06 / 07 / 2024

moskova yatırım avantajları

moskova yatırım avantajları

Moskova Çevre Bölgesi Sanayi ve Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Vadim Vinokurov, Türklere yatırım çağrısı yaptı. Vasıflı eleman açısından çok zengin olan Moskova'nı yatırım için Türklere avantaj sağlayacağını belirtti.

Arsa ve arazi almayı düşünenler dikkat! Toprak yatırımının avantajlarını uzmanı açıkladı! 

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi X hesabı üzerinden toprak yatırımının avantajlarını açıkladı. İşte Arif Güdül'ün yaptığı o paylaşım...

Hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi artırdı!

Tiny house’lar, arsa sahipleri, turizmciler için hem ekonomik hem doğa dostu yatırım alternatifleri sağlıyor. Son dönemde hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi arttırıyor.

Altın fiyatlarında yükseliş sürecek! İşte altına yatırım yapmanın en kolay yolu!

Dünya genelinde değişen makro ekonomik koşullar nedeniyle altın cazip bir yatırım aracı olarak ön planda. Altın fiyatlarındaki yükseliş beklentisi devam ederken, Tether Gold da fiziki altın tasarrufuna kıyasla yatırımcılara çeşitli avantajlar sunuyor.

Moskova'dan dev inşaat yatırımı!

Yeni emlak yatırımları için artan arsa talebi üzerine Moskova’da, belediye eski sanayi tesisi arsa ve arazilerini daha aktif devreye sokmaya başladı. Şehrin farklı bölgelerinde bulunan eski Sovyet sanayi siteleri arazilerine 7 trilyon ruble (91,5 milyar dolar) yatırım yapılacak.

Gayrimenkul yatırım fonlarının avantajları ve gelişimi!

Gayrimenkul yatırım fonlarından gayrimenkul projelerine yatırım yapılamıyor, gayrimenkullerin inşaat işlerini, bu amaçla personel ve ekipman edinemez...

OSB'lerin yatırım avantajları neler?

OSB'ler elektrik, su faturası indirimlerine, lojistik köy hizmetlerinden Ar-Ge laboratuvarlarına, son teknoloji altyapı imkanlarına kadar birçok destek sağlanıyor. Alanlar, doğru yatırımın adresi olarak gösteriliyor...

Kuzey Kıbrıs’a yatırım yapmanın avantajları nedir?

Kıbrıs, 9 bin 251 kilometrekare alana sahip Akdeniz’in üçüncü büyük adasıdır. Peki Kuzey Kıbrıs’a neden yatırım yapmalısınız? 

Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu kapılarını açtı!

Turkuvaz Medya'nın THY ana sponsorluğunda gerçekleşen Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu Moskova'da kapılarını açtı.

İşte Dubai'de gayrimenkul yatırımı yapmanın avantajları!

Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Ajansı CEO’su Matt Jarar ve MAG Property Development CEO’su Talal M. AlGaddah Dubai'de gayrimenkul yatırımı yapmanın avantajlarını anlattı.

Moskova'dan Türklere yatırım çağrısı!

Moskova Çevre Bölgesi Sanayi ve Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Vadim Vinokurov, Türklere yatırım çağrısı yaptı. Vasıflı eleman açısından çok zengin olan Moskova'nı yatırım için Türklere avantaj sağlayacağını belirtti.

Türk sanayicilerine Kenya'ya yatırım daveti!

Türkiye'nin Nairobi Büyükelçisi Eke, "Kenya'da yatırım yapacak Türk sanayici orada ürettiği malları rahatlıkla lojistik ve gümrük avantajlarından faydalanarak bölge ülkelerinde pazarlayabilir." dedi.

GYF’nin liderlerinden 'Türkiye'de yatırım için doğru zaman' mesajı!

Avrupa gayrimenkul ve yatırım sektörünün en büyük iletişim ağı olan Expo Real 2016’da Türk gayrimenkul yatırım fonlarının yatırımcılara sunduğu avantajlar ortaya konuldu.

Arsa yatırımı diğer yatırımlardan çok daha avantajlı!

Çalımlıoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Harun Çalımlıoğlu arsa yatırımının avantajlarından bahsetti. Çalımlıoğlu, arsanın en kazançlı yatırım aracı olduğununu ve diğer yatırımlara göre daha karlı olduğunu dile getirdi.

moskova yatırım avantajları Haberi

moskova yatırım avantajları

Moskova Çevre Bölgesi Sanayi ve Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Vadim Vinokurov, "Moskova bölgesi vasıflı eleman açısından çok zengin. Özellikle makine sanayisi ortak yatırım yönünden Türkler için daha elverişli." dedi.


Vinokurov, Rusya'da yoğun bir tüketim hacminin olduğunu belirtirken Moskova bölgesinin 30 milyonluk nüfusunun bu süreçte etkin rol oynadığını hatırlattı. Vinokurov, Moskova bölgesinin vasıflı eleman açısından çok zengin olduğunu hatırlatarak, " Özellikle makine sanayisi ortak yatırım yönünden Türkler için daha elverişli." diyerek yatırım için çağrıda bulundu.

Moskova'nın yatırım için Türklere avantaj sağlayacağını belirten Vinokurov, "Türkiye ile Rusya arasında kriz yaşandığında Rusya'da ticaret yapan Türkler arabuluculukta etkin rol aldılar. İş adamları bu krizin atlatılması için çalışıp emek verdi. Türkiye çok pragmatik bir ülke" ifadelerini kullandı.


Krizde özellikle Türk müteahhitlerin etkilendiğini belirten Vinokurov, "Şimdi bir canlanma...