02 / 05 / 2024

muammer keskin kim

muammer keskin kim

Bomonti Bira Fabrikası'nın Şişli Müftülüğü'ne devinin ortaya atılmasından sonra mahalle sakinleri harekete geçti. Şişli mahalle sakinleri Diyanet'in kararı iptal etmesi için imza kampanyası başlattı. 

İBB Bomonti Bira Fabrikası'nın devredilmesiyle ilgili toplantı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Diyanet ve Şişli Belediyesi Bomonti Bira Fabrikası'nın Şişli Müftülüğü'ne devredilmesiyle ilgili ortak toplantı yapacak. 

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

Muammer Keskin'den Şişli'nin yapı stokuna ilişkin açıklama!

Şişli’nin günlük nüfusunun gelip geçenlerle 3 milyonu aştığına dikkat çeken Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçedeki çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Muammer Keskin'den deprem ve toplanma alanı açıklaması!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, "2012'den günümüze kadar yaklaşık bin 900 taşınmaz riskli yapı olarak tespit edildi ve bin 600'ünün yıkımı gerçekleştirildi" dedi.

Şişli Belediyesi, sahte imzayla otoparklarını tahliye mi ettirdi?

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin  ilçedeki 5 otoparkı 2023’e kadar işletme hakkı bulunan Monarch şirketinden devretmesini istedi. Diğer yandan şirket talebi reddedince Belediyenin sahte imzayla şirketten otoparkı boşaltmalarını talep ettiği iddia edildi. 

Muammer Keskin: Şişli'de en az beş mahallede yerinde dönüşüm şart!

İstanbul Şişli'deki çalışmalar hakkında bilgi veren Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçede bulunan en az 5 mahallenin kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Muammer Keskin'den Şişli'deki toplanma yerlerine ilişkin açıklama!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, eski Marmara Üniversitesi Nişantaşı kampüsü arsasının İBB'nin değil AFAD'ın toplanma alanı olduğunu belirtti. Keskin, deprem olsa bir kişinin bile oraya giremeyeceğini dile getirdi.

Abdi İpekçi Caddesi yenilendi! 7 milyon TL'ye mal oldu!

Türk markaları için dünya ölçeğinde bir cadde olması planlanan Abdi İpekçi Caddesi yenilendi. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, caddenin 7 milyon TL'ye yenilendiğini söyledi...

Şişli'de Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Şişli Belediyesi’nin iştiraki Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi. Olay üzerine Muammer Keskin ilginç bir çözüm buldu.

Nişantaşı’ndaki kaldırımı işgal eden yapılar yıkılıyor!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçedeki kaldırımı işgal eden yapıların yıkım çalışmalarını başlattı. Yayaların geçişini engelleyen masa ve sandalyeler kaldırılıyor, kaldırım üzerinde bulunan yapıları da iş makineleri ile yıkılıyor.

Muammer Keskin: Şişli'nin en büyük sorunu yapı stoku!

Şişli’nin en büyük sorunlarından birinin yapı stoku olduğunu dile getiren Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, “İlçemizde zemin sağlam ama binalar ömrünü tamamlamış durumda. Bu sorunları ortadan kaldıracak çalışmaları hazırlıyoruz” diye konuştu.

Kırıkkale Keskin Öğretmenevi'nin inşaatı başladı!

Kırıkkale'de hayata geçirilecek Keskin Öğretmenevi'nin inşaatı başladı. Keskin Kaymakamı Muammer Köken ve Belediye Başkanı Dede Yıldırım inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

TOKİ Kırıkkale Keskin Konutları 22 Eylül'de teslim!

Kırıkkale Keskin Kaymakamı Muammer Köken ve Belediye Başkanı Dede Yıldırım, TOKİ'nin devam eden konut inşaatlarını yerinde inceledi...

Antalya Valisi Muammer Türker görevine başladı! Muammer Türker kim?

Antalya Valiliğine atanan Muammer Türker, "27 yıllık devlet tecrübesi neticesinde elde ettiğimiz bir parça tecrübe varsa bunu Antalya'nın, memleketimizin hizmetine sunmaktan da mutluluk duyarım" dedi.

muammer keskin kim Haberi

muammer keskin kim

Bomonti Bira Fabrikası'nın Şişli Müftülüğü'ne devredilmesinin ortaya atılmasından sonra Şişli mahalle sakinleri harekete geçti. Mahalleliler,  Diyanet'in kararı iptal etmesi için imza kampanyası başlattı. 

Sözcü Gazetesi'nden Sibel Gülersöyler'in haberine göre, imza kampanyası için hazırlıkları tamamlayan mahalleliler bildiri dağıtmaya başladı. Bildiride, “Geçmişte olduğu gibi, koruma altında olması gereken bu tarihi ve kültürel değerlerin korunmaya devam edilmesini, Şişli halkının onayını alan şeffaf bir projeyle her yaştan ve her sosyoekonomik statüden yurttaşın yararlanabileceği, ulaşılabilir bir sosyal ve kültürel kamusal alan haline getirilmesini talep ediyoruz” ifadeleri yer aldı.

“YIKILMASINI İSTEMİYORUZ”

Şişli sakinleri imzası ile yayınlanan bildiride şu ifadeler yer aldı: "Bomonti Bira Fabrikası'nın karşısındaki ek hizmet binalarının yıkılacağını, bu alanda hangi amaçlarla ve kimler tarafından kullanılacağını bilmediğimiz bir projenin hayata geçirileceğini öğrendik. Hazine tarafından Diyanet'e tahsis edilen, ardından...