05 / 07 / 2024

MUÇEV kiralık iskele

MUÇEV kiralık iskele

MUÇEV'e kiraya verilen kıyı, sahil ve iskeleler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Göreni hayrete düşüren kiralık ev ilanı: Açıköğretim öğrencileri kabul edilmeyecek, BB ve üzeri not şartı aranacak!

Evini kiraya verecek kimi ev sahipleri kredi notu, eski ev sahibinin iletişim bilgileri gibi yeni isteklerde bulunmaya başlamıştı. Konuya yeni bir örnek daha geldi. Sitedeki bu kiralık ilanı görenleri hayrete düşürdü. 

Bağcılar'da 'yok artık' dedirten kiralık 'ev': Harabe eve 8 bin TL kira istediler!

İstanbul Bağcılar'daki kiralık ev tartışmalara neden oldu. Bodrum katta yer alan ve içi adeta harabe halde olan bu eve 8 bin Türk Lirası kira istendiği öne sürüldü.

Kıbrıs'taki kiralık evlere tatil ayarı! Vatandaş müstakil ev ve villalara yöneldi!

Kıbrıs'ta tatil sezonun başlaması ile  kiralık “tatil dairelerine” rağbet oluştu. Villa, müstakil ev, ikiz villa, bungalov grubundaki kiralıkların sayısı ise 883’ten 965’e çıktı.

Kıbrıs'ta kiralık evler büyük talep görüyor! İşte Kıbrıs'taki güncel kiralık ev fiyatları!

Kıbrıs'taki kiralık evler, hem yerel halk hem de yabancı öğrenciler ve çalışanlar tarafından büyük ilgi görüyor. Peki Kıbrıs'taki kiralık ev fiyatları ne kadar? İşte Kıbrıs 2024 kiralık ev fiyatları...

Yeni düzenlemeler satılık ve kiralık ev fiyatlarını yaz sonunda uçuracak! Yeni konut krizi kapıda!

Satılık ve kiralık ev fiyatları ile ilgili bir son dakika uyarısı yapıldı ve fiyatların uçacağı, yeni konut krizinin de kapıda olduğu belirtildi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

6 ay önce kiralık konut bulmak imkansızdı, şimdi 750 ev kiracı bekliyor!

Ege’nin gözde turizm merkezleri arasında yer alan Marmaris, son 6 ayda kiralık konut piyasasında beklenmedik bir değişim yaşadı. Gözde ilçede yüksek kiralar nedeniyle pek çok ev boş kaldı.

Kiralık bungalov ev kiraladı, adres boş zeytinlik çıktı! Sosyal medya dolandırıcılarına dikkat!

Kuşadası'nda, dolandırıcılar, sahte instagram hesabı üzerinden 'kiralık bungalov ev' diye koydukları ilanlarla bir çok kişiyi mağdur etti. 

Ev sahibi 2,5 yıllık mücadele sonunda evine kavuştu! İlk işi 'kiralık değildir' afişi asmak oldu!

Kiracı ve ev sahibi arasındaki gerilim mahkemeye taşınıyor. Bir ev sahibi 2,5 yıldır kiracısı ile mücadelesinin sonuna geldi ve nihayet evine kavuştu. Ev sahibi evine kavuşur kavuşmaz ilk işi 'kiralık değildir' afişi asmak oldu. İşte ayrıntılar...

Esenyurt'taki bir ev sahibi resmen evini kaldırıma taşıdı! Görenler 'kiralık kaldırım' yorumu yaptı!

İstanbul Esenyurt'ta bir ev sahibi evini kaldırımın üstüne kadar genişletti. Bunu görenler 'kiralık kaldırım' yorumu yaparken Esenyurt Belediyesi devreye girdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ev sahipleri uyandı: Boş ev var ama kiralık ev yok!

Ev sahipleri kiracı kavgaları son sürat devam ederken, kiralık evlerdeki azalma da dikkat çekti. Hemen hemen her ilde çok fazla boş ev varken, kiralık konut az. Peki bunun sebebi ne?

Antalya'yı terk eden yabancılar kiralık konut piyasasını alt üst etti! Eşyasız kiralık ev bulunamıyor...

Antalya'da ev kiraları ve konut satış fiyatları yaklaşık 1,5 yıldır sabit kalırken Antalya'nın tek sorunun eşyasız kiralık ev bulamamak olduğu ortaya çıktı. 

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son durum ne? Düşüyor mu, yükseliyor mu?

Satılık ve kiralık konut fiyatları, milyonların gündeminde yer alıyor. Ev kiralamak isteyenler ve konut satın almak isteyenler fiyatların düşüp düşmediğini merak ediyor. Peki satılık ve kiralık konut fiyatlarında son durum ne? Düşüyor mu, yükseliyor mu?

Kiralık ev arayanlar dikkatli olun! 'Kiralık evler' hesabı üzerinden ev arayanları tuzağa düşürdü!

Vatandaşlar kiralık ev bulabilmek için çeşitli ilan sitelerinin kiralık evlerini araştırıyor. Bazı dolandırıcılar ise bunu fırsat bilerek kiracıları ağlarına düşürmeye çalışıyor. Sosyal medya hesabından 'Kiralık evler' adı altında açılan sahte ilanlar 6 kişiyi mağdur etti. İşte ayrıntılar...

MUÇEV kiralık iskele Haberi

MUÇEV kiralık iskele

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, MUÇEV'e kiraya verilen kıyı, sahil ve iskelelere ilişkin soru önergesi hazırladı. Subaşı, sorusunun Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

İYİ Parti'li Subaşı, ''Bakanlığınız Tabiat Varlıklarını koruma Genel Müdürlüğü tarafından 16.07.2020 tarihli ve E.145717 sayılı yazısı İVEDİ ibaresiyle Antalya Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne gönderilmiş, sonrasında ilgili kurum ve belediyelere tebliğ edilmiştir. İlgili yazının konusu, Antalya İli, Demre İlçesi, Üçağız mahallesi Kaş-Kekova Özel Çevre Koruma Bölgesinde bulunan Devletin Hüküm ve Tasarrufu Altındaki (DHTA) 12.983,02 metrekare yüzölçümlü yüzer iskele, dolgu alanı ve denizsel alanın kiralanmasına ilişkindir'' diye konuştu. 

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı'nın soruları:

1- Demre belediyesinin denetimi ve tasarrufunda hizmet veren Kekova iskelesi neden bilgi dahi verilmeden belediyenin tasarrufundan alınmıştır?

2- Bugüne kadar hangi kıyı...