10 / 05 / 2024

Muammer Civelek

Muammer Civelek

Vardar Yatırım Turizm ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Muammer Civelek Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

Uğur Civelek dolardaki düşüşün gerçek nedenini ve göreceği yeni seviyeyi açıkladı

BDDK'nın kredi hamlesinin ardından dolarda yaşanan düşüşün geçici olduğunu savunan ekonomist Uğur Civelek, düşüşün BDDK'nın hamlesiyle ilgili olmadığını öne sürerek doların göreceği seviyeyi açıkladı.

Ekonomist Uğur Civelek doların yükseleceği tarihi açıkladı: Düşüş geçici! Bu haftalarda tekrardan 17 TL'nin üstüne çıkar

Dolar kurundaki dalgalı seyir bugünde devam etti. Dolar bugün 17 TL'nin altını test ederken ekonomist Uğur Civelek bu düşüşün geçiçi olduğunu belirtti. Peki dolar ne zaman yükselecek? 

Muammer Aksoy'un evi yıkılıyor!

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin kurucularından olan Prof. Dr. Muammer Aksoy'un Ankara Çankaya'da konumlanan konutu için yapılan tescil başvurusu Kurul tarafından onaylanmadı, dün de evin yıkımına başlandı.

Muammer Aksoy'un evi için yapılan tescil başvurusuna red!

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin kurucularından olan Prof. Dr. Muammer Aksoy'un Ankara Çankaya'da konumlanan konutu için yapılan tescil başvurusu Kurul tarafından onaylanmadı. Gerekçe olarak ise "Kültür varlığı niteliği taşmıyor" denildi.

Muammer Keskin'den Şişli'nin yapı stokuna ilişkin açıklama!

Şişli’nin günlük nüfusunun gelip geçenlerle 3 milyonu aştığına dikkat çeken Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçedeki çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Tezcan Karakuş Candan'dan Muammer Aksoy'un evinin yıkılmasına tepki!

Prof. Muammer Aksoy, 31 Ocak 1990 tarihinde Ankara Bahçelievler’deki evinin önünde suikaste uğramıştı. Muammer Aksoy’un evi kentsel dönüşüm kapsamına alındı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, konuya ilişkin konuştu.

Muammer Keskin'den deprem ve toplanma alanı açıklaması!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, "2012'den günümüze kadar yaklaşık bin 900 taşınmaz riskli yapı olarak tespit edildi ve bin 600'ünün yıkımı gerçekleştirildi" dedi.

Muammer Keskin: Şişli'de en az beş mahallede yerinde dönüşüm şart!

İstanbul Şişli'deki çalışmalar hakkında bilgi veren Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçede bulunan en az 5 mahallenin kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Muammer Keskin'den Şişli'deki toplanma yerlerine ilişkin açıklama!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, eski Marmara Üniversitesi Nişantaşı kampüsü arsasının İBB'nin değil AFAD'ın toplanma alanı olduğunu belirtti. Keskin, deprem olsa bir kişinin bile oraya giremeyeceğini dile getirdi.

Civelek İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İmalat Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Civelek İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İmalat Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 9 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Avni Civelek, Asim Civelek ve Harika Civelek ortaklığında kuruldu.

Civelek İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İmalat Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı! 

Civelek İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İmalat Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de 9 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Avni Civelek tarafından kuruldu.

Muammer Keskin: Şişli'nin en büyük sorunu yapı stoku!

Şişli’nin en büyük sorunlarından birinin yapı stoku olduğunu dile getiren Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, “İlçemizde zemin sağlam ama binalar ömrünü tamamlamış durumda. Bu sorunları ortadan kaldıracak çalışmaları hazırlıyoruz” diye konuştu.

Muammer Civelek Haberi

Muammer Civelek

Vardar Yatırım Turizm ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Muammer Civelek Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi'nde kuruldu. 


Vardar Yatırım Turizm ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli...