02 / 05 / 2024

MTF Keçeci Çelik İnşaat adres

MTF Keçeci Çelik İnşaat adres

MTF Keçeci Çelik İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fuat Keçeci tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.

Elde Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elde Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Keçeci tarafından kuruldu.

Camevi İnşaat Elektrik Hırdavat Kimyevi Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Camevi İnşaat Elektrik Hırdavat Kimyevi Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Keçeci tarafından kuruldu.

Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği'nden emsal hareket! Depremzedeler için battaniye yardım kampanyası başlattı!

Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Nihat Çelik yaptığı açıklamada, ihtiyaç duyulabilecek battaniye başta olmak üzere  gıda maddeleri teminine ait AFAD ile ortaklaşa  yardım kampanyası başlattıklarını ilan etti.

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Keçeci tarafından açıldı.

Mmg Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mmg Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Esra Keçeci ve Rahşan Polat Dadaşi ortaklığında kuruldu.

Redline Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Redline Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Keçeci tarafından kuruldu.

Realist İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Realist İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Keçeci tarafından kuruldu.

MMK Spor Çelik Metal Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MMK Spor Çelik Metal Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Keçeli tarafından kuruldu.

Source Enerji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Source Enerji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Cemil Keçeci tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Başkan Taahhüt İnşaat Yapı Temizlik Maddeleri Gıda Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkan Taahhüt İnşaat Yapı Temizlik Maddeleri Gıda Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Murat Serhat Keçeci tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Piyap İnşaat, Söke OSB'de tesis açtı!

Prefabrik, çelik konstrüksiyon ve betonarme fabrika inşaatlarıyla dikkat çeken Piyap İnşaat, Söke Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni üretim tesisini açtı.

Emba Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emba Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Selma Keçeci imzasıyla kuruldu.

Fatih Keçeci Karabaş Semt Konağı açıldı!

Fatih Belediyesi’nin 4’üncü semt konağı olan ve 6’ncı Bilgi Evi’nin de bünyesinde bulunduğu Hırka-i Şerif Mahallesi’ndeki Keçeci Karabaş Semt Konağı hizmete başladı.

MTF Keçeci Çelik İnşaat adres Haberi

MTF Keçeci Çelik İnşaat adres

MTF Keçeci Çelik İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fuat Keçeci tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Ekim'de kuruldu. 


MTF Keçeci Çelik İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  a. Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz,saç, külçe,platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı,satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak.  Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını,ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır.  Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul  cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı,ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak. Her türlü kesici takım...