17 / 05 / 2024

Mti Gayrimenkul Restorasyon iletişim

Mti Gayrimenkul Restorasyon iletişim

Mti Gayrimenkul Restorasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  200  bin TL sermaye bedeli ile S Habip Çiftçi tarafından kuruldu.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü İzmir'in göbeğindeki gayrimenkulü 35 yıllığına kiraya verecek!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İzmir Konak, Ahmetağa Mahallesinde yer alan gayrimenkulü restorasyon veya onarım karşılığı kiraya verecek. Söz konusu ihale 15 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hidayet Birşey, İbrahim Özcan Aydın, Muhammed Akdemir ve Sacide Tanseli Özer ortaklığında kuruldu.

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Çağlar Ercan tarafından kuruldu.

Mti Gayrimenkul Restorasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mti Gayrimenkul Restorasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  200  bin TL sermaye bedeli ile S Habip Çiftçi tarafından kuruldu.

Orion Restorasyon Mimarlık Mühendislik Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Orion Restorasyon Mimarlık Mühendislik Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Elmas Hayırlıoğlu, Merve Betül Hayırlıoğlu Yılmaz tarafından kuruldu.

Dharma Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Turizm İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dharma Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Turizm İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Fazilet Axelrod tarafından kuruldu.

Hayko Cepkin Kuşadası'nda gayrimenkul sektörüne atıldı! 

Rock müziğin efsane isimlerinden Hayko Cepkin gayrimenkul sektörüne atıldı. Cepkin Kuşadası'nda restorasyon işine girecek. 

Medici Restorasyon İnşaat Proje Gayrimenkul Yönetimi Ve Finansal Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Medici Restorasyon İnşaat Proje Gayrimenkul Yönetimi Ve Finansal Danışmanlık Limited Şirketi Ali Kılıf tarafından 27 Eylül 2017'de 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

Seyyah Gayrimenkul Danışmanlığı Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Seyyah Gayrimenkul Danışmanlığı Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mücella Susmazer imzasıyla kuruldu.

Safhane Restorasyon Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Safhane Restorasyon Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sedat Bağışgil ve Vedat Bağışgil tarafından kuruldu.

Workshop, gayrimenkulünüz için check-up raporu hazırlıyor!

Düşündüğünüz gayrimenkulün sizin kullanım alışkanlıklarınıza göre, restorasyon ve dekorasyon anlamında nasıl pozitif değişimler geçirebileceği, tüm bunların teknik ve estetik alt yapısı hakkında size ücretsiz bir check-up raporu sunuluyor.

MTİ Mimarlık Teknik İnşaat Gayrimenkul Restorasyon Turizm Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MTİ Mimarlık Teknik İnşaat Gayrimenkul Restorasyon Turizm Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Şirin Çiftçi tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta kuruldu.

Restorasyon için rant vergisi ödenecek mi?

Kentsel rant vergisi ile ilgili yapılan düzenlemelere göre gayrimenkul değerinin artması halinde, artışa konu değerin yüzde 40'nın kamuya ödenmesi planlanıyor. Peki, restorasyon için rant vergisi ödenecek mi?

Mti Gayrimenkul Restorasyon iletişim Haberi

Mti Gayrimenkul Restorasyon iletişim

Mti Gayrimenkul Restorasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  200  bin TL sermaye bedeli ile S Habip Çiftçi tarafından kuruldu.

Mti Gayrimenkul Restorasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
şirketin başlıca amaç ve konuları şunlardır İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya...