06 / 05 / 2024

Muğla okul inşaatı ihalesi

Muğla okul inşaatı ihalesi

Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaat işi ihale ediliyor. İhale 8 Mayıs'ta yapılacak..

1945'te İstanbul'da yapılacak 16 okul inşaatı için 70 milyon lira harcanmış

1945 yılında İstanbul'da 16 yeni sanat okulunun yeri belirlenerek inşaat çalışması için 70 milyon lira bütçe ayarlanmış.

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Kışla Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kışla Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Onur Kışla tarafından kuruldu.

Muğla için acele kamulaştırma kararı!

Muğla ili Menteşe ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Muğla'da inşaatlar 15 gün süreyle durduruldu!

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu, yükselen çimento fiyatlarını boykot etmek için 24 Eylül tarihinde kadar inşaatları durdurma kararı alan İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)'a tam destek vereceklerine dikkat çekti. 

Muğla Milas'ta 59.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla Milas'ta kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Mehmet Muş, çimento ve inşaat sektörü temsilcileriyle bir araya geldi!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş yaptığı açıklamada, çimento ve inşaat sektör temsilcileriyle Bakanlıkta bir araya geldiklerini söyledi.

Muğla'nın Barış Köyü'nde kaçak inşaat gerginliği! 

Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından 'Birinci Grup Anıtsal Yapı' olarak tescillenen Fethiye'nin Kayaköy Mahallesi'nde, kaçak inşaat yapılması çevre halkının tepkilerine neden oldu. 

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

Muğla'da inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti!

Muğla Bodrum Mumcular Mahallesi'nde bir evin inşaatında çalışan Ali Yılmaz (48) dengesini kaybeti, 2. kattan düşerek hayatını kaybetti.

Marmaris İçmeler'de okul inşaatı tartışması!

Marmaris İçmeler'de 1987'de İnayet Coşkun Kodak ile 1993 yılında Kamil Acarer’in yaptırdığı 1000 öğrencinin okuduğu 2 okul depreme dayanıksız olması sebebiyle kapatılmıştı. Peki yeni okulların inşaatı ne zaman başlayacak?

Kastamonu'da bir inşaat işçisinin hayatını kaybetmesi meclis gündeminde!

Kastamonu'da bir okul inşaatı sırasında bir işçinin hayatını kaybetmesi ve iş güvenliğine yönelik denetimler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...  

Muğla için korkutan uyarı: 574 yapı riskli!

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Muğla’da 2017 yılından bu yana yürütülen çalışmalarda 286 binanın riskli olduğu bilgisini açıkladı. Alban, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na, “Muğla deprem bölgesi, insanlar beton tabutlar içerisinde yaşıyor. Tehlikenin farkında mısınız?” diye sordu.

Muğla okul inşaatı ihalesi Haberi

Muğla okul inşaatı ihalesi

Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı inşaat ihaleleri düzenleniyor. Toplam muhammen bedeli 22 milyon 690 bin 648 TL olarak belirlenen okul inşaat işleri için ihale aynı gün içinde ayrı saatlerde yapılacak.

Arsa karşılığı inşaat ihaleleri 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu, Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelik ve 298 sayılı Milli Emlak Genel Tebliği hükümlerine göre 08 Mayıs 2018 tarihinde 1. Grup için saat 10:30 da, 2. grup için saat 14:30 da Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Müdüriyet Makamında toplanacak Komisyon marifetiyle PAZARLIK USULÜ ile yapılacak.

ARSA KARŞILIĞI İNŞAAT İHALESİ YAPILACAKTIR

Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğünden:

1 - Arsa karşılığı inşaat ihaleleri 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu, Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelik ve 298 sayılı Milli Emlak Genel Tebliği hükümlerine göre...