05 / 05 / 2024

Muğla İl Müdürü Bekir Çeker

Muğla İl Müdürü Bekir Çeker

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 'nce yapımına başlanan 25 'ten fazla spor tesisinin büyük kısmının tamamlandığı bir kısmının da bitme aşamasına geldiği bildirildi.

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

Müdür ve müdür yardımcısı atama sonuçları belli oldu mu?

Müdür ve Müdür yardımcılığı Atama Sonuçları 2023 için beklenen açıklama yapıldı. Yönetici atama sonuçları açıklayan şehirler belli oldu. MEB yönetici atama sonuçları sorgulama ekranı ve atama kararlar neler?

Mehmet Arif Sami Çağlı hangi şirketlerde çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yaptı?

Mehmet Arif Sami Çağlı kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı? İşte Mehmet Arif Sami Çağlı ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Dev bankanın genel müdüründen çarpıcı açıklama: Bankacılık artık en karlı 10 sektör arasında değil!

Türkiye’nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, sermaye karlılığı bakımından bankacılık sektörünün artık karlı 10 sektör arasında bulunmadığını söyledi.

Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Nevzat Bayraktar istifa etti!

Emlak Katılım Bankası’nın Genel Müdürü Nevzat Bayraktar kendi isteğiyle görevinden ayrıldığı gündeme gelirken, konu ile ilgili Banka’dan herhangi bir açıklama gelmedi. 

Yaşlılık aylığı için işten ayrılmak şart mıdır?

Yaşlılık aylığı almak için işten ayrılmak gerekir mi? Yaşlılık aylığı için işi bırakmak şart mıdır? İşte detaylar!

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık'tan tahliye edilen evlerle ilgili açıklama!

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık, Ünye'de heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleştirilen 14 dairedeki vatandaşlar için hak sahibi çalışması yapıp alandan uzaklaştırmadan yeni afet konutları inşa edeceklerini bildirdi.

Erdal Karagül, Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Koray GYO'da Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Barış Dikmen'in kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, Erdal Karagül'ün Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi. 

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç vefat etti!

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç vefat etti. Ziraat Finans Grubu ve Halkbank taziye ilanı yayınlandı. 

Muğla Şehircilik Müdürlüğü'nden Yılmaz Özdil'in villası hakkında suç duyurusu!

Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil adına aldığı Bodrum Bitez'deki villasında kaçak inşaat yaptığı öğrenildi. Muğla Şehircilik Müdürlüğü, olaya ilişkin suç duyurusu yapmaya hazırlanıyor...

Fatma Gül Çevik, Pera GYO'nun yeni genel müdürü oldu!

Pera GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ayşegül Bensel'in Yönetim Kurulu'ndaki görevleri saklı kalmak üzere yalnızca Genel Müdürlük görevinden ayrılması nedeniyle yerine şirketin Proje Müdürü Fatma Gül Çevik genel müdür olarak atandı...

Aslı Omağ Muğla'dan 5 dönüm arazi aldı!

‘Kalk Gidelim’ dizinin Meryem Kütük’ü Aslı Omağ, çekimler için gittiği Muğla’dan 5 dönüm arazi satın aldı.

Yeni malik eski kira sözleşmesi ile bağlı mıdır?

İçerisinde kiracısı olan ev veya işyerini satın alan yeni malik de bazı hak ve sorumluluklara sahip olmuş oluyor. Peki, yeni malik eski kira sözleşmesi ile bağlı mıdır?

Muğla İl Müdürü Bekir Çeker Haberi

Muğla İl Müdürü Bekir Çeker


Muğla İl Müdürü Bekir Çeker, "Alternatif turizme yeni bir soluk getireceğiz. İl genelinde 1 stadyum, 8 spor salonu, 5 gençlik merkezi, 1 yüzme havuzu, 3 sentetik yüzeyli futbol sahası, 4 futbol sahası soyunma odası, 2 tribün yaptık" dedi. 


Habertürk...