29 / 04 / 2024

MUÇEV sahil

MUÇEV sahil

Muğla Hizmet Vakfı'na bağlı MUÇEV'e verilen sahiller tartışma yarattı...

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışını karşılaştırmak doğru mu? İstanbul'da emlak gerçekten pahalı mı?

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışında çeşitli yerlerdeki ev fiyatları sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Peki bu karşılaştırma doğru mu? İşte konuyla ilgili gelen açıklama ve vatandaşların yorumları...

İstanbul'da konut fiyatları geriliyor mu? Ev alacaklar dikkat!

Son yıllarda hızla yükselen satılık ve kiralık konut fiyatları rekor üstüne rekor kırdı. Ev alacaklar fiyatların düşmesini bekliyor. Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu, X sosyal medya hesabından "Reel konut fiyat artışında İstanbul hızla geriliyor" dedi.

Mağdur ev sahibinden düşük kiralara bir isyan daha: 1.500 TL ev kirası olur mu? 

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar devam ederken, mağduriyet yaşayan bir ev sahibi de düşük kiralara isyan ederek, "1.500 TL ev kirası olur mu?" diye sordu.

Ahşap ev soğuk olur mu? Ahşap ev kurtlanır mı?

Ahşap ev yaptırmayı düşünenler, bu konuda detaylı bir bilgi edinmek istiyorlar. Peki ahşap evler soğuk olur mu? İşte ahşap evlere dair araştırılan detaylar!

Mart 2023 kira artış oranı belli oldu mu? Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Kiraya ne kadar zam yapılacak?

"Mart ayı kira artış oranı ne zaman açıklanır?" sorusunun yanıtı Şubat ayının ortasına gelinmesiyle beraber sık sık araştırılmaya başlandı. Mart 2023 kira artış oranı belli oldu mu? Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Kiraya ne kadar zam yapılacak?

Şubat 2023 kira artış oranı belli oldu mu? Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira zammı yüzde kaç olacak? 

Milyonlarca ev sahibi ile kiracıları ilgilendiren kira artış oranı enflasyon oranlarıyla birlikte netleşiyor. Şubat 2023 kira artış oranı belli oldu mu? Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira zammı yüzde kaç olacak?  

2023 yılı Ocak ayı kira artış oranı belli oldu mu? Bu ay kiralara yüzde kaç zam yapılacak?

Milyonlarca ev sahibi ve kiracı ocak ayı kira zam oranının ne kadar olacağını merak ediyor. Peki, 2023 yılı Ocak ayı kira artış oranı belli oldu mu? Ev sahibi bu ay kiralara yüzde kaç zam yapacak? İşte detaylar...

Konut fiyatlarındaki köpük gidiyor mu? Ev fiyatları ne zaman düşer?

Uzun süredir konut fiyatlarındaki fahiş artışlar sürüyor. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa, konut fiyatları ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. İşte ayrıntılar...

Prefabrik evlere konut kredisi var mı? Ziraat Bankası prefabrik ev kredisi veriyor mu?

Prefabrik ev yaptırmak isteyenler, Prefabrik evlere konut kredisi var mı? Ziraat Bankası prefabrik ev kredisi veriyor mu? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Komutanlık duyurdu! Türkiye genelinde başvurular başladı! Elinizi çabuk tutun...

Sahil Güvenlik Komutanlığı "uzman erbaş" alımı başvuruları 10 Ekim'de başladı. Peki sözleşmeli uzman erbaş alımı son başvuru tarihi belli oldu mu? 2022 Sahil Güvenlik Uzman erbaş başvuru şartları neler? İşte merak edilen tüm detayalar...

Gençler müjde! Sahil Güvenlik Komutanlığı en az lise mezunu uzman erbaş alacak! Başvurular başladı!

Sahil Güvenlik Komutanlığı "uzman erbaş" alımı yapılacağını açıkladı. Peki sözleşmeli uzman erbaş alımı başvuru tarihi belli oldu mu? 2022 Sahil Güvenlik Uzman erbaş başvuru şartları açıklandı mı? İşte detayalar...

Sahil Güvenlik Komutanlığı müjdeyi verdi! Türkiye genelinde başvurular başladı! Uzman erbaş 2022...

Sahil Güvenlik Komutanlığı "uzman erbaş" alımı yapılacağını ilan etti. Peki sözleşmeli uzman erbaş alımı başvuru tarihi belli oldu mu? 2022 Sahil Güvenlik Uzman erbaş başvuru şartları neler? İşte detaylar...

Prefabrik ev yapmak pahalı mı ucuz mu? 100 metrekare prefabrik evin maliyeti ne kadardır?

Prefabrik evler son zamanlarda popüler olmaya başlayan konut tipidir. Peki Prefabrik ev yapmak pahalı mı ucuz mu? 100 metrekare prefabrik evin maliyeti ne kadardır? İşte detaylar!

MUÇEV sahil Haberi

MUÇEV sahil

Yönetiminde eski kamu bürokratları, devlet memurları ve işadamlarının bulunduğu Muğla Hizmet Vakfı'na bağlı MUÇEV Tur. Tic. Ltd. Şti. Türkiye'nin en değerli sahillerini talan ediyor. Sözcü'den Mustafa Sarıipek ve İsmail Akın'ın haberine göre, çevreciler, siyasiler, kıyılarına sahip çıkmak isteyen vatandaşlar sahillerin ihalesiz Muğla Çevre Vakfı Tur. Tic. Ltd. (MUÇEV) şirketine verilmesine verilmesine tepki verdi.

CHP'li ve İYİ Partili vekiller de iktidarı soru önergesi yağmuruna tutarak, konuyla ilgili soru sordu. MUÇEV'e son olarak Alanya'da 3'üncü derece doğal sit alanı olan Aysultan Kadınlar Plajı'nın verildiğinin ortaya çıkması büyük tepki gördü.

BELEDİYELER DEVRE DIŞI

MUÇEV'in, Antalya'da Kaş-Kekova Özel Çevre Koruma sınırlarında yer alan Demre Üçağız'da yaklaşık 13 bin metrekarelik kıyı alanı kiraladığı iddialarına karşı İYİ Parti ve CHP Antalya milletvekilleri Meclis'i önerge yağmuruna tuttu.

İYİ Parti Antalya Milletvekili...