MRESCO Türkiye Group Haberi
Grubun faaliyetleri içinde Gayrimenkul ve Turizm yanı sıra otelcilik, Üç Öğün Catering ve Olivoyage zeytinyağı markası ile adını duyuran tarım ve gıda firmaları yer alıyor. Üç Öğün Catering, İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakasında en son teknoloji ile donatılmış, günlük 50.000 kişi kapasiteli fabrikaları, restoran zincirleri, Diet Plus sağlıklı yiyecek paketleri ve Ankara, Bilecik, Eskişehir, Denizli 'de bulunan butik mutfaklarıyla müşterilerinin ihtiyacı olan tüm yemek ve outside catering hizmetlerini profesyonelce karşılaması ile tanınıyor.
2 Temmuz Pazartesi günü itibariyle göreve başlayan Oya Zingal, Almanya’da dünyaya gelerek ilk ve orta eğitimini burada aldı. Lise yıllarında Türkiye’ye dönen Zingal, İstanbul Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra, sigorta sektörünün önde gelen yabancı şirketlerinden birinde iş hayatına atıldı. 2008 yılında MRESCO Türkiye’nin CEO’luğunu üstlenen Zingal, gayri menkul sektörünün ana gündem maddesi olan Mütekabiliyet...