29 / 04 / 2024

mudurnuda yanan ev

mudurnuda yanan ev

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde çıkan yangında iki katlı ev tamamen yandı. Dereçetinören köyünde Kemali Özdemir'e ait iki katlı ahşap evin alt katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı...

Düşük kiralardan dert yanan ev sahipleri dikkat! Hemen kira uyarlama davası açabilirsiniz!

Düşük kiralardan dert yanan milyonlarca ev sahibi kira uyarlama davaları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki kira uyarlama davası ne zaman açılabilir? 

Evleri yanan çift için yeni konut inşa ediliyor!

Antalya'da meydana gelen yangınlar nedeniyle yanan evin bir odasında yaşayan çift için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un talimatıyla yeni ev inşa ediliyor.

Manavgat'taki örnek ev bir ay içerisinde tamamlanacak!

Manavgat'ta çıkan yangın sonrası için hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Dışişleri Bakanı  Mevlüt Çavuşoğlu, yanan evler yerine inşa edilecek konutlar için bir ay içerisine örnek ev inşa edileceğini dile getirdi.

Antalya'da evi yanan kadın için konteyner ev inşa edildi!

Antalya Kumluca Kaymakamlığı, ilçede evi yanan yaşlı kadın konteyner ev inşa ettirdi. 

Kırklareli Belediyesi 4 kez evleri yanan aileye yeni ev inşa ediyor!

Kırklareli'nde evleri bir yılda 4 kez yandıktan sonra çadırda yaşamaya başlayan aileye, Kırklareli Valiliği yeni ev yaptırıyor.

Antalya Büyükşehir'den evi yanan aileye prefabrik ev!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş İlçesi Yeşilköy Mahallesi’nde önceki gün çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen Cengiz ailesine prefabrik ev ve eşya yardımı yaptı.

Antalya Belediyesi 118 aileye konteyner ev hediye etti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, çadırda, barakada yaşayan, ya da evi yanan 118 aileye konteyner ev hediye etti. İçinde mutfak, banyo ve oda bulunan konteyner evlerle vatandaşın yüzü güldü. 

Denizli Büyükşehir'den evi yanan vatandaşa yeni ev jesti!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale ilçesinde psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen emlakçı oğlu tarafından evi ateşe verilen 65 yaşındaki Feride Ağan'a yeni ev hediye etti.

Tokat Niksar'daki yanan ev yeniden yapılıyor!

Tokat Niksar'da geçtiğimiz aylarda meydana gelen yangında hayatını kaybeden Cemal Çakıreli'nin evi belediye tarafından yeniden yapılıyor.

Evi yanan aileye Kocaeli Belediyesi'nden yeni ev!

İzmit Ortaburun Köyü’nde elektrik kontağından çıkan yangın nedeniyle evini kaybeden Fidan ailesinin derdine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi derman oldu, belediye Fidan ailesine yanan evin yerine yenisinin yapılması için malzeme yardımında bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi evi yanan vatandaşa ev yapıyor!

İzmit Ortaburun Köyü’nde evi yanan İbrahim Fidan’a büyükşehir belediyesi yeni ev yapıyor. Ev sahibi İbrahim Fidan, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bize gereken desteği verdi Allah razı olsun. İnşallah bir ay sonra evimize yerleşeceğiz” dedi.

Mudanya'da evi yanan aileye kaymakamlık ev yaptı!

Bursa'nın Mudanya ilçesine bağlı Yörükyenicesi köyünde 3 Aralık 2013 tarihinde çıkan yangında, eşi engelli olan 2 çocuk babası İbrahim Kıvrak'a (60) ait kargir yığma tuğla ev yanmıştı. Aileye kaymakamlık tarafından prefabrik ev yapıldı...

Sumbas'ta evleri yanan aileye yeni ev yaptırıldı!

Osmaniye'nin Sumbas ilçesindeki orman yangınında evleri zarar gören aileye yeni ev yaptırıldı Sumbas ilçesinde 4 ay önce çıkan orman yangınında evleri zarar gören 6 kişilik Teksin ailesi, yeni evlerine kavuştu.

mudurnuda yanan ev Haberi

mudurnuda yanan ev


Bolu'nun Mudurnu ilçesinde çıkan yangında iki katlı ev tamamen yandı.


Dereçetinören köyünde Kemali Özdemir'e ait iki katlı ahşap evin alt katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.


Alevler kısa bir süre içerisinde yayılarak ikinci kata da sıçradı. Mudurnu ve Bolu Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, iki saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alınarak söndürülebildi. Yangında iki katlı ev tamamen yandı. 


Söndürme çalışması sırasında dumandan etkilenen itfaiye ekiplerine köylüler ayran dağıttı.


Olay yerine gelen Mudurnu Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, yetkililerden bilgi aldı.


Yüksel, evi yanan aileye gerekli yardımın yapılacağını...