06 / 05 / 2024

Mudanya Kumkaya sosyal tesis

Mudanya Kumkaya sosyal tesis

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya’nın Kumyaka Mahallesi’nde deniz kenarında bulunan ve Özel İdare’den devralınan alan için Mudanyalılara sosyal tesis müjdesi verdi.

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Mudanya Güzelyalı Atatürk Parkı 2'nci etap inşaatı mühürlendi!

CHP'li Mudanya Belediyesi’nin yaptırdığı Güzelyalı Atatürk Parkı'nın 2'nci etap çalışmaları AKP'li Büyükşehir Belediyesince durduruldu. Büyükşehir Belediyesi, sosyal tesis inşaatının hukuka ve usule aykırı olması sebebi ile mühürlendiğini belirtti..

Mudanya Yıldıztepe 1 yılda bitirilecek!

MUDANYA'YA vizyon katacak olan projeler arasında yer alan Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi'nin temeli atıldı.

Mudanya Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atılıyor!

Bursa'da Mudanya'nın vizyonunu değiştirecek olan projeler arasında yer alan Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi'nde temeller atılıyor.

Mudanya Kumkaya'ya sosyal tesis geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya’nın Kumyaka Mahallesi’nde deniz kenarında bulunan ve Özel İdare’den devralınan alan için Mudanyalılara sosyal tesis müjdesi verdi.

Bursa Kumyaka sahiline sosyal tesis yapılacak!

Bursa Mudanya’nın Kumyaka Mahallesi’nde deniz kenarında bulunan ve Özel İdare’den devralınan alanda yapılacak sosyal tesis ile Kumyaka’nın değerine değer katacak.

SeaMarine Mudanya'nın yeni simgesi olacak!

Birel İnşaat'ın tamamı deniz manzaralı 4+1,5+2 dubleks kat planları, sosyal tesisleri ve standartlarıyla yaşama değer katan son projesi SeaMarine Mudanya'nın yeni simgesi olmaya aday...

Mudanya'ya 10 milyon TL'den fazla yol yatırımı yapıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mudanya Sosyal Tesisleri'nde Mudanyalı muhtarlarla buluştu. Büyükşehir Belediyesi'nin son 1,5 yıl içinde Mudanya'ya yaptığı yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Birel İnşaat Mudanya'da yeni projesi SeaMarine'yi hayata geçirecek!

Birel İnşaat'tan, Mudanya'ya 'yeni stil ikonu' olacak proje "SeaMarine" adlı deniz manzaralı 4+1, 5+2 dubleks kat planlarından oluşan yaşam projesi, sosyal tesisleri ve standartlarıyla, Mudanya'nın yeni stil ikonu olmayı hedefliyor.

Birel İnşaat'tan Mudanya'ya lüks konut!

Birel İnşaat'ın "SeaMarine" adlı deniz manzaralı 4+1, 5+2 dubleks kat planlarından oluşan dev yaşam projesi, sosyal tesisleri ve standartlarıyla, Mudanya'nın yeni stil ikonu olmayı hedefliyor.

Mudanya Çepni Köyü imar planı değişikliği askıda!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarılan Mudanya Çepni Mahallesi, H21b12c pafta, 141 ada, 64 ayılı parselin Özel Sosyal Tesis Alanına alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı 5 Haziran'da askıdan inecek...

Bursa Büyükşehir Belediyesi sosyal tesisleri 15 milyon kişiyi ağırladı!

Atatepe, Narlı ve Mudanya İstasyonu gibi denize nazır tesislerinin yanı sıra Hünkar Köşkü, Kayhan Döner Sofrası ve Balibey Han gibi tarihi mekanlarının da olduğu 30 sosyal tesisten, 15 milyonu aşkın vatandaş hizmet aldı.

Mudanya Yenimahalle Sosyal Tesisleri gün sayıyor!

Mudanya'nın en büyük mahallelerinden Yeni Mahalle’ye yapılan sosyal tesis tamamlanma aşamasına geldi. 3 kat üzerine inşa edilen modern sosyal tesisin mahalleye büyük bir hareket getireceği belirtildi...

Mudanya Kumkaya sosyal tesis Haberi

Mudanya Kumkaya sosyal tesis

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya’nın Kumyaka Mahallesi’nde deniz kenarında bulunan ve Özel İdare’den devralınan alan için Mudanyalılara sosyal tesis müjdesi verdi. Bursa’nın deniz turizmine katkı sağlamak için Mudanya, gemlik ve karacabey’in tüm sahil bandında önemli adımlar atan Büyükşehir Belediyesi, Mudanya Kumyaka’daki Özel İdare’den devralınan alana sosyal tesis kazandırmak amacıyla, çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte Mudanya Kumyaka’da incelemelerde bulundu. Kumyaka’da deniz kenarında 2 blok halinde kaderine terk edilen harabe yapıların da bulunduğu yaklaşık 6 bin metrekare alanın Özel İdare’den Büyükşehir Belediyesi’ne devredildiğini anlatan Başkan Altepe, yıllardır atıl halde duran tesislerin turizme kazandırılacağını söyledi. Harabe binaların yıkıldığını kaydeden Başkan Altepe, “Sahil şehri Bursa’nın tüm sahillerinde örnek projeleri ve örnek tesisleri birer birer gerçekleştiriyoruz. Mudanya’daki Kumyaka...