17 / 05 / 2024

muğla değirmendere derivasyonu ne zaman açılacak

muğla değirmendere derivasyonu ne zaman açılacak

Muğla Akgedik Değirmendere Derivasyonu projesinin kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi için gerekli kamu yararı kararı için düzenlenen olur, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından aynı gün imzalandı...

Muğla ve Çanakkale'de kiralık 5 iş yeri! 1.500 TL'den başlayan fiyatlarla!

Muğla ve Çanakkale'de yer alan iş yerleri için kiralama ihalesi düzenleniyor. Söz konusu iş yerlerinin kira bedelleri 1.500 TL'den başlıyor.

Muğla Marmaris'te 4.3 büyüklüğünde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem yaşandı. Söz konusu sarsıntı çevre illerden de hissedildi.

Emlak Konut GYO'nun Muğla'daki 17 parselinin değeri dudak uçuklattı! 

Emlak Konut GYO'nun Muğla'nın farklı ilçelerinde yer alan toplam 17 adet parselinin değeri tek tek açıklandı. Peki hangi parselin toplam değeri ne kadar? İşte o rakamlar...

Muğla Seydimeker'de taksitle imarlı arsa fırsatı! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

Seydikemer Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Seydikemer'de yer alan imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 15 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Muğla Fethiye’de tam tamına 225 ucuz konut! Ucuza ev almak isteyenlere güzel haber

2023 yılı girene kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmesi hedefler arasında bulunduran Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı beklenen Muğla Fethiye Projesi’nin detaylarını paylaştı. İşte detaylar…

Muğla'da son dakika imarlı arsa fırsatı! İhalesi 1 Eylül'de!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Menteşe ilçesi Salihpaşalar Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Emlak Konut GYO Muğla Bodrum parselinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO " Muğla Türkbükü Mahallesi yer alan 3 adet taşınmaz için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu KAP'ta yayımladı. Peki Muğla Bodrum parselinin değeri ne oldu? İşte detaylar...

Özelleştirme İdaresi'nden bomba satış! İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var! İşte il il satış listesi..

Özelleştirme yoluyla kamu arazilerinin ve üzerinde yer alan yapıların satışı devam ediyor. İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var. İşte il il satış listesi...

Muğla, Aydın ve Ankara'daki bazı gayrimenkullerin imar planları değiştirildi!

Özelleştirme kapsamında yer alan Muğla, Aydın ve Ankara'daki bazı gayrimenkullerin imar planlarındaki değişikliklere itirazlar yapılmıştı. O itirazlar kabul edilmedi ve İzmir'de bulunan bazı gayrimenkullerin de satış veya işletme hakkına ilişkin kararlar verildi.

Adana, Muğla ve İzmir'de yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek!

Bugünkü 31519 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Adana, Muğla ve İzmir illerinde yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek.

Muğla Menteşe'de 8.9 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

Menteşe Belediye Başkanlığı, Muğla Menteşe'de yer alan 15 adet arsayı 8 milyon 943 bin 600 TL bedelle satışa çıkardı.

Muğla Gökova'da sit alanlarının statüsünün değiştirildiği iddiası TBMM'de!

Muğla Gökova'da bazı sit alanlarının statüsünün değiştirildiği iddiası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Ergun, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Martı GYO Muğla Ortaca revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Muğla Ortaca'ya ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

muğla değirmendere derivasyonu ne zaman açılacak Haberi

muğla değirmendere derivasyonu ne zaman açılacak


Muğla Akgedik Değirmendere Derivasyonu projesinin kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi için gerekli kamu yararı kararı için düzenlenen olur, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından aynı gün imzalandı.


Bakan Eroğlu tarafından kamulaştırma yapılabilmesi için olur verilen Milas Akgedik Değirmendere Derivasyonu'nun hizmete açılması ile 5 bin dekar araziye su temin edilecek. Ayrıca, Değirmenderesine yapılacak derivasyon sayesinde Akgedik Barajı'nın göl aynasına su nakledilecek. Yaklaşık 3,5 milyon TL'ye mal edilecek tesis, yöredeki çiftçilerin aynı topraklarda daha fazla gelir elde edecekleri ifade edildi.



Maraş...