29 / 07 / 2024

Motali Otelin işletmecisi Gülay Bayramin Burhan

Motali Otelin işletmecisi Gülay Bayramin Burhan

Maşukiye'deki Moteli Otel açılalı çok kısa bir süre olmasına rağmen Araplar'ın istilasına uğradı, geçen hafta kraliyet ailesi buradaydı Kadın Kadına Sohbet'in bu haftaki konuğu Maşukiye'de bulunan otelin işletmecisi Gülay Bayramin Burhan.

Kira tartışması yine kanlı bitti! Kiracı, iş yeri sahibine kurşun yağdırdı!

Bursa'da, iş yeri sahibi Aykut Y., kira artışı ile ilgili olarak aralarında husumet olan market işletmecisi Ahmet K. tarafından çıkan tartışmadan sonra silahla vuruldu. Vücuduna 3 kurşun isabet eden iş yeri sahibi hastanede tedaviye alındı.

Yılbaşı için Uludağ’ı seçen tatilci de, hazırlıklarını tamamlayan turizm işletmecisi de şokta!

Uludağ, hem karların üzerinde bir yılbaşı tatili hayali kuranlar hem de işletmeciler için bu sene büyük bür hayal kırıklığı yaşattı.

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın 2043'e kadar ertelenen kira tutarı 1.2 milyar TL! 

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın ertelenen kira gelirinin ek bütçenin yüzde 2.7'sine denk olduğunu aktaran CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Meclis'te konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu...

Accor Grubu, Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldı!

Rusyadaki dört otelin işletmecisi olan Accor Grubu yaptığı açıklama ile Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldığını belirtti.

Sakarya'da sahte ilanla bungalov kiralayan kişi tutuklandı!

Sakarya'nın gözde bölgeleri arasında yer alan Sapanca'da, kendisini bungalov işletmecisi olarak tanıtan ve yayınladığı sahte ilanlarla dolandırıcılık yapan 1 kişi tutuklandı.

Bursaspor’un Timsah Arena için 3.6 milyon TL'lik kira borcu olduğu öğrenildi!

Timsah Arena Stadyumu'nun işletmecisi Bursaspor Kulübü Derneği'nin 2019 ve 2020 yıllarını kapsayan toplam 3 milyon 644 bin 697 Türk Lirası birikmiş kira borcu olduğu öğrenildi. 

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın kira ödemelerinde son durum!

2019'da 52 milyon yolcuya hizmet sunan İstanbul Havalimanı, 2020'de Kovid-19 salgını sebebiyle 23,4 milyonda kaldı. 2019'da garanti bedelinin üzerinde gelir elde edip DHMİ'ye 22,4 milyon euro aktaran İstanbul Havalimanı'nın 2020 için DHMİ'den alması gereken ödeme yaklaşık 230 milyon euro.

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'dan kira erteleme talebi!

İstanbul Havalimanı'nı işleten ve yılda devlete 1,1 milyar euro kira vermesi gereken İGA'nın devletten kira erteleme, indirim ve sözleşme uzatma istediği öğrenildi. Diğer bazı havalimanı işletmecisi şirketler de destek talep ediyor. 

Arda Turan ve kardeşine ait inşaat şirketine 2 milyon TL'lik tazminat talebi!

İki sene önce Sütlüce'de, Arda Turan ve kardeşine ait inşaat firmasının kazı çalışmaları yaptığı esnada çevrede bulunan binalar hasar görmüş, bir otele de mühür vurulmuştu. Otelin işletmecisi, Turan kardeşlerin inşaat şirketinden tazminat talep etti. 

Tanem Sivar ve Edhem Dirvana'nın Bozburun'daki evi!

Sunucu Tanem Sivar, eşi Edhem Dirvana ve oğulları Süleyman ile yılın 6 ayını Marmaris-Bozburun’daki Yat Kulübü’ne ait otelin içinde bulunan dört odanın birleştirilmesiyle oluşturulmuş olan iki yatak odalı evde geçiriyor...

Deniz GYO Le Chic Bodrum projesindeki otelin işletmesini devretti!

Deniz GYO'nun Muğla İli, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, Asarlık Mevkiinde Ataman Turizm ve Ticaret A.Ş. ile ortaklık geliştirilmekte olduğu Le Chic Bodrum gayrimenkul projesi dahilinde yer alan otel kompleksi "Kaya Palazzo" lisansı ile işletmeye verdi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pisti Kasım'da devreye girecek!

Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecisi İSG Üst Yöneticisi (CEO) Ersel Göral yaptığı açıklamada bakım onarım çalışmalarının bitmesiyle kasım ayında her iki pistin de faal olabileceğini belirtti.

NASA, uzay istasyonuna uzay oteli ekliyor!

Geçen sene Haziran ayında resmileştirilen NASA'nın Uluslararası Uzay İstasyonu'nu (ISS) ticarileştirmesi projesi, yörüngeye bakan istasyona otel eklenmesiyle sürüyor. Tasarımcı Philippe Starck, otelin iç mekan tasarımını “rahat ve sıcak bir yumurta” şeklinde tanımlıyor.

Motali Otelin işletmecisi Gülay Bayramin Burhan Haberi

Motali Otelin işletmecisi Gülay Bayramin Burhan

Çocuk denilecek yaşta bir butiğin başına geçen, çok geçmeden bir marka yaratan ve 20 yıl boyunca işleten, bu esnada çeşitli işler de yapan Gülay Hanım, şimdilerde aile şirketi bünyesinde Motali Otel'in işletmeciliğini yapıyor. 

Motali Otel, butik otel tarzında günün her saati hizmet veriyor ve aile şirketi olduğu için müşteriler burada çok rahat ediyor. Otelin en büyük müşterileri ise Araplar. Gülay Hanım, Maşukiye'nin yakında Arap cennetine döneceğini söylüyor, "Geçen hafta kraliyet ailesinin baldızları ve kardeşleri bir otobüs geldi, iki gün konaklayıp gitti" diyor. 


Bizim...