04 / 10 / 2024

muğla turizmi nasıl canlanır

muğla turizmi nasıl canlanır

Hedeflerinin Muğla'da sadece 6 aylık sezonda turizm yapmak olmadığını belirten Muğla Valisi Çiçek "Bölgemizde turizmi 12 aya yaymak için çalışma yürütmek" dedi.

Belediyelerden Gaziantep ve Muğla’da satılık arsa, arazi ve iş yerleri!

Gaziantep ve Muğla’da yer alan arsa, arazi ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcıların merakla beklediği gayrimenkullerin satış ihaleleri 4 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Milli Emlak’tan Eskişehir ve Muğla’da satılık arsalar! İki büyükşehirde KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir ve Muğla’da yer alan arsalar için satış ihalesi düzenliyor. KDV'den muaf şekilde satışa çıkarılan arsaların satış ihaleleri 16 Eylül ve 20 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak’tan İzmir ve Muğla’da satılık arsalar! KDV’den muaf arsaları kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İzmir Çeşme ve Muğla Milas’ta yer alan arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihaleleri 28 Ağustos ve 16 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Borsada bir hisse ucuz mu pahalı mı nasıl anlaşılır? F/K oranı nedir, nasıl hesaplanır?  

Borsa İstanbul’da hisse senedi alan küçük yatırımcıların aklına takılan sorulardan biri de şirketlerin F/K oranı ve bu oranın nasıl hesaplanacağı. Borsa Filozofu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, F/K oranı nedir, nasıl hesaplanır sorularının cevabını verdi.

Muğla Milas'a 547 milyon 785 bin liralık yeni otel! Loft İasos Turizm Konaklama tesisi içim start verildi!

Gökliman Yatırım İnşaat tarafından Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi, Zeytinlikuyu Mevkii sınırlarında içerisinde 52 bin 21 metrekarelik alanda “Loft İasos Turizm Konaklama Tesisi” projesi için start verildi.

Muğla Milas'a 52 dairelik apart otel geliyor! 44 milyon 473 bin TL'ye mal olacak!

Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi'ne 52 Blok, 52 daireden oluşan yeni apart otel geliyor. Otelin maliyeti ise 44 milyon 473 bin TL olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Muğla'da 38.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Ortaca İcra Dairesi Muğla ili, Ortaca ilçesi, Fevziye mahallesi, Akçagöl-Sarısu mevkii, 136 ada, 2 parselde yer alan taşınmazı 38 milyon 273 bin 493 TL'ye satıyor...

Aydın ve Muğla'da 6.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü Aydın Efeler ve Muğla Milas'ta 6 milyon 322 bin 867 TL bedelle yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Muğla'da okul binalarının depreme karşı dayanıklılığı mecliste!

Muğla ilinde bulunan okul binalarının depreme karşı dayanıklılığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Muğla'da müze binalarının depreme karşı dayanıklılığı TBMM gündeminde!

Bakanlığa ait Muğla ilinde bulunan müze binalarının depreme karşı dayanıklılığı ve kazı alanlarında deprem risk değerlendirilmesi yapılıp yapılmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Muğla'da kaçak yapılaşmayla mücadelede drone ile denetim yapılıyor!

Muğla Bodrum'da başlatılan "Kaçak yapılaşma ile mücadele seferberliği" çalışmaları kapsamında drone ile denetimler yapılıyor.

Muğla'da bir bölümü çöken tescilli yapı yıkıldı!

Muğla Bodrum Turgutreis Caddesi Kelerlik Mescit Sokak'ta yer alan bir bölümü çöken taşınmaz kültür varlığı niteliğindeki tescilli yapı iş makinesiyle yıkıldı...

Muğla'da 'icradan satılık gayrimenkul' dolandırıcılığı!

Muğla merkezli 4 ilde eşzamanlı gerçekleşen operasyon sonucunda kendilerinin kamu kurumlarıyla irtibatlı olduğunu söyleyip icradan ucuz ev, arsa ve araba almak vaadiyle dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

muğla turizmi nasıl canlanır Haberi

muğla turizmi nasıl canlanır

Türkiye'nin, bin 484 kilometre ile en uzun kıyı şeridine sahip kenti Muğla'da turizm faaliyetlerini 12 aya yaymak için çalışma yürütüleceği bildirildi. Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından Akyaka Mahallesindeki bir otelde düzenlenen "2014 Yılı Turizm Değerlendirme Toplantısında konuşan Muğla Valisi Amir çiçek, geçen yd 2 havaalanı ve 9 deniz hudut kapısından gelen 3 milyon 302 bin 688 yabancı turisti ağırlayan kentte ziyaretçi sayısının, bir önceki yıla göre arttığını söyledi. Çiçek, 2014 yılının genel itibarıyla turizm açısından yüz güldürecek durumda bulunduğunu belirterek, gelen turist sayısının turizmciler ve yatırımcılar açısından da iyi bir yılı geride bıraktıklarını anlamına geldiğini dile getirdi.Bölgeye gelen turist sayısında yaşanan artışın en önemli sebebinin kentte hakim olan huzur ve güven olduğunu vurgulayan Çiçek, "Diğer önemli husus ise...