28 / 04 / 2024

Muammer Beyaz güçlü türkiye

Muammer Beyaz güçlü türkiye

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz, "'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart. Özellikle devletimizin destek ve teşvikleriyle son yıllarda kentsel dönüşüm hız kazandı." diye konuştu.

Salda Gölü Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile korunuyor!

Bilimsel değerinin yanı sıra beyaz kumsalı, turkuaz rengi berrak suyuyla eşsiz doğa güzelliğiyle dikkat çeken Burdur Salda Gölü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile her açıdan korunuyor.

Salda Gölü kıyısındaki kaçak ve depreme dayanıksız tesis yıkıldı!

Burdur'un Yeşilova ilçesinde, beyaz kumsalı ve turkuaz suyuyla ''Türkiye'nin Maldivleri'' olarak ünlenen Salda Gölü kıyısındaki kaçak ve depreme dayanıksız tesis yıkıldı...

Salda Gölü'nde bilirkişi heyetinden inceleme!

Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü için Koruma İmar Planları'nın iptali amacıyla açılan davada bilirkişi heyeti, dün yerinde keşif ve incelemelerde bulundu. Beyaz Adalar kısmındaki keşif ve inceleme sırasında bazı vatandaşlar "Salda Gölü'ne dokunma" dövizleri açtı.

Salda Gölü'nün taşınan kumları eski yerine alınıyor!

Burdur Yeşilova'da beyaz kumsalı ve turkuaz rengi suyuyla "Türkiye'nin Maldivleri" olarak ünlenen Salda Gölü yakınında çevre düzenlemesi gerçekleştiren yüklenici firmanın alandan usulsüzce aldığı malzeme, hassas çalışmayla yerine bırakılıyor.

Salda Gölü'ndeki derin çukur havadan görüntülendi! 

Salda Gölü'nde iş makinesi ve kamyonların beyaz kuma zarar vermesinden sonra geriye iş makinelerinin kazdığı derin çukur havadan görüntülendi...

Salda Gölü Millet Bahçesi projesi başladı!

Burdur, Yeşilova ilçesindeki  Salda Gölü'nde yapılması planlanan 300 bin metrekarelik Millet Bahçesi  çalışmaları başlandı. İhaleyi alan şirket tarafından Salda Gölü çevresine konteynerlar getirildi, beyaz çizgilerle bazı alanlar belirlendi...

Salda Gölü'ndeki yapılar 'temelsiz' inşa edilecek

Salda Gölü'ndeki Yeşilova Halk Plajı ile Beyaz Adalar kısmında vatandaşların kullanımına açılacak yapılar, temelsiz ve sökülüp-takılabilir yapıda tasarlanacak...

Salda Gölü'ne yapılacak millet bahçesinin projesi onaylandı!

Burdur Yeşilova'daki beyaz kumsalı ve turkuaz suyunun güzelliğiyle 'Türkiye'nin Maldivleri' olarak ünlenen Salda Gölü yakınına yapılacak millet bahçesinin projesi onaylandı... 

Salda Gölü Tabiat Parkı alanı 570 dekara çıkarıldı!

Burdur Yeşilova'daki beyaz kumsalı ve turkuaz suyunun güzelliğiyle "Türkiye'nin Maldivleri" olarak bilinen Salda Gölü çevresinde bulunan Salda Gölü Tabiat Parkı alanının genişletildiği belirtildi.

Salda Gölü'nde altyapı ve tesis çalışmaları başlıyor!

Burdur'un Yeşilova ilçesinde bulunan, beyaz kumsalı ve suyunun berraklığıyla Maldiv Adaları'na benzetilen Salda Gölü'nde altyapı ve tesis çalışmaları başlıyor.

Muammer Beyaz: 'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart!

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz, "'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart. Özellikle devletimizin destek ve teşvikleriyle son yıllarda kentsel dönüşüm hız kazandı." diye konuştu.

Tuz Gölü turistlerin ilgi odağı oldu!

Bozkırda gündüz buz mavisi, akşam üzeri ise kırmızı ve beyazın ufuk çizgisinde birleştiği eşsiz gün batımı manzarasıyla ziyaretçilerini büyüleyen Tuz Gölü, yaz mevsiminde sularının çekilmesiyle bembeyaz tuz örtüsü ile kaplandı.

Tuz Gölü turistlerin ilgi odağı oldu!

Tuz Gölü turistlerin ilgi odağı oldu. Anadolu bozkırının beyaz gelinliği Tuz Gölü, gündüz buz mavisi, akşam üzeri eşsiz ve farklı tonlarda gün batımı manzarasıyla ziyaretçilerini adeta büyülüyor.

Muammer Beyaz güçlü türkiye Haberi

Muammer Beyaz güçlü türkiye

Türkiye'nin son bir yıl içinde çok zor imtihanlardan geçtiğini ve hepsinin üstesinden gelmeyi başardığını belirten Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz, "En zor koşullarda bile birlik beraberliğini koruyan milletimizin inancı, hükümetimizin de dirayetiyle ekonomimize, birliğimize, demokrasimize karşı yapılan darbeleri bertaraf ettik" dedi. Bu zor süreçte inşaat sektörünün hükümetin de desteğiyle önemli ve tarihi adımlar attığını dile getiren Beyaz, "Sorunlarımızın çözümlerini birlikte üretmeyi ve ülkemiz yararına atılacak adımlarda güçlerimizi birleştirmeyi çok önemsemekteyiz. Bu bilinç, duyarlılık ve kararlılık içerisinde 2023 hedeflerimize kararlı ve sağlam adımlarla ilerliyoruz" şeklinde konuştu.


DÖNÜŞÜM HIZ KAZANDI

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hem vatandaş hem de yatırımcı için çok önemli olduğunu belirten Beyaz, "'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart. Özellikle devletimizin destek ve teşvikleriyle son yıllarda kentsel dönüşüm hız kazandı....