04 / 05 / 2024

muğla akyaka yatırımları

muğla akyaka yatırımları

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ula İlçesi Akyaka Mahallesi Atatürk Caddesi’nde yapımını tamamladığı yol, meydan, bulvar düzenlemesi çalışmalarının açılışını Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katılımı ile gerçekleştirdi.

Muğla Akyaka'nın çehresi değişiyor!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Ula Akyaka Mahallesi’nde yüzde 80’i tamamlanan Ula Akyaka Atatürk Caddesi yol, bulvar düzenleme projesi çalışmasını yerinde inceledi.

Avrupa'da da emlak piyasası durgun: İlk çeyrekte emlak yatırımları yüzde 26 azaldı!

Avrupa emlak piyasalarında durgunluk yaşanıyor. 2024'ün ilk çeyreğinde emlak yatırımları, bir önceki yıla göre yüzde 26 azaldı. İşte ayrıntılar... 

İnteraset Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İnteraset Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Avni Laçin tarafından kuruldu.

Enerji yatırımları 2023 yılında yüzde 453 artışla gaza geldi!

Bu yıl teşvik belgesi alınan yatırımlar toplamda geçen yıla göre yüzde 58,4 artarken, enerji yatırımlarındaki yükseliş yüzde 453,7’ye ulaştı. 605,2 milyar liralık yatırımın 114 milyar lira ile yaklaşık beşte biri enerji sektöründe gerçekleşecek.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Wyndham Hotels - Resorts yatırımlarında hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından seyahat kısıtlamaları sebebiyle en büyük darbeyle karşılaşan sektörlerden biri olan turizmde, yaşanan daralmaya karşın Wyndham Hotels- Resorts yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Turizm yatırımlarında inşaat hakkının süresi uzatıldı!

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne göre, 15 Mayıs 2008'den önce kesin tahsisi yapılmış turizm yatırımları için tahsis edildiği tarihte yürürlükteki yapılaşmaya esas inşaat hakkı, tahsis süresi sonuna kadar kullanılabilecek.

Fuzul Grup, 2021'de de yatırımlarına devam edecek!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, 2020 yılında grubun cirosunun önceki yıla göre yüzde 30 arttığını dile getirerek, salgın sürecinde dahi ara vermedikleri yatırımları ve çalışmalarını 2021 boyunca da sürdüreceklerini belirtti.

Mehmet Şeker: Yatırımlar için arsa tahsisi bekliyoruz!

Aandolu'nun köklü aile şirketleri de Kovid-19'la mücadele içerisinde. Tüm şirketler bu krizden en az hasarla çıkmayı istiyor. Tosyalı, Erdemoğlu gibi şirketler 2020 için planladıkları yatırımlarını ertelemiyor...

Yabancılar Türkiye'de gayrimenkul yatırımlarını artırdı!

EVA Gayrimenkul Değerleme, yabancıların son iki yılda Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. 2020 yılı ilk çeyreğinde yabancıya konut satışında, bir önceki yıla oranla yüzde 13,8’lik bir artış yaşandı...

Türkiye'ye gelen doğrudan yatırımlar yüzde 13,1 arttı!

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Ermut, "Geçen yıl dünyada doğrudan yatırımlar yüzde 13 azalışla 1,3 trilyon dolar seviyesine gerilemişken, Türkiye'ye gelen doğrudan yatırımlar yüzde 13,1 artarak yaklaşık 13 milyar dolara çıktı." dedi.

Yeni otel yatırımları ile 2 bin 397 ek istihdam sağlanacak!

Konaklama yatırımlarında yılın ilk 4 ayında proje sayısında düşüş yaşanırken, toplam yatırım tutarı TL bazında artış gösterdi. Antalya, İstanbul ve Muğla, en fazla yatırım talebi gören ilk üç il oldu.

Energetic Enerji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!    

Energetic Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Köz ve Mehmet Ali Erdoğmuş ortaklığında kuruldu.

Muğla'ya yapılan yatırımlar TBMM gündeminde!

Muğla'nın büyükşehir olduğu tarihten 2018 yılı sonuna kadar Bakanlık tarafından ilde yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

muğla akyaka yatırımları Haberi

muğla akyaka yatırımları


Muğla Büyükşehir Belediyesi Ula İlçesi Akyaka Mahallesi Atatürk Caddesi’ne 3 Milyon 936 bin TL yatırım yaparak yeni bir çehre kazandırdı. Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ile Akyaka Mahallesi’ne yeni meydan, yol, kaldırım, peyzaj düzenlemesi olarak 850 metre yol, 7189 metrekare araç yolu bitümlü sıcak kaplama, 2390 metrekare meydan alanı, 7475 metrekare peyzaj çalışması, 2 kavşak düzenlemesi, 30 oturma bankı, Nail Çakırhan mimarisine uygun kent mobilyaları, 1416 metre uzunluğunda korkuluk, yağmursuyu altyapısı, 3 durak alanı, 73 otomobil otoparkı 11 tane de motosiklet otoparkı yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Akyaka Mahallesi yol, meydan, bulvar düzenlemesi çalışmalarının açılış törenine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün ev sahipliğinde Muğla Valisi Amir Çiçek, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Ula Belediye Başkanı...