06 / 05 / 2024

moskova Türk mobilya sektörü

moskova Türk mobilya sektörü

Türk mobilya sektörü Moskova' da tanıtıldı. Moskova' da gerçekleştirilen organizasyonda Ege İhracatçı Birlikleri ve İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği üyesi 24 firma ikili görüşmelere katıl dı...

Türk mobilya aksesuarı firması Hindistan yatırımları için düğmeye bastı!

Türkiye'nin önde gelen mobilya aksesuar üreticileri arasında yer alan Samet, yurt dışındaki ilk üretim tesisini Hindistan'da kurmak için düğmeye bastı.

Rusya'nın en büyük borsasında Türk Lirası'na olan talep 17 kat arttı!

Rusya’nın en büyük borsası olan Moskova Borsası’nda Türk Lirası’na ilişkin talebin 2022 yılında geçen yıla kıyasla 17 kat arttığı açıklandı.

Moskova'nın en elit konut projesini Türk firması ANTTEQ üstlenecek!

Türk inşaat firması ANTTEQ Rusya'nın başkenti Moskova'nın en elit konut projesi olan Skyview'in inşaatını üstlendi. 

Türk müteahhitler Rusya’da şov yaptı!

Proestate 2019 Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Forumu, 18-20 Eylül 2019 tarihleri arasında Moskova’nın başkenti Moskova’da düzenlendi. Forumda Türk müteahhitleri Rusya’da şov yaptı.

Rusya’nın dev projeleri için Türk müteahhitlere davet!

Türk yatırımcılar için Rusya’nın cazip bir ülke olduğunu söyleyen Rusya Ankara Büyükelçisi Aleksey Erkhov, “Türk şirketleri Rusya’nın ithalat hacmindeki paylarını artırmak istiyorsa sadece Moskova’da değil, ülkenin tüm bölgelerinde aktif şekilde yer almalıdır” dedi.

Dünya sarayları ve şatolar Türk mobilyasıyla döşeniyor!

Kalitesini dünyaya ispatlayan Türk mobilya üreticileri, Ortadoğu ülkelerinde kralların evlerini veya Avrupalı lordların şatolarını döşüyor. Bir Türk firması, Katar kraliyet ailesinin evine 1.5 milyon dolarlık mobilya satışı yaptı.

Türk mobilya markaları Çin’e çıkarma yapmaya hazırlanıyor!

18-21 Mart 2018 tarihleri arasında Çin'in en büyük kenti Guangzhou’da 41'incisi düzenlenecek Guangzhou Mobilya Fuarı’na Türkiye'den 27 farklı mobilya markası katılacak..

Türk mobilya sektörü hedef büyüttü!

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç, mobilya ihracat verilerini değerlendirdi. 

Türk müteahhitler Yeni Moskova projesine talip!

Rusya’nın ulaşım ve konut sistemini yeni baştan inşa edeceği “Yeni Moskova” projesine Türk müteahhitleri talip. 130 milyar dolarlık proje için Moskova'dan davet geldi.

Türk mobilya sektörü yabancı yatırımcıların radarında!

MOSFED Başkanı Güleç, "Dünyada iş birliği yaptığımız şirketler artık Türkiye'yi bir yatırım ülkesi gibi görmeye başladı. Biz Avrupa'nın adeta bir mobilya fabrikası olabiliriz" dedi.

Türk mobilyacılar Köln'deki mobilya fuarından umutlu!

Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen mobilya fuarı hakkında Türk firmalarının temsilcileri, Türk mobilyasının "hesaplı" olan imajını "yüksek kaliteli" olarak değiştirmeyi hedefliyor.

Ikea ilk kez Türk tasarımcıyla çalıştı!

İsveçli mobilya devi Ikea ilk kez bir Türk tasarımcıyla çalıştı. Babası Turkcell’in ilk Genel Müdürü olan 31 yaşındaki Pınar Demirdağ, 2017 koleksiyonu için Ikea’ya masa örtüleri, çarşaflar, tabaklar, tepsiler ve yastıklar tasarladı.

Türk mobilyacılar, Almanya'da İstanbul Mobilya Fuarı'nı tanıttı!

Türk mobilyacılar, Almanya'da İstanbul Mobilya Fuarı'nı tanıttı. MOSDER Başkanı Doğan: "10 milyar dolarlık ihracat hedefimize ancak yeni pazarlarla ulaşabiliriz" dedi.

moskova Türk mobilya sektörü Haberi

moskova Türk mobilya sektörü

Ege İhracatçı Birlikleri koordinatörlüğünde, İzmir Ticaret Odası ortaklığı ve Ekonomi Bakanlığı "Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Programı" kapsamında desteklenen "Mobilya İhracatı için Güç Birliği Projesi"nde yer alan firmalar tarafından belirlenen hedef pazarlara yönelik olarak uluslararasılaştırma etkinliğinin ikincisi Dubai’den sonra Moskova’da gerçekleştirildi. 


Moskova'da gerçekleştirilen organizasyonda Ege İhracatçı Birlikleri ve İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği üyesi 24 firma ikili görüşmelere katıldı. Etkinliğe 150'nin üzerinde Rus alıcı ilgi gösterirken, toplamda 400'ün üzerinde ikili görüşme yapıldı.


Ege Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Tarakçıoğlu, İnegöllü mobilyacılarla işbirliğinde yaptıkları tanıtım ve pazarlama etkinliğinin tüm Türkiye'ye kurumlararası işbirliğinin önemini bir kez daha gösterdiğini belirtti.


Rusya pazarının gün geçtikçe büyüdüğüne ve büyük fırsatları barındırdığına işaret eden Tarakçıoğlu, bundan sonraki süreçte, firmaların kurduğu ilişkileri sıcak tutmak için alım...