30 / 04 / 2024

Muğla Yatağan satılık gayrimenkul

Muğla Yatağan satılık gayrimenkul

Yatağan Belediye Başkanlığı, Muğla Yatağan'da yer alan 19 gayrimenkulü toplam 4 milyon 829 bin 700 TL bedelle satışa çıkardı.

Muğla'da 17 yıl önce küle dönen 25 bin metrekarelik orman arazisine lüks konutlar yapılıyor!

15 Temmuz 2007 tarihinde Muğla Milas’a bağlı Meşelik Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alan küle dönmüştü. Toplam 25 bin metrekarelik orman arazisine şu günlerde otel ve konut yapımına başlandı.

Yatağan Belediyesi Muğla'da 3 arazi satıyor! Yazlık bölgede arazi arayanlar dikkat!

Muğla İli Yatağan Belediye Başkanlığı, Muğla Yatağan Turgut ve Bozüyük'te yer alan üç adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 10 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Muğla Yatağan 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Yatağan sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Yatağan’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Yatağan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Yatağan sosyal konut projesi

Bodrum Kızılağaç'ta 15.7 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Bodrum Satış Memurluğu, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Kızılağaç Mahallesi, Kayırlı Mevcii, 239 ada 12 parselde yer alan tarlayı 15 milyon 674 bin 352 TL'ye satıyor...

Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Muğla Yatağan Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Muğla Yatağan 2. Merhale Projesi İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Muğla Yatağan 2. Merhale (Girme Barajı ve Sulaması) Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Muğla Yatağan 2. Merhale Projesi İnşaatı İşi ihalesi 1 Haziran'da!

Muğla Yatağan 2. Merhale (Girme Barajı ve Sulaması) Projesi İnşaatı İşi ihalesi 1 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Muğla Yatağan'da 4.8 milyon TL'ye satılık 19 gayrimenkul!

Yatağan Belediye Başkanlığı, Muğla Yatağan'da yer alan 19 gayrimenkulü toplam 4 milyon 829 bin 700 TL bedelle satışa çıkardı.

Muğla'da konut satışları arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu 2019  Eylül ayı Konut Satış İstatistikleri kamuoyu ile paylaşıldı. TÜİK Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yücedağ tarafından verilen bilgilendirmede göre Muğla'da konut satışları yüzde 13,3 artış gösterdi...

Muğla'da 'icradan satılık gayrimenkul' dolandırıcılığı!

Muğla merkezli 4 ilde eşzamanlı gerçekleşen operasyon sonucunda kendilerinin kamu kurumlarıyla irtibatlı olduğunu söyleyip icradan ucuz ev, arsa ve araba almak vaadiyle dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Muğla Yatağan satılık gayrimenkul Haberi

Muğla Yatağan satılık gayrimenkul

Yatağan Belediye Başkanlığı, Muğla Yatağan'da yer alan 19 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 4 milyon 829 bin 700 TL olarak belirlendi.

(KONUT) VASIFLI TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Yatağan Belediye Başkanlığından:
Mülkiyeti belediyemize ait aşağıda tapu kaydı, niteliği ve diğer özellikleri ile muhammen (KDV hariç) satış bedelleri, geçici teminat miktarlarıyla ihale tarihleri yazılı bulunan daire (konut) vasıflı taşınmazlar, 2886 sayılı D.İ.K.’nun 45’nci maddesine göre Açık Teklif Usulü( Açık Arttırma ) ile ihale edilerek satışı yapılacaktır. 

Daire (konut) vasıflı taşınmazların satış ihaleleri, Dairelerin karşısında yazılı olan 20.01.2020 Pazartesi günü, saat 14.00’ de başlayacak ve 19 daire için her dairenin ilandaki yazılı sırasıyla Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapılacaktır. Bütün İsteklilerin Satış İhalesine Katılabilmesi İçin;
a) Başvuru dilekçesi,
b) %3 Geçici teminatın ödendiğine...