30 / 04 / 2024

muğla çevre festivali

muğla çevre festivali

Ortaca ilçesinde bu yıl 19'uncusu düzenlenen Tarım, Çevre ve Turizm Festivali, kortej yürüyüşüyle başladı.Belediye binası önünden bando eşliğinde başlayan yürüyüş, pazar yerinde sona erdi.

Muğla Marmaris'te 4.3 büyüklüğünde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem yaşandı. Söz konusu sarsıntı çevre illerden de hissedildi.

Muğla'da imar düzenlemeleri için 189 çevre davası açıldı!

Tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Muğla'nın doğal koylarında sit dereceleri değiştirilerek yapılan imar düzenlemelerine karşı Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından dört sene içerisinde 189 çevre davası açıldı.

TOKİ Muğla projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 546 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Milas projesinin ihalesi yarın yapılacak. Milas TOKİ projesinde 546 konut yer alacak.

TOKİ'den Muğla'ya 546 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla projeside 546 konut yer alıyor. Merakla beklenen projenin ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Muğla projesinde son dakika! 546 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla projesinde 546 konut yer alacak. Merakla beklenen projenin ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Muğla projesinde son dakika! 546 konutluk yeni proje için tarih açıklandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla'da 546 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Muğla 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi yarın ihaleye çıkıyor. 304 konutun yer aldığı projede 8 dükkan da bulunuyor.

TOKİ'den Muğla'ya tam 2 bin 599 yeni konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla'da tam 2 bin 599 yeni konut inşa edecek...

TOKİ Muğla Köyceğiz projesiyle 574 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla Köyceğiz projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Muğla projesi için adımı attı! O ilçeye tam 225 konut!

2023 yılına kadar tam 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi planlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla Projesi’nin ihalesini 4 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşecek. 

TOKİ Muğla projesi için düğmeye bastı! O ilçede tam 574 ucuz konut inşa edilecek!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla projesinin ihalesini 12 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştiriyor. 

Muğla Fethiye’de tam tamına 225 ucuz konut! Ucuza ev almak isteyenlere güzel haber

2023 yılı girene kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmesi hedefler arasında bulunduran Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı beklenen Muğla Fethiye Projesi’nin detaylarını paylaştı. İşte detaylar…

Tatilcilerin gözdesi Muğla'da imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden arka arkaya yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Menteşe ilçesi Salihpaşalar Köyü'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

muğla çevre festivali Haberi

muğla çevre festivali

Muğla'da 9. Tarım, Çevre ve Turizm Festivali gerçekleşti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, burada yaptığı konuşmada, festivalin 19 yıldır devam etmesinin mutluluk verici olduğunu söyledi.


Bir festivali bu kadar uzun devam ettirmenin kolay olmadığını anlatan Gürün, şöyle konuştu:


"Bu festival niye yapılıyor? Amaç olarak bir bakıma bağ bozumu. Okullar bitiyor, insanları buluşturmak bir araya getirmek, hemşehrilik duygularını artırmak, onlara güzel 5 gün geçirtmek için yapılıyor. Aynı zamanda tarım, çevre, turizm ve kültürle ilgili değerlerimizi ortaya oymak, farkındalık yaratmak ve onları geliştirmek geleceğe taşımak için yapılıyor."


Festivalin açılış törenine, CHP Muğla Milletvekilleri Nurettin Demir, Ömer Süha Aldan, Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz ve vatandaşlar katıldı.


Törenin ardından festivale katılanlar yöresel ürünlerin sergilendiği stantları gezdi.


- Kıraç, konser verdi


Festival kapsamında sanatçı Kıraç, konser verdi. Yaklaşık iki...