05 / 05 / 2024

muammer keskin deprem açıklaması

muammer keskin deprem açıklaması

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, "2012'den günümüze kadar yaklaşık bin 900 taşınmaz riskli yapı olarak tespit edildi ve bin 600'ünün yıkımı gerçekleştirildi" dedi.

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

Muammer Keskin'den Şişli'nin yapı stokuna ilişkin açıklama!

Şişli’nin günlük nüfusunun gelip geçenlerle 3 milyonu aştığına dikkat çeken Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçedeki çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Muammer Keskin'den deprem ve toplanma alanı açıklaması!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, "2012'den günümüze kadar yaklaşık bin 900 taşınmaz riskli yapı olarak tespit edildi ve bin 600'ünün yıkımı gerçekleştirildi" dedi.

Şişli Belediyesi, sahte imzayla otoparklarını tahliye mi ettirdi?

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin  ilçedeki 5 otoparkı 2023’e kadar işletme hakkı bulunan Monarch şirketinden devretmesini istedi. Diğer yandan şirket talebi reddedince Belediyenin sahte imzayla şirketten otoparkı boşaltmalarını talep ettiği iddia edildi. 

Muammer Keskin: Şişli'de en az beş mahallede yerinde dönüşüm şart!

İstanbul Şişli'deki çalışmalar hakkında bilgi veren Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçede bulunan en az 5 mahallenin kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Muammer Keskin'den Şişli'deki toplanma yerlerine ilişkin açıklama!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, eski Marmara Üniversitesi Nişantaşı kampüsü arsasının İBB'nin değil AFAD'ın toplanma alanı olduğunu belirtti. Keskin, deprem olsa bir kişinin bile oraya giremeyeceğini dile getirdi.

Malatya deprem konutlarının birinci etabı Ekim sonunda tamamlanacak!

Rönesans Holding'in Proje Müdürü Toygun Keskin, Malatya'da Gelincik Tepesi'nde inşa edilen deprem konutlarının ilk etabının Ekim sonunda tamamlanacağını açıkladı. 

Abdi İpekçi Caddesi yenilendi! 7 milyon TL'ye mal oldu!

Türk markaları için dünya ölçeğinde bir cadde olması planlanan Abdi İpekçi Caddesi yenilendi. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, caddenin 7 milyon TL'ye yenilendiğini söyledi...

Şişli'de Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Şişli Belediyesi’nin iştiraki Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi. Olay üzerine Muammer Keskin ilginç bir çözüm buldu.

Nişantaşı’ndaki kaldırımı işgal eden yapılar yıkılıyor!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçedeki kaldırımı işgal eden yapıların yıkım çalışmalarını başlattı. Yayaların geçişini engelleyen masa ve sandalyeler kaldırılıyor, kaldırım üzerinde bulunan yapıları da iş makineleri ile yıkılıyor.

Muammer Keskin: Şişli'nin en büyük sorunu yapı stoku!

Şişli’nin en büyük sorunlarından birinin yapı stoku olduğunu dile getiren Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, “İlçemizde zemin sağlam ama binalar ömrünü tamamlamış durumda. Bu sorunları ortadan kaldıracak çalışmaları hazırlıyoruz” diye konuştu.

Yalova Valisi Muammer Erol'dan deprem açıklaması!

Yalova Valisi Muammer Erol, deprem sonrasında ilk resmi açıklama yaptı. Erol, ''Birimlerimize şu ana kadar can ve mal kaybı ile ilgili herhangi bir ihbar düşmemiştir" ifadelerini kullandı.

Kırıkkale Keskin Öğretmenevi'nin inşaatı başladı!

Kırıkkale'de hayata geçirilecek Keskin Öğretmenevi'nin inşaatı başladı. Keskin Kaymakamı Muammer Köken ve Belediye Başkanı Dede Yıldırım inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

muammer keskin deprem açıklaması Haberi

muammer keskin deprem açıklaması

Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında Şişli'de yapılanları Belediye Başkanı Muammer Keskin, Sözcü HaftaSonu'na anlattı.

Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre; Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, coronavirüs sürecinde hayata geçirdikleri Komşu Masa, Sosyal Mutfak ve Dikimevi projeleriyle Şişli’deki hayatı kolaylaştırdıklarına dikkat çekti. 

Muammer Keskin, Şişli'nin deprem hazırlıklarına da değindi. Keskin, şunları kaydetti:

"Şişli'de toplam 20 bin 52 adet yapı bulunuyor. 2012'den günümüze kadar yaklaşık bin 900 taşınmaz riskli yapı olarak tespit edildi ve bin 600'ünün yıkımı gerçekleştirildi. Kuştepe, İzzet Paşa ve Mahmut Şevket Paşa mahallelerimizdeki imar ve mülkiyet problemlerinin çözümü için İBB Başkanlığı koordinasyonuyla ortak çalışmalar yapılmakta. Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi çalışmamızı yıl sonuna kadar tamamlayıp ilgili kurumlara bildireceğiz.”

Uzun süredir gündeme gelen Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün yerinde inşaat yapılmasına ilişkin de Keskin, "Marmara Üniversitesi...