26 / 07 / 2024

Mudanya Kavşağı

Mudanya Kavşağı

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yaptığı Mudanya Kavşağı’nın ilk etabı olan Bursa – İzmir istikameti gidiş ve geliş olarak trafiğe açıldı.

Mudanya Kavşağı´nda mutlu son!

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yaptığı Mudanya kavşağının ilk etabının ardından Mudanya’dan şehir merkezine giden yol da hizmete açıldı.

Mudanya Kavşağı’nın ilk etabı açıldı!

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yaptığı Mudanya Kavşağı’nın ilk etabı olan Bursa – İzmir istikameti gidiş ve geliş olarak trafiğe açıldı.

Bursa Mudanya Kavşağı'nda düğüm çözülüyor!

Araç trafiğinin en fazla olduğu noktalardan biri olan ve ihtiyacı karşılamakta zorlanan Mudanya Kavşağı’nda, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü işbirliğinde başlatılan çalışmalar hızla sürüyor.

Bursa Mudanya Kavşağı tamamlanıyor!

Araç trafiğinin en fazla olduğu noktalardan biri olan ve ihtiyacı karşılamakta zorlanan Mudanya Kavşağı’nda, Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü işbirliğinde başlatılan çalışmalar hızla sürüyor.

Bursa Mihraplı Köprülü Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

BURSA'da, Karayolları ekiplerinin Mudanya Kavşağı'nda ki inşaat çalışmaları sürerken, Büyükşehir Belediyesi de bunun uzantısı olan ve 3 ana aksın kesiştiği noktaya köprülü kavşak kazandırmak için çalışmalara başladı.

Bursa Mihraplı Köprülü Kavşağı için çalışmalar başladı!

Karayolları ekipleri Mudanya Kavşağı’nda inşaatı sürdürürken, Büyükşehir Belediyesi de bunun uzantısı olan ve 3 ana aksın kesiştiği noktaya köprülü kavşak kazandırmak için çalışmalara başladı.

Bursa Mudanya Kavşağı’nda sona gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Haziran ayı olağan meclis toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mudanya Kavşağı’ndaki imalat çalışmaları nedeniyle yaşanan trafik sıkışıklığının birkaç gün içinde sona ereceğini açıkladı.

Bursa Mudanya Köprülü Kavşağı'nda inşaat çalışmaları başladı!

Mudanya Köprülü Kavşağı inşaatı yapım çalışmaları kapsamında köprülerin yıkılması, okulların kapanmasının ardından 20 Haziran Pazartesi günü başlıyor.

Bursa Mudanya Köprülü Kavşağı'nda inşaat başladı!

Bursa-İzmir D200 Karayolu üzerinde yer alan Mudanya Sapağı Köprülü Kavşağında inşaat çalışmalarına başlandı. Birinci etap çalışmalarda, köprünün inşaat imalatları tamamlanacak.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor, proje kapsamında 6 bin 700 metre yol yapılacak.

Kocaeli TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor. OSB’ye ulaşımı daha güvenli bir şekilde sağlanacak.

Goodyear Kavşağı’nda son çalışmalar yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasında sona gelindi. Kavşağın büyük bölümü trafiğe açıldı.

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nda sona gelindi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nda yürüttüğü inşaat çalışmalarında son aşamaya geldi, 29 milyon TL’ye mal olan kavşak, normal süreden 3 ay önce, yeni yılın ilk günlerinde araç trafiğine açılacak.

Mudanya Kavşağı Haberi

Mudanya Kavşağı


Bursa’da ulaşımı sorun olmaktan çıkarmak amacıyla raylı sistem, yeni yol açma, köprü ve kavşak yapımı çalışmalarına hız veren Büyükşehir Belediyesi, ihtiyacı karşılamakta zorlanan eski köprülerin yenilenmesi çalışmalarını da sürdürüyor. Bursa İzmir yolu ile Mudanya yolunun kesişim noktasında bulunan, yükseklik ve genişlik olarak ihtiyacı karşılamakta zorlanan Mudanya Kavşağı da Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü işbirliğinde yenileniyor. Bursa-İzmir D200 Karayolu üzerinde yer alan Mudanya Sapağı Köprülü Kavşağı’nın ilk etabı tamamlandı. Çalışmalar kapsamında 60 gün önce trafiğe kapatılan Bursa – İzmir yolu, trafiğe açıldı. Yolun doğu batı yönünde trafiğe açılmasının ardından servis yolları kapatılarak, araç trafiği ana yola yönlendirildi.


Biraz daha sabır

Şehir içi trafiğin en önemli düğüm noktalarından biri olan Mudanya Kavşağı’nın tamamlanan bölümü, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Karayolları 14....