05 / 05 / 2024

Muğla baraj doluluk

Muğla baraj doluluk

Muğla'da yağış miktarının bir önceki yıla oranla yüzde 30 düştüğü, bir yıl önce yüzde 53 olan baraj doluluk oranının ise yüzde 41'lere gerilediği açıklandı.

TOKİ Muğla Yatağan 2. Merhale Projesi İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Muğla Yatağan 2. Merhale (Girme Barajı ve Sulaması) Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Muğla Yatağan 2. Merhale Projesi İnşaatı İşi ihalesi 1 Haziran'da!

Muğla Yatağan 2. Merhale (Girme Barajı ve Sulaması) Projesi İnşaatı İşi ihalesi 1 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Muğla Boğalar Seki Barajı'nın inşaatı meclis gündeminde!

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde bulunan Boğalar Seki Barajı inşaatı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Muğla Girme Barajı'nın inşaatı TBMM'de!

Muğla'nın Yatağan ilçesinde bulunan Girme Barajı inşaatı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Muğla'da barajlardaki doluluk oranı düştü!

Muğla'da yağış miktarının bir önceki yıla oranla yüzde 30 düştüğü, bir yıl önce yüzde 53 olan baraj doluluk oranının ise yüzde 41'lere gerilediği açıklandı.

Muğla'daki marinalar sezon boyunca dolu!

Bodrum, Marmaris ve Fethiye gibi gözde turizm merkezlerine sahip Muğla'daki marinalar, sezon boyunca yüksek doluluk oranlarıyla hizmet veriyor.

Muğla'da baraj taştı, 15 ev boşaltıldı!

Muğla'nın Seydikemer ilçesindeki Esen 1 Barajı'nın etkili yağışlar nedeniyle taşması sonucu Çukurincir Mahallesi'nde dere yatağına yakın 15 ev boşaltıldı. Bölgede ekipler sabaha kadar kontrollerini sürdürecek.

Muğla'ya 6 ayda 1 milyon 100 bin turist giriş yaptı!

Türkiye'nin en uzun kıyı şeridine sahip Muğla'da, 250 bin yatak kapasitesi bulunan tesislerde Ramazan Bayramı için doluluk oranı yüzde 100'lere ulaştı. Turist sayısında yüzde 4 artış gerçekleşti.

Baraj doluluk oranı İstanbul 2014!

İstanbul'da mevcut toplam 10 adet baraj bulunuyor. Peki İstanbul barajları nerede? İstanbul 'da barajlar doldu mu? Barajların durumu nedir? İşte baraj doluluk oranı İstanbul 2014..

TTA Gayrimenkul Anonim Şirketi Muğla'daki gayrimenkulü kiraya verecek!

TTA Gayrimenkul Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Muğla İli, Fethiye İlçesi, Göcek Mahallesi 'nde yer alan gayrimenkulleri kiraya verecek, ihale 6 Kasım 2013 tarihinde saat 10:30 'da gerçekleştirilecek...

Muğla'daki termik santrallerin özelleştirilmemesi için yürüyüş yapıldı!

Muğla'nın Milas ve Yatağan ilçelerindeki 3 termik santralinin özelleştirilmesi kararına tepki gösteren ve Ankara’ya yürüyüş başlatan bir grup enerji ve maden işçisi, Aydın'da eylem yaptı...

Muğla Akyaka'da sazlık alanda çıkan yangın söndürülemiyor!

Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Akyaka beldesindeki sazlıklarda çıkan yangın, şiddetli rüzgarın etkisiyle hızla yayılıyor. Yaklaşık 500 dönüm sazlık alanda etkili olan yangın nedeniyle beldenin üstü dumanlarla kaplandı...

Mustafa Hakan Güvençer: Muğla’nın marka kent olması için düğmeye bastık!

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, “Proje kapsamında, logo oluşturulması, tanıtım ve belgesel filmi, tanıtıcı yayın, fotoğraf çekimleri, özgün müzik yapımı, bilbord, afiş, saha araştırması çalışmalar yürütülmekte” dedi.

Muğla baraj doluluk Haberi

Muğla baraj doluluk

Muğla'da yağış miktarının bir önceki yıla oranla yüzde 30 düştüğü, bir yıl önce yüzde 53 olan baraj doluluk oranının ise yüzde 41'lere gerilediği açıklandı. 


Valilik Toplantı Salonunda Vali Amir Çiçek başkanlığında toplanan Muğla İl Su Yönetim Koordinasyon Kurulu toplantısında taşkın koruma alanları, arıtma tesislerinin son durumu, barajlardaki doluluk oranları, toplam su miktarı ve suyun ekonomik kullanımı konusunda bilgi verildi.


Toplantıda ildeki yağış miktarının bir önceki yıla oranla yüzde 30 düştüğü, bir yıl önce yüzde 53 olan baraj doluluk oranının ise yüzde 41'lere gerilediği açıklandı.


Toplantının açılışında konuşan Muğla Valisi Amir Çiçek, barajlardaki su rezervlerinin düşmesiyle ilgili endişeye gerek olmadığını söyledi.


Bölgedeki suların kirletilmemesi, daha iyi kullanılması ve kaynakların sürdürülebilir olması için bakanlık tarafından havza yönetiminin oluşturulduğunu belirten Çiçek, "Suyu ihtiyacımızın dışında kullanır veya...