28 / 05 / 2024

Mozaik Design istanbul showroom

Mozaik Design istanbul showroom

Ünlü işadamlarının ofislerini döşeyen Mozaik Design’ın sahibi Yaman Erturan, “Genç işadamları küçük çalışma masası, yaşı ilerleyen patronlar ise kendilerini evdeymiş gibi hissettirecek ofis mobilyası tercih ediyor” dedi.

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Antoine Baz ve Elite Global İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

HOM Design Center'a 13. İMOB İstanbul Fuarı'nda yoğun ilgi!

Eroğlu Gayrimenkul’ün ev ve ofis tasarımına yönelik, özel konseptli yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

HOM Design Center 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda!

Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

HOM Design Center, 13. İMOB İstanbul 2017 Fuarı’nda!

HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik'te yeni kampanya!

Dumankaya İnşaat, yeni kampanyasında Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projelerinde sunacağı fırsatlar ile ev sahibi olmayı zahmetsiz bir hale getiriyor.

Mozaik Design, 50 markaya dekorasyon hizmeti veriyor!

Mozaik markasıyla 1992 yılında yılından bu yana sektörde yer alan Mozaik Design, 50 markanın Türkiye distribütörlüğüyle ofis, ev mobilyası, çocuk mobilyası, ev tekstili döşemelik kumaş alanında dekorasyon hizmeti veriyor.

Mozaik Design 50 markayla ev ve ofislerin dekorasyonunu üstlendi!

1992 yılından bu yana sektörde yer alan Mozaik Design, 50 markanın Türkiye distribütörlüğüyle ofis, ev - çocuk mobilyası, ev tekstili döşemelik alanında dekorasyon hizmeti veriyor.

Yaman Erturan: Patron katı ofisler 1 milyon euroya mal oluyor!

Mozaik Design'ın Başkanı Yaman Erturan, "Türkiye'nin en ünlü patronlarının ofislerini biz döşedik. Bugüne kadar döşediğimiz en pahalı patron katı 1 milyon euroya mal oldu " dedi.

Mozaik Design Ankara'da showroom açacak!

Ünlü işadamlarının ofislerini döşeyen Mozaik Design’ın sahibi Yaman Erturan, “Genç işadamları küçük çalışma masası, yaşı ilerleyen patronlar ise kendilerini evdeymiş gibi hissettirecek ofis mobilyası tercih ediyor” dedi.

Wıttmann Mozaik Design güvencesiyle Türkiye'de!

Dünya’nın en prestijli ve kaliteli mobilya tasarımlarını Türk kullanıcılarına sunan Mozaik Design, günümüz yaşam tarzını dikkate alarak 2014 Aralık itibariyle “Wittmann” markasını da müşteriyle buluşturmaya başladı.

Dumankaya Mozaik: İstanbul'da yeni bir nefes!

İlk etapta satışların tamamlandığı Dumankaya Mozaik projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi...

İkea, yeni koleksiyonundan özel ürünlerle İstanbul Design Week'te!

IKEA, yeni koleksiyonundan özel ürünlerle İstanbul Design Week'te yer alıyor. IKEA, bu yıl ilk defa konteynırlarda yapılan etkinlikte, 2015 trendlerinden İskandinav Geleneksel stilini yansıtan koleksiyondan seçili ürünlerini tanıtıyor.

İstanbul’da yeni bir nefes: Dumankaya Mozaik!

Dumankaya İnşaat, Sancaktepe’de hayata geçireceği Dumankaya Mozaik ile alışılagelmiş tek tip konut ve proje anlayışının aksine her zevke, her tarza hitap eden farklı mimari yapıları aynı çatı altında, bir arada yaşama imkânı sunuyor.

Mozaik Design istanbul showroom Haberi

Mozaik Design istanbul showroom

Mozaik Design’ın sahibi Yaman Erturan Türkiye’yi ithal mobilya ile tanıştıran isimlerden. Bugüne kadar İş Bankası, Anadolu Grubu, Finansbank, Kibar Holding. W Hotel, Raffles Istanbul, St. Regis Otel gibi binalara mobilya veren Erturan, Türkiye’deki ünlü işadamları ve patronların ofislerini de döşemiş.

Türkiye jet-set’inin mobilya tercihlerini yönlendiren isim olarak anılan Yaman Erturan, Mozaik Design’ı İstanbul’dan sonra Ankara’ya da açmaya hazırlanıyor.


25 bin euro’ya masa

“Aklınıza gelen gelmeyen birçok işadamının ofisini biz döşedik” diyen Erturan, “1992 yılında kurulduğumuzdan beri tasarımın dünya çapındaki liderlerini Türkiye’de temsil ediyoruz. Ofis mobilyasının yanı sıra ev, banyo ve mutfak mobilyası ile aydınlatma hizmeti de sunuyoruz” dedi.


Showroom’larında 10 bin euro’dan 100 bin euro’ya kadar ürün bulunduğunu ifade eden Erturan, “25 bin euro’ya kadar patron masası var. Bazen bir işadamının ofisinin mobilya...