02 / 05 / 2024

Moskova Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu

Moskova Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu

Moskova Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu, bu yıl 13'üncü kez kapılarını açtı

Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da! Emlak projeleri binlerce ziyaretçi ile buluşacak!

Gayrimenkul sektörü, bölgenin en büyük Uluslararası Emlak Fuarı olan ReExpo’da Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da gerçekleştirilecek.

Ant Yapı'dan Moskova Paveletskaya Meydanı'na AVM!

Uluslararası alanda önemli projeler üstlenen 100 müteahhit arasında yer alan Ant Yapı, Rusya Moskova’daki Paveletskaya Meydanı'nda alışveriş merkezi inşaatı gerçekleştiriyor.

Moskova Sheremetyevo Havalimanı’na Rönesans İnşaat imzası!

Moskova Sheremetyevo Uluslararası Havalimanı B ve C terminallerinin yapımını üstlenen Rönesans İnşaat, Rusya’nın en büyük havalimanı olan Sheremetyevo’nun 1 No’lu pistini 10 ay gibi rekor bir zamanda yeniledi.

SO Moskova 2023'te açılacak!

ANT Grubu kuruluşu ANT Development gayrimenkul yatırım şirketi ve uluslararası otel işletmecilik grubu ACCOR bugün, dünyanın en lüks life-style otel markalarından ‘SO/Hotels&Resorts’ markasının, Moskova’nın en prestijli komplekslerinden Poklonnaya9 Residence Kompleksinde açılması için imza attı.

Moskova’da Türk-Rus inşaat gücü bir aradaydı!

Moskova'da gelenekselleşen Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu, bu yıl 13. kez kapılarını açtı. 18-20 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen forum, 800'den fazla uluslararası gayrimenkul şirketinden 2 bine yakın uzmanı bir araya getirdi...

Moskova'da Türk-Rus inşaat gücü bir aradaydı!

Moskova’da gelenekselleşen Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu, bu yıl 13. kez kapılarını açtı. 18-20 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen forum, 800’den fazla uluslararası gayrimenkul şirketinden 2 bine yakın uzmanı bir araya getirdi...

İnşaatın devleri Moskova'da buluştu!

Moskova Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu, bu yıl 13'üncü kez kapılarını açtı

Türk müteahhitler Rusya’da şov yaptı!

Proestate 2019 Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Forumu, 18-20 Eylül 2019 tarihleri arasında Moskova’nın başkenti Moskova’da düzenlendi. Forumda Türk müteahhitleri Rusya’da şov yaptı.

Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu kapılarını açtı!

Turkuvaz Medya'nın THY ana sponsorluğunda gerçekleşen Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu Moskova'da kapılarını açtı.

Türkiye ile Rusya arasındaki ticari ilişkiler gayrimenkul fuarı ile güçlendi!

Türkiye ile Rusya arasındaki ticari ilişkiler Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu'nda atılan adımlarla daha da güçlendi. İnşaat sektöründe potansiyelleri değerlendirmek üzere iki ülke arasında çalışma grubu kurulması kararlaştırıldı.

Ant Yapı, PROestate Fuarı'ndaydı!

Moskova’da Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Forumu gerçekleştirildi. Goruma, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Ant Yapı Rusya Genel Koordinatörü Ertan Beyyaz ve Ant Yapı Rusya İdari İşler Müdürü Hayri Tokman katıldı.

Lal Gayrimenkul Değerleme, Proestate 2017'ye katıldı!

Yurt içi ve yurt dışındaki Gayrimenkul konulu fuarları yakından takip eden Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş., Rusya’da gerçekleştirilen PROESTATE Uluslararası Emlak ve Yatırım Forumu’na katıldı.

Dedeman Hotels 16'ıncı otelini Moskova'da açtı!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, yurt dışı projelerini hizmete açmaya devam ediyor. Izmailovo'daki yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova, resmen açıldı.

Moskova Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu Haberi

Moskova Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu

Moskova'da gelenekselleşen Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu, bu yıl 13'üncü kez kapılarını açtı. Para dergisinde yer alan habere göre, 18-20 Eylül tarihleri arasında Radisson Collection Hotel Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen forum, 800'den fazla uluslararası gayrimenkul şirketinden 2 bine yakın uzmanı bir araya getirdi. 200 konuşmacının bilgi ve tecrübelerini paylaştığı forumda, Turkuvaz Medya da Para ve Forbes dergileri ile yerini aldı.

Turkuvaz Medya'nın TPIY ana sponsorluğunda forum içinde düzenlediği özel etkinliğe çok sayıda üst düzey isim katıldı. T.C. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, Yeni Moskova Bölgesi Başkanı Vladimir Zhidkin, Moskova Türk Büyükelçiliği Geçici Maslahatgüzarı Zeynep Gündüz ve Proestate Forum Direktörü Pavel Goncharov'un birer konuşma yaptığı etkinlikte, uluslararası gayrimenkul firmalarının temsilcileri ve yatırımcılar bilgi paylaşımı yapma fırsatı buldu.

"Küresel...