23 / 07 / 2024

Muğla yatırım

Muğla yatırım

Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi tarafından Muğla'nın Datça İlçesi’nde inşa edilen cemevi törenle hizmete açıldı.

Altın, dolar, borsa... Geçtiğimiz hafta en çok bu yatırım kazandırdı!

Geçtiğimiz hafta en çok kazandıran yatırım araçları tek tek açıklandı. Peki en çok kazandıran orsa mı, altın mı, Dolar mı, Euro mu oldu? İşte o son dakika rakamlar...

Dolar mı, Euro mu, altın mı, borsa mı? Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? 

Yatırımcılar bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığını ve hangi yatırım aracının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki dolar mı, Euro mu, altın mı, borsa mı? Peki bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı, hangi yatırım aracı kaybettirdi?

Altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı? Hangi yatırım araçları kazandırdı, hangileri kaybettirdi?

Yatırımcılar hangi yatırım aracının kazandırdığını, hangi yatırım aracının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı, bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı, hangi yatırım aracı kaybettirdi? 

En iyi yatırım aracı toprak mı! Borsa, altın, dolar ne kadar kazandırdı?

​​​​​​​Ekonomi yönetimi tarafından yapılan yeni düzenlemeler ve vergi paketi tasarısı yatırımcının aklını karıştırırken, “Neye yatırım yapılmalı” sorusu daha çok önem kazandı.  Toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel Melkonyan, karşılaştırmalı olarak tavsiyesini açıkladı.

Gayrimenkul yatırım aracı olmaktan çıkıyor!  Ankara’da konut satışları yüzde 20 geriledi!

Geçen yılın ayını ayında Başkent’te 11 bin 196 konut satılmıştı. TÜİK konut satış verilerine göre Ankara’da geçen yıla göre konut satışları yüzde 20 civarında düşüş gerçekleşti. Gayrimenkul yatırım aracı olmaktan çıkıyor. 

Gayrimenkul, yatırım aracı olmaktan çıkıyor mu? Vergi krizi! 

Gelecek süreçte gayrimenkul sektöründe yürürlüğe alınması planlanan vergiler ortalığı karıştırdı. Gayrimenkul, yatırım aracı olmaktan çıkıyor mu? İşte Şenol Babuşcu'nun o açıklaması...

Dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu? Yatırımcılar dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı ne kazandırdı? 

Haftalık olarak bakıldığında pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu kazandırdı? 

Gayrimenkul yatırımı mı, hisse senedi yatırımı mı? Vatandaşların tercihi hangisi?

Konut ve gayrimenkul yatırımı yapacaklar bunun mantıklı olup olmadığını araştırırken, sosyal medyada yeni bir karşılaştırma yapıldı. Gayrimenkul yatırımı mı, hisse senedi yatırımı mı daha mantıklı? İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Konut yatırımı mı, hisse yatırımı mı mantıklı? Hangisi daha çok kazandırır?

Konut yatırımının mı yoksa hisse yatırımının mı daha çok kazandırdığı sık sık karşılaştırılıyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman da X sosyal medya hesabından bir karşılaştırma yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Türklerin ülkesi dışında yaptığı emlak yatırımı yüzde 163 arttı! Yurt dışından konut alırken dikkat!

Merkez Bankası’nın verilerine göre Türklerin yurt dışında yaptığı gayrimenkul yatırımları 2023'te 163,7'lik artışla 2 milyar 86 milyon dolara yükseldi.  ABD'ye gayrimenkul yatırımı yüzde 115 artarken uzmanlar yurt dışından konut alırken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

Vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? Bu fiyatlardan alınmaz diyen de oldu, iyi kazandırdı diyen de!

Konut, dolar, altın, faiz, hisse yatırımlarının yanı sıra arsa yatırımı da sık sık gündeme geliyor. Peki vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? İşte sosyal medya platformu X'te "Arsa yatırımı yapıyor musunuz?" sorusuna verilen o yanıtlar...

Yatırımcılar borsada altın sertifikasına saldırdı: Gram altın karşısında yüzde 17 primlendi! Mantıklı yatırım mı?

Altın sertifikası ile spot gram altın yatırımına ilişkin dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Ekonomist İris Cibre, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda altın sertifikası ile spot gram altını karşılaştırdı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Bu hafta hangi yatırım araçları kazandırdı? En çok prim yapan hisse belli oldu!  

Bu hafta yatırım araçlarından borsa ve dolar kazandırdığı kaydedildi. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftayı ortalama olarak yüzde 0,13 kazançla kapattı. BIST 100 endeksine dahil hisse senetleri arasında bu hafta en çok yükselen yüzde 27,91 ile Tatlıpınar Enerji Üretim olduğu belirtildi.

Muğla yatırım Haberi

Muğla yatırım

Muğla genelinde ilk defa bir cemevi inşa edildi. Cemevi hizmete açıldı. Açılışa, Datça Kaymakamı Vehbi Bakır, CHP’li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi, Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Genel Başkanı Tuncer Baş, CHP’li Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar ve çok sayıda Datçalı katıldı.


Ecevit Kültür Merkezi’nin alt katında, Datça Belediyesi tarafından tahsis edilen ve Muğla Büyükşehir Belediyesi ile bazı gönüllerin maddi katkıları ile tefriş edilen merkez, alevi vatandaşlara hizmet verecek.


aklaşık 420 metrekarelik salon, yapılan tadilattan sonra, kütüphane, mutfak, yemekhane, kurs odaları ve yönetim odasının yanı sıra cemevine dönüştürüldü.


Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Genel Başkanı Tuncer Baş açılış töreninde şu şekilde konuştu: "Şu an kendi var ama adı yok bir mekanın açılışını yapıyoruz. Çünkü...