12 / 05 / 2024

muğla akıllı durak projesi nedir

muğla akıllı durak projesi nedir

Muğla Belediyesi'nin, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA)'ndan destek hakkı kazandığı "akıllı durak" projesi için hibe sözleşmesi imzalandı. Proje, "Avrupa Bisiklet Rotaları EuroVelo Potansiyeli" adını taşıyor...

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Konut kira fiyatları bir yılda yüzde 136 arttı! En çok Muğla, İstanbul ve Antalya etkilendi

Türkiye genelinde konut kira fiyatlarında 1 yıllık değer artışı yüzde 136 seviyesinde gerçekleşti. Bu kapsamda metrekare bazında en çok artış, Muğla, İstanbul ve Antalya illerinde oldu.

Yeni memur maaşıyla alınabilecek akıllı telefonlar listesi! Samsung, Xiaomi, iPhone, Huawei...

Zamlı memur maaşıyla birlikte, 22.017 TL tutarında bir maaş elde edildi. Şimdi bu maaşla hangi akıllı telefonları satın alabileceğinizi öğrenmek istiyorsanız, işte detaylar...

Muğla Akbük Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıları yıkıyor.

Muğla'da 1 yılda 688 kaçak yapı yıkıldı! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, 2019 yılından 2021 Nisan'a kadar Muğla'da "İmar Barışı"na aykırı olduğu belirlenen 889 kaçak yapının 688'i yıkımı yapıldı. 

Muğla Akbük Koyu'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Muğla'nın Menteşe ilçesi Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıların yıkımı hız kesmeden devam ediyor. 

Muğla'nın Barış Köyü'nde kaçak inşaat gerginliği! 

Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından 'Birinci Grup Anıtsal Yapı' olarak tescillenen Fethiye'nin Kayaköy Mahallesi'nde, kaçak inşaat yapılması çevre halkının tepkilerine neden oldu. 

Muğla İnceburun Koyu'ndaki kaçak inşaata tepki!

Muğla'nın Fethiye ilçesi İnceburun Koyu'nda bir araya gelen çevreci ve denizciler, kaçak yapılaşmaya izin vermeyeceklerini açıklayarak, tepki gösterdi. 

Muğla'daki kaçak yapılar mercek altına alındı!

Muğla'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da yakından izlediği çalışmalarda, villa, rezidans ve otel inşaatı gibi kaçak yapılarla ilgili çalışmalar devam ediyor.

Muğla'da Kıyı Kenar Kanunu'na aykırı ve kaçak yapılar yıkılacak!

Muğla Valisi Orhan Tavlı yaptığı açıklamada, "Muğla’da imara aykırı ve kaçak yapılarla mücadelemiz kesintisiz devam edecek." dedi.

Muğla'da 36 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık dükkan!

Muğla İli Fethiye Belediye Başkanlığı, Muğla'da yer alan gayrimenkul için 10 yıllığına kiralama ihalesi düzenliyor.

Muğla'da 38.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Ortaca İcra Dairesi Muğla ili, Ortaca ilçesi, Fevziye mahallesi, Akçagöl-Sarısu mevkii, 136 ada, 2 parselde yer alan taşınmazı 38 milyon 273 bin 493 TL'ye satıyor...

Muğla'da kaçak müdahaleler için 'Denizden Bakış' projesi başladı!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, kıyılara yapılan müdahalenin engellenmesi için, "Denizden Bakış" projesi başlatıldı.

muğla akıllı durak projesi nedir Haberi

muğla akıllı durak projesi nedir


Muğla Belediyesi'nin, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA)'ndan destek hakkı kazandığı "akıllı durak" projesi için hibe sözleşmesi imzalandı. Belediye, GEKA 2013 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği kapsamında, "Avrupa Bisiklet Rotaları EuroVelo Potansiyeli" projesi adı altında desteğe hak kazanmıştı. Proje kapsamında 48 bin 710 TL hibe için ayrılan bütçe, bisiklet rotalarının belirlenmesi, kullanılacak bisikletlerin alımı, rotaların belirlenmesi için saha çalışması ve seminerlerde kullanılacak. Muğla Bisiklet Derneği ile yürütülecek projede, şehir içerisindeki EuroVelo Avrupa Bisiklet Yolları Ağı potansiyelinin belirlenmesiyle il içinde gerekli potansiyele sahip rotaların belirlenerek Atina'ya kadar gelen rotanın deniz yoluyla Muğla'ya bağlanması amaçlanıyor.


Bodrum'da...