26 / 07 / 2024

Müderris mahallesi tapu

Müderris mahallesi tapu

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu Müderris mahallesinde bulunan vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan, Müderris mahallesi sakinlerine tapularını düzenlenen törenle teslim etti.

Tek bir evi olan tapu sahiplerine para iadesi müjdesi geldi! 

Tek bir evi olan tapu sahiplerine para iadesi müjdesi geldi. Tapu sahipleri tam tamına 5 yıldır ödedikleri emlak vergisini geri alabiliyor. İşte emlak vergisi iadesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi 1970 ada 1 ila 7 nolu parseller, 1882 ada 34 Nolu Parsel, 1893 Ada 14, 15 Nolu Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması Askı Tutanağı yayımlandı.

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi Muhtelif Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması Askı Tutanağı yayımlandı.

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

Paylaşılan son dakika detaylarına göre, İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi 1829, 1848, 1851, 1882, 1883, 1884 ve 1893 Adalar Muhtelif Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu 18. Madde Uygulaması askıya çıkarıldı.

Arsa alırken tapuya gitmek şart mıdır? Arsa tapu alım işlemleri nasıl olur?

Yatırım fırsatları arasında değerlendirilen arsa alımı müşteriler için bazı önemli hususlara dikkat etmeyi gerektirir. Güvenli bir arsa bulmak, zaman alıcı ve meşakkatli bir süreç olabilir. Peki bu arsa alırken tapuya gitmek şart mı ve arsa tapu alım işlemi ve sözleşmesi nasıl olur?

2023 tapu masrafında son dakika! Tapu harçları arttı mı? İşte tapu harç ücretleri Temmuz 2023!

2023 tapu masrafında son dakika... Tapu harçları arttı mı? İşte tapu harç ücretleri Temmuz 2023...Hemen bakın...

Ölen kişinin tapusu alınmazsa ne olur? Tapu intikalinin süresi var mı? Tapu intikali için tüm mirasçılar gerekli mi?

Eğer bir kişinin ölümüne rağmen tapu intikali gerçekleştirilmezse ne olur? Tapu intikali için bir süre sınırlaması var mıdır? Tapu intikal işlemi için tüm mirasçılar gerekmekte midir? İşte ayrıntılar...

Tapu ve Kadastro Müdürlüğü acil olarak duyurdu! 202 personel alımı yapılacak! İşte detaylar!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak. Boş olan kadrolara personel alımı yapılacak. Tapu ve Kadastro, Lisans ve Ön Lisans mezunu 202 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecektir. İşte detaylar!

Dikkat! Hemen tapu müdürlüğüne gönderilmesi gerekiyor!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yabancılara gayrimenkul satışı ile ilgili olarak 9 Aralık 2022 tarihinden sonra satışı yapılacak dövize ilişkin döviz alım belgelerinin ilgili tapu idaresine mutlaka KEP üzerinden gönderilmesi zorunluluğu getirildiğini kaydetti.

Tapu sahipleri dikkat! Geri sayım başladı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milyonlarca gayrimenkul sahibini ilgilendiren Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri için geri sayım başladı. Tapu sahipleri dikkat, bu tarihi sakın kaçırmayın...

Tapu daireleri bayram tatilinde açık mı?

Ev, arsa, arazi gibi taşınmaz mallara ait alım satım işlemleri tapu dairelerinde gerçekleştiriliyor. Tapu dairesinde işi olan vatandaşlar bayram tatilinde tapu müdürlüklerinin açık olup olmadığını merak ediyorlar. Peki, tapu daireleri bayram tatilinde açık mı? İşte yanıtı...

Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi 7. Etap dönüşüm ihalesi 24 Mayıs'ta!

TOKİ, Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap 644 Adet Konut ve 177 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık! 

Bursa Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İlçe Tapu Müdürlüğü ile yeni protokol anlaşması imzalayarak tapu işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi. 

Müderris mahallesi tapu Haberi

Müderris mahallesi tapu

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu Müderris mahallesinde bulunan vatandaşlarla bir araya geldi. 

Müderris mahallesinde bulunan ve 17 vatandaşın hissedar olduğu parsel, imar durumunda park alanı olarak görüldüğü için mahalleli tarafından yıllardır kanayan yara olarak bilinen sorunu da çözen Başkan, Müderris mahallesi sakinlerine tapularını düzenlenen törenle teslim etti. Teslim töreninde konuşan Başkan Kamil Saraçoğlu şu ifadeleri kullandı; “Müderris Mahallemizde bulunan 17 vatandaşımızın hissedar olduğu parsel imar durumunda, park alanı olarak görünmekte ve vatandaşlarımızın mağduriyeti bulunmaktaydı. Vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi için 2014 yılı ağustos ayı meclisinde alınan kararla plan tadilatı yapılmış ve bu alan bitişik nizam 3 katlı yapı adasına dönüştürülmüştür. Böylelikle vatandaşlarımızın tapularının ayrı ayrı tescili mümkün hale gelmiştir. Bu çalışmaların ardından vatandaşlarımıza müstakil parsel verilebilmesi ve evlerinin bulunduğu mülklerin ayrı ayrı...