05 / 05 / 2024

muğla yukarı eşen projesi

muğla yukarı eşen projesi

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar gereğince Muğla'da Yukarı Eşen Projesi için 15 alanda acele kamulaştırma yapılacak..

Muğla Menteşe'de imara aykırı alanlarda yıkım başladı!

Muğla'nın Menteşe ilçesinde imara aykırı inşa edilen konutlar için yıkım kararı alındı. Mahalledeki yıkımlarla ilgili Menteşe Belediyesi tarafından yapılan açıklamada yıkım işlemlerinin bakanlık kontrolünde yapıldığı belirtildi. 

Konut kira fiyatları bir yılda yüzde 136 arttı! En çok Muğla, İstanbul ve Antalya etkilendi

Türkiye genelinde konut kira fiyatlarında 1 yıllık değer artışı yüzde 136 seviyesinde gerçekleşti. Bu kapsamda metrekare bazında en çok artış, Muğla, İstanbul ve Antalya illerinde oldu.

Menteşe Belediyesi, Muğla'da 2 arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

Muğla İli Menteşe Belediye Başkanlığı, Muğla Menteşe'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Resmi Gazete'de paylaşılan detaylara göre, söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Muğla Menteşe'de imara aykırı yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe'deki imara aykırı yapıları yıkıyor.

Muğla Menteşe'de 15 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Muğla Satış Memurluğu, Muğla ili, Menteşe ilçesi, Karabağlar Mahallesi, 711 ada 51 parselde yer alan gayrimenkulü 15 milyon TL'ye satıyor.

Muğla Akbük Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıları yıkıyor.

Muğla Menteşe'de 8.9 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

Menteşe Belediye Başkanlığı, Muğla Menteşe'de yer alan 15 adet arsayı 8 milyon 943 bin 600 TL bedelle satışa çıkardı.

Muğla Menteşe'de kırsala yönelik konut tip projesine 210 başvuru!

Muğla Menteşe Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde ev yapmak isteyen vatandaşlar için hazırlanan tip proje uygulamasına 210 başvuru yapıldı.

2020'de kiralık konut fiyat artışında Muğla lider!

Hürriyet Emlak 2020 Endeksi'ne göre, kiralık konutlarda fiyat artışı yüzde 68,42 ile en çok Muğla’da kaydedildi. Muğla’yı yüzde 37,50 ile Denizli, yüzde 35,71 ile İzmir ve yüzde 28,57 ile Hatay izledi. Endeks'e göre, pandemi büyükşehirlerden göç edilmesine neden oldu.

Gülşen Muğla'ya yerleşti!

Bir süredir İspanya'da yaşayan popçu Gülşen pandemi nedeniyle Türkiye'ye dönüş yaptı. Popçu Muğla'nın Menteşe köyünde izole bir yaşam sürecek.

Türkiye’nin en değerli illeri: İstanbul ve Muğla!

MÜSİAD işbirliğinde yürütülen DAV Projesi’nin ilk aşaması tamamlandı. 18 il örneklemi üzerinden Türkiye’nin mercek altına alındığı projede, en değerli illerin İstanbul ve Muğla olduğu ortaya çıktı.

Muğla Menteşe'deki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla İli, Menteşe ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31169 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Muğla Seydikemer'deki Eşen Camisi restore edilecek!

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde bulunan ve 148 yıl önce inşa edilmiş olan Eşen Camisi'nin restorasyonuna başlandı...

muğla yukarı eşen projesi Haberi

muğla yukarı eşen projesi

Muğla Seydikemer'de Yukarı Eşen Projesi için 15 alanda acele kamulaştırma yapılıyor. Karar, bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.


Yukarı Eşen Projesi Kapsamındaki Boğalar Seki Barajı İşinin Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar için