12 / 05 / 2024

Mudanya Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi nerede

Mudanya Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi nerede

Bursa'da Mudanya'nın vizyonunu değiştirecek olan projeler arasında yer alan Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi'nde temeller atılıyor.

Bursa Yıldıztepe Kültür Merkezi 10 yıllığına kiralanacak!

Bursa'daki Yıldıztepe Kültür Merkezi 96 milyon TL bedelle 10 yıllığına kiraya verilecek. İşte detaylar...

TOKİ’den Sivas Yıldızeli’ne 206 ucuz konut!

Aylarca duyuruları yapılan 81 ilde 250 bin konut projesi 14 Eylül 2022’de açıklandı. Ucuz sosyal konut düsturuyla yola çıkan proje Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konu projesi. İşte 8 soruda bütün detaylarıyla TOKİ Sivas Yıldızeli projesi…

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Bursa Yıldırım'da dönüşüm nasıl olacak?

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde dönüşüm hızlandı. Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bitişik nizamlı ve ömrünü tamamlamış olan depreme dayanıksız evler yerine sosyal ve yeşil donatı alanlarının olduğu, modern, yepyeni, evler inşa edilecek.

Kadıköy Göztepe’deki gökdelenlerin yan parseli özelleştirildi!

Kadıköy Göztepe’de tartışmalı şekilde inşa edilen gökdelenlerin yanındaki parsel için yıllardır devam eden davalar sonrasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı imar planı hazırladı. 8 bin 661 metrekarelik parsel 'özel' sosyal kültürel tesis alanına alındı.

Bursa Yıldırım'da 150 sosyal konut inşa edilecek!

Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı İsabey Mahallesi'nde sosyal konut projesi kapsamında 150 ev inşa edilecek. 

Yıldırım Şirinevler Mahallesi'nde imar planı değişikliği!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nin kaderini değiştirecek imar planı çalışmaları sürüyor. İmar planı ve uygulaması ile bölgenin sosyal donatıya ve alt yapı hizmetlerine sahip olacak.

Bursa Yıldırım'a istihdam kompleksi inşa ediliyor!

İstihdam oluşumuna destek sağlanması ve nitelikli iç gücü üretilmesi noktasında önemli çalışmalar yapan Yıldırım Belediyesi, gençlerin yaşamına dokunacak yeni bir sosyal projeyi daha hayata geçiriyor.

Yıldız Teknik Üniversitesi Millet Bahçesi ihalesi bugün!

TOKİ'nin Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün...

Yıldız Teknik Üniversitesi Millet Bahçesi 5 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Eylül tarihinde yapılacak.

Öğrencilerden Yıldız Teknik Üniversitesi'ne millet bahçesi tepkisi! 

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsüne yapılmak istenen millet bahçesine üniversite öğrencileri tepki gösterdi. Öğrenciler tepkilerini sosyal medyada mesajlarında gösterdiler. 

Kayseri Yemliha'ya beş yıldızlı sosyal tesis!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi ve ilçelerin yanı sıra mahallelere de beş yıldızlı sosyal tesisler inşa ediyor.

Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı!

Yıldırım’ı yarınlara hazırlayan projelerini nitelikli sosyal yapılarla destekleyen Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı.

Mudanya Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi nerede Haberi

Mudanya Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi nerede

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ın en çok önemsediği projeler arasında yer alan Mudanya Belediyesi ile Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi işbirliği ile hazırlanan Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi'nde temeller atılıyor.


29 Aralık Perşembe günü düzenlenecek tören ile birlikte atılacak temeller sonrasında projenin bir sene içerisinde bitirilmesi hedefleniyor.


PROJEMİZ HER KESİME HİTAP EDECEK


Mudanya'nın ve Türkiye'nin en güzel ve değerli yerlerinden biri olan Yıldıztepe'ye hayat verecek projenin hayata geçmesiyle bölgenin değerinin kat be kat artacağını dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Yıldıztepe projemizi bilimin ışığında üniversitemizle birlikte hazırladık. İnce eleyip sık dokuduk. Projenin avantajlarını ve dezavantajlarını ele alarak, yaşlı, engelli, genç, çocuk herkesin kendinden bir şeyler bulacağı ve herkese hitap edecek bir proje hazırladık" ifadelerini kullandı.


PROJEMİZ HALKIMIZA SUNULDU


Proje için öneriler almak ve proje...