10 / 05 / 2024

mudanya kal

mudanya kal

Lik Yapı Genel Müdürü Mehmet Kurt, "Mudanya'ya kaliteli müteahhitler gelirse, inşaatların kalitesi artar, bu da daire fiyatlarını etkiler, daireleri daha değerli kılar. Terk edilmiş, yarım kalmış projeler tedirginlik yaratıyor" dedi.

Bursa'da mühürlenen Özdilek Mudanya AVM'den açıklama! 

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 2 bin 700 yıllık Myrleia Antik Kenti'nin liman kalıntıları üzerinde yapılan avm, Mudanya Belediyesi'nce mühürlenmişti. 'İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsat Yönetmeliğine' aykırı olduğu belirtilen avm yetkililerinden konuya ilişkin açıklama yapıldı....

Bursa Mudanya'da 2 bin 700 yıllık antik kent bulundu!

Bursa’nın Mudanya ilçesinde 2 bin 700 yıllık Meyrleia antik kentine ait künk, kanal, seramik fırın, apsisli yapı ve cadde kalıntıları bulundu.

Mudanya Belediyesi'nden 2.4 milyon TL'ye satılık işyeri!

Mudanya Belediye Başkalığı, Ömer Bey Mahallesi'nde bulunan işyerini satışa çıkardı. Söz konusu işyerinin satış bedeli 2 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Mudanya-Gemlik çevre yoluna SİT engeli!

Mudanya- Gemlik arasında yapılması için düğmeye basılan 40 metrelik çevre yolu güzergahının tam ortasında arkeolojik kalıntılara rastlandı. Onaylanan planlar yeniden görüşülmesi için Büyükşehir Belediye Meclisi’ne gönderildi.

Mudanya-Gemlik çevre yoluna SİT engeli!

Mudanya-Gemlik arasında yapılması için düğmeye basılan 40 metrelik çevre yolu güzergahının ortasında arkeolojik kalıntılara rastlandı. Büyükşehir Nazım İmar Planlan'nda SİT alanının işlenmesine ilişkin karar aldı

Mudanya'da 2 milyon 129 bin 632 TL'ye satılık gayrimenkul!

Mudanya İlçesi Çağrışan Köyünde yer alan 23760,69 metrekarelik yüzölçümüne sahip olan gayrimenkul Mudanya Satış Memurluğu tarafından 9 Eylül 2014 günü saat 14.00'da ihaleye çıkıyor.

Bergama'da tarihi kalıntılarına zarar veren trafik kent dışına çıkarılacak!

Bergama Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper, " Bergama'nın 2 bin yıllık tarihi kalıntılarına zarar veren trafiğin acilen kent dışına çıkarılması gerekir " diyerek ilgililerden destek istedi.

Haydar Bulut, Derince Kalıcı Konut sakinlerini dinledi!

Derince Yenikent Kalıcı konut sakinlerinin yol sorunu için önceki akşam Derince Belediye Başkanı A. Haydar Bulut kendilerini ziyaret etti. Bulut, Derince Kalıcı Konut sakinlerini dinledi.

Faik Açıkalın kimdir?

Yapı Kredi Bankası Genel Müdür ve İcra Kurulu Başkanı Faik Açıkalın kimdir? Faik Açıkalın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Faik Açıkalın 'ın biyografisi...

Amasra'da bir lisenin kazısı sırasında Roma dönemine ait kalıntılara rastlandı!

Amasra ilçesinde 24 derslikli Amasra Çok Programlı Lisesinin temel kazısı sırasında Roma dönemine ait tapınak kalıntılarına rastlanıldı.Amasra Müze Müdürlüğünce yapılan sondaj çalışmalarında Roma dönemine ait sütun başlığı ve kaidelere ulaşıldı.

Emsan'dan yeni Nar ekmek kalıbı!

Yanmaz yapışmaz seramik iç kaplaması, kolay temizlenebilme özelliği ve daha bir çok fonksiyonel yönüyle Emsan Nar ekmek kalıbı, kısa sürede lezzetli ekmekler yapmanıza yardımcı oluyor...

İntifa hakkı miras kalır mı?

Bir kimsenin sahip olduğu mülkiyetinin kullanım hakkını bir başkasına devretmesi durumunda intifa hakkı ortaya çıkıyor. İntifa hakkı olan gayrimenkul kiraya verilebiliyor. Peki, intifa hakkı miras kalır mı?

Urtim Hazar Adaları projesine iskele ve beton kalıbı verdi!

Üçüncü Köprü'den Tüpraş'a kadar birçok projede yer alan Urtim, Azerbaycan'da 1 milyon kişinin yaşamasının planlandığı 100 milyar dolarlık Hazar Adaları projesine iskele ve beton kalıp verdi.

mudanya kal Haberi

mudanya kal

LikYapı Genel Müdürü Mehmet Kurt, Mudanya'da farklı ve özel projeler sunmaya devam ettiklerini belirterek, yatırımcılar için de bir tespitte bulunarak 'doğru yer, doğru proje, doğru müteahhit'in önemini dikkat çekti. Son yapılan araştırmalara göre dünyada yaşanabilir kentler arasında 48. sırada seçilmiş durumda. Mudanya'nın Bursa'nın en özel ilçesi olduğunu söyleyen Mehmet Kurt, "Dünya'da, havası bakımından doktorların dahi reçetelerine yazdığı, doğası ve görselliğiyle sağlık açısından eşsiz bir yer. 


Mudanya'nın sloganı bile "Barış, kardeşlik ve huzurun başkenti" olarak geçiyor. Biz de bu eşsiz bölgeye, gerek mimarı projesi, gerek peyzajı, gerek iç mimari tasarımlarımızla yaşam alanlarıyla donatılmış site anlayışı sunuyor. Modern bir yaşam için konforu doğayla buluşturuyoruz" diye konuştu. Mudanya'da artık doğru projelerin yükselmeye başladığını kaydeden Lik Yapı Genel Müdürü Mehmet Kurt, sorularımızı şöyle yanıtladı; 


Mudanya'da...