18 / 05 / 2024

Ms Detay Yapı Çatı Sistemleri

Ms Detay Yapı Çatı Sistemleri

Ms Detay Yapı Çatı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çaylak tarafından kuruldu.

43 kişiye mezar olan Saitbey Sitesi için korkutan detay! Yapı ruhsatı alınmadan inşaatına başlandı!

6 Şubat depremlerinde Kahramanmaraş’ta yıkılan ve 43 kişinin yaşamını yitirdiği Saitbey Sitesi ile ilgili korkutan detay ortaya çıktı.

Koray GYO Liberte projesindeki 20.8 milyon TL'lik 3 bağımsız bölüm Koray Yapı'ya devredildi!

Koray GYO Liberte projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket 20.8 milyon TL'lik 3 bağımsız bölümüm bölümün Koray Yapı'ya devredilmesine karar verdi. İşte o devir işleminin sebebi...

Detay Yatay Sondaj Taahhüt Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Detay Yatay Sondaj Taahhüt Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Detay Yatay Sondaj Taahhüt Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Manisa'nın röntgeni çekiliyor! Toplam 600 bin bağımsız yapıdan 103 bin adetine risk analizi yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Manisa Celal Bayar Üniversitesi işbirliğiyle, Manisa’daki 17 ilçede 600 bin bağımsız yapının depreme dayanıklılık testi için İşbirliği protokolünün imzalanmasının ardından 103 bin bağımsız bölümde bina risk analizi gerçekleştirildi. 

Tuzla Ayışığı Evleri'nde yüzde 80'ini peşin kalanını teslimde ödeme imkanı!

Detay Yapı tarafından Tuzla'nın İstasyon Mahallesi'nde yükselen Ayışığı Evler'inde  yüzde 80 peşin kalanı tapu teslimde ödeme imkanı ile satışlar devam ediyor. Tuzla Ayışığı Sitesi'nde daire fiyatları ne kadar? İşte Tuzla Ayışığı Sitesi ile ilgili detaylar...

Milli Savunma Üniversitesi askeri öğrenci aday tercihleri başladı! 2023 MSÜ tercihleri nasıl yapılır? 

Milli Savunma Üniversitesi sonuçlarının duyurulmasından sonra, herkes tercih tarihlerini merak etmeye başladı. 2023 MSÜ tercihleri nasıl yapılır? MSÜ tercih ekranı 2023!

Detay Yapımcılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Yapımcılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi buün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Dombay tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş Belediyesi 20 itfaiye eri alımı yapıyor! Başvurmak için detay ve şartlar!

Kahramanmaraş Belediyesi 20 itfaiye eri alımı yapıyor! Başvurmak için detay ve şartlar belli oldu. Alımlara ilişkin ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

Ms Taşkıran Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ms Taşkıran Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Salih Taşkıran tarafından kuruldu.

AHBAP'a yapılan bağışlarla ilgili önemli detay

Yurtiçi ve yurtdışından yardımseverlerin bağış yaptığı AHBAP derneğine yapılan yardımlarla ilgili önemli bir detayı Vergi Uzmanı Murat Batı dile getirdi.

Sinpaş GYO, Aqua City 2010'daki 8 adet bağımsız bölümü 40 milyon TL'ye Sinpaş Yapı'ya sattı!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Sarıgazi Mahallesi 1958 Parselde yer alan Sinpaş Aqua City 2010'daki 8 adet bağımsız bölümün satışının yapıldığını duyurdu. İşte satış bedelleri ve tüm ayrıntılar...

Ms Erkan Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ms Erkan Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ms Erkan Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Yapı denetim sistemi ile 898 bin bina depreme karşı güvencede! Tam 6,6 milyon bağımsız bölüm denetlendi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 2011 yılında hayata geçirilen "yapı denetim sistemi" kapsamında bugüne kadar 898 bin bina, 6,6 milyon bağımsız bölümün denetlendiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Ms Detay Yapı Çatı Sistemleri Haberi

Ms Detay Yapı Çatı Sistemleri


Ms Detay Yapı Çatı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çaylak tarafından kuruldu. 


Ms Detay Yapı Çatı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...