03 / 05 / 2024

Muğlada deniz kıyıları doldu

Muğlada deniz kıyıları doldu

Hava sıcaklığının 30 derece ölçüldüğü Muğla ve ilçelerinde, vatandaşlar ve turistler deniz kenarlarına akın etti. Muğla ve ilçelerinde etkili olan sıcak hava nedeniyle vatandaşlar ve turistler plajlarda serinlemeye çalıştı.

Kıyıları otellere açan yönetmelik resmen iptal edildi! Kıyı kenarları artık halkın...

Vatandaşların kullanımına açık olması gereken kıyıların kenar çizgilerini ayrıcalıklı olarak turistik tesisler için değiştirilmesine yol açan yönetmelik iptal edildi. 

İstanbul depreminde son dakika! Marmara Denizi, boğaz ve Haliç kıyıları! Peş peşe açıklandı! İstanbullular dikkat

Büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremlerinin ardından, beklenen büyük Marmara depremi yeniden gündem oldu. İstanbul depreminde son dakika! Marmara Denizi, boğaz ve Haliç kıyıları! Peş peşe açıklandı! İstanbullular dikkat

Olası büyük Marmara depreminde tsunami olacak mı? İstanbul kıyıları nasıl etkilenir? Uzmanlar peş peşe açıkladı!

Olası büyük Marmara depreminde tsunami olacak mı? İstanbul kıyıları nasıl etkilenir? Uzmanlar peş peşe açıkladı!

Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüş Tesla gibi patlayabilir! Kıyıda köşede gümüşü olanlar hemen baksın!

Son dakika gümüş fiyatları yukarı yönlü hareketine devam ederken analistlerden  gümüş yatırımcılarına uyarı geldi. Gümüş Tesla gibi patlayabilir! Kıyıda köşede gümüş olanlar hemen baksın!

Mercan Kıyı Vesen fiyat listesi Ekim 2022! 

Vesen Yapı imzasıyla hayata geçirilen Mercan Kıyı Vesen projesinde 158 yalı dairesine yer veriliyor. Peki Mercan Kıyı Vesen fiyat listesi belli oldu mu? İşte Mercan Kıyı Vesen fiyat listesi Ekim 2022! 

TOKİ'den Ege ve Akdeniz kıyılarında 33 kampanya!

TOKİ, Ege ve Akdeniz kıyılarında toplam 33 yeni proje hayata geçirecek. Peki bu projelerden o yerleşim yerlerinde oturmayanlar ya da gurbetçiler konut alabilecek mi? İşte detaylar...

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Muğla Bozburun’un kıyı şeridindeki yapılaşma için çözüm önerisi!

Muğla’daki Bozburun kasabasının taşıma kapasitesi ile denetlenme konusu için bir çalıştay düzenlendi. Çalıştayda Bozburun’da kıyı şeridindeki yapılaşma için çözüm önerileri sıralandı.

Muğla Gökova kıyıları imara açılacak mı?

Resmi Gazete’de 9 Temmuz tarihinde yayımlanan kararla kamu kurumlarının, çoğu sahil kıyılarında bulunan tesisleri özelleştirme kapsamına dahil edildi. Muğla Çevre Platformu Gökova Meclisi, “Gökova Özel Çevre Koruma Bölgesi’ni nasıl koruyabiliriz?” başlıklı bir toplantı yaptı.

Kıyı Koruma Yapıları ve Döngelli Deresi Mahmuzları Projesi mecliste!

Kıyı Koruma Yapıları ve Döngelli Deresi Mahmuzları Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Şile Akçakese Köyü'ndeki otel inşaatı tepki çekti!

İstanbul'un doğa harikası kıyılarından biri olan Şile'deki Akçakese Köyü'nde yapılaşma tehdidi dikkat çekiyor. Sahile yakın mesafede bir otel inşa eden firmanın faaliyetleri köylünün tepkisini çekti.

Ordu Altınordu kıyılarındaki gökdelenler yıkıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2018'de Altınordu kıyılarında inşa edilen gökdelenlerin yıkıldığını açıkladı. 

Muğlada deniz kıyıları doldu Haberi

Muğlada deniz kıyıları doldu

Hava sıcaklığının 30 derece ölçüldüğü Muğla ve ilçelerinde, vatandaşlar ve turistler deniz kenarlarına akın etti



Muğla ve ilçelerinde etkili olan sıcak hava nedeniyle vatandaşlar ve turistler plajlarda serinlemeye çalıştı.


Yerli ve yabancı turistler hava sıcaklığının 30, deniz suyu sıcaklığının 19 derece ölçüldüğü Muğla'nın Ula ilçesindeki Akyaka, Akçapınar, Çınar ve Turnalı sahillerinde yoğunluğa neden oldu.


Bölgeye gelen turistlerden bazıları plajda top oynamayı tercih ederken, bazıları iskele ve kayaların üzerinden denize atladı. Piknik yapan aileler ise ormanlık alana gitmeyi yeğledi.


Gökova Körfezi'ne dökülen Kadın Azmağı Deresi'ne düzenlenen tekne turlarına katılanların da sayısı arttı. Tur otobüsleri ile gelen yabancı turistler, teknelerle dereyi gezerken, ziyaretçilerin bir kısmı kano keyfi ve rüzgar sörfü yaptı, bazıları da paraşütle atladı.


Fethiye'nin Ölüdeniz sahilinde deniz suyu sıcaklığı 22 derece ölçüldü. Sahillerde sıcak...