09 / 05 / 2024

MSKÜ Rektörü turizm açıklamaları

MSKÜ Rektörü turizm açıklamaları

Muğla ve ilçelerinde kültürel, alternatif turizm olanaklarıyla ziyaretçi sayısının artırılması hedefleniyor. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesinde konulu konferans düzenlendi.Konferansın açılış konuşmasını MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Mansur Harma

'Rektörlük lojmanı' diye lüks villa kiraladı! Kirasını üniversite ödedi! Rektör tahliye kararına rağmen evi boşaltmıyor

2024 yılında kira sözleşmesi sona ermesine rağmen İzmir Bakırçay Üniversitesi Rektörü Rektör Mustafa Berktaş villayı boşaltmadı.

Songür Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Songür Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Songürcu tarafından kuruldu.

Oğuz Atalay kimdir? Hangi üniversitede rektör olarak çalıştı? Denge Holding’de hangi alanda çalışıyor?

Oğuz Atalay ne zaman profesör oldu? Hangi ülkede çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Oğuz Atalay hakkında merak edilen her şey…

Gök Börü Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Börü Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi buıgün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Gökboru tarafından kuruldu.

Msk Yatırım Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Msk Yatırım Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Msk Yatırım Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı. 

Yüksek kira sebebiyle yurt bulamayan öğrencilere çağrı!

Batı Karadeniz Üniversiteleri Birliği Dönem Başkanı ve BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, yüksek kira nedeniyle ev bulamayan öğrencilere çağrıda bulundu.

Ersoy Çakır Turizm Seyahat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersoy Çakır Turizm Seyahat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  150 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy Çakır tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Özlenen Özkan'dan ev sahiplerine kira çağrısı!

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özkan ev sahiplerine "Kiraları makul seviyede tutun" çağrısı yaptı...

Kocaeli'deki ev sahiplerine kira çağrısı!

Üniversitelerin yüz yüze eğitime geçmesi kararından sonra Kocaeli'de pek çok öğrenci kiralık konut ve yurt aramaya başladı. Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, sosyal medya hesabından çağrı yaptı.

Tek sorun Pamukkale Üniversitesi rektörü mü?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Tek sorun Pamukkale Üniversitesi rektörü mü?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 8 maddelik analizi...

Ahlat'taki Madavans Vadisi turizme kazandırılmalı!

Bitlis Eren Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Demirtaş, Ahlat'taki Madavans Vadisi'ne ilişkin, korunarak turizme kazandırılması gerektiğini söyledi...

İTÜ Rektörü Mehmet Karaca'dan Doğa Koleji açıklaması!

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Mehmet Karaca Doğa Koleji ile ilgili açıklamalarda bulundu...

Ayazağa Kongre Kültür Turizm Sarayı yönetiminde değişiklik!

Ayazağa Kongre Kültür Turizm Sarayı Yönetim ve Ticaret Anonim Şirketi yönetiminde değişiklik yapıldı.

MSKÜ Rektörü turizm açıklamaları Haberi

MSKÜ Rektörü turizm açıklamaları


Muğla ve ilçelerinde kültürel, alternatif turizm olanaklarıyla ziyaretçi sayısının artırılması hedefleniyor. 

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesinde konulu konferans düzenlendi. Konferansın açılışında konuşan MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, turizmin, spor ve tarım ile birleştirmesi gerektiğini söyledi. 


Turizmi 12 aya yaymak için üniversite olarak büyük çaba gösterdiklerini anlatan Harmandar, "Turizmi sadece yaz aylarında olan bir sektörden çıkarıp, 12 aya yaymamız gerekiyor. Üniversite olarak buna çok önem veriyoruz. Yaklaşık 3 bini aşan öğrencimiz turizm eğitimi alıyor. Bu kapsamda sektör temsilcileriyle her aşamada birlikte çalışmaya hazırız" dedi. 


TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel de turizmde hızlı değişime ayak uydurulması gerektiğini söyledi. Turizmin Türkiye için "güneş gibi bir kaynak" olduğunu vurgulayan Gökbel, Anadolu'nun doğal, tarihi ve kültürel değerler açısından çok zengin olduğuna işaret etti. 

Turizmin...