17 / 05 / 2024

muğlada icradans atılık arsa

muğlada icradans atılık arsa

Gündoğan Köyünde 40 bin 250 metrekare alana sahip arsa ve üzerinde bulunan 2 katlı iki adet bina 16 milyon 100 bin TL'ye satılacak...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son durum ne? Düşüyor mu, yükseliyor mu?

Satılık ve kiralık konut fiyatları, milyonların gündeminde yer alıyor. Ev kiralamak isteyenler ve konut satın almak isteyenler fiyatların düşüp düşmediğini merak ediyor. Peki satılık ve kiralık konut fiyatlarında son durum ne? Düşüyor mu, yükseliyor mu?

Şener Üşümezsoy’dan İstanbul için ezber bozan açıklama: 7.4'lük senaryolar çöpe atıldı!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Üşümezsoy, İstanbul için ezber bozan açıklama yaparak, 7.4'lük senaryolar çöpe atıldığını söyledi.

Hatay 100. Yıl Köyü'nün temeli atıldı! Depremzedeler 3 yıl boyunca ücretsiz yararlanacak!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Jandarma Asayiş Vakfı ve Gülmek İyileştirir Derneğinin işbirliği ve sanatçılar, iş insanları ve gönüllülerin katkılarıyla üniversite kampüsü içerisinde depremzedeler için temeli atılan "100. Yıl Köyü" isimli yaşam alanının 3 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı belli oldu mu? Branşlar açıklandı mı? Atanmak isteyenler şimdi bakın!

Merakla beklenen Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı belli oldu mu? Branşlar açıklandı mı? Atanmak isteyenler şimdi bakın!

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı branş ve kadroları belli oldu mu? Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları neler?

Sağlık Bakanlığı personel alımı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı hangi branşlarda olacak? Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı branş ve kadro dağılımı belli oldu mu? İşte Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ile ilgili tüm detaylar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan Lale Meydanı'nda "İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni"nde yaptığı açıklamada, bgün itibarıyla Türkiye'de artık illerimizin, ilçelerimizin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattıklarını kaydetti.

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı yapacak! Başvuru tarihi ve şartları...

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı yapacağını duyurdu. Peki Sağlık bakanlığı personel başvuruları başladı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı sartları belli oldu mu? İşte 2022 Sağlık Bakanlığı personel alımı ayrıntıları...

Tapuda 65 yaş üstü için sağlık raporu zorunlu mu?

Tapuda ve resmi dairelerde satış ya da devir işlemi yapabilmek için 65 yaş üstü bireylerden aranan şartlar farklılık gösterir. Peki, 65 yaş üstü tapuda işlem yapabilir mi? 65 yaş üstü tapuda sağlık raporu zorunlu mu? İşte detaylar…

Tapuda sağlık raporu zorunlu mu? Kaç yaş üstüne, nasıl alınır?

Tapu devir işlemlerinde belli bir yaşın üstünde kişilerce yapılması halinde sağlık raporu istenebiliyor. Peki, tapuda sağlık raporu zorunlu mu? Nasıl alınır?

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Karğın tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesinin temeli yarın atılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından Tuzla Aydınlı'da inşa edilen Aydınlık Evler Projesi'nin temeli yarın atılıyor.

4,5 yıl önce eşiyle köye yerleşti! Atıl arazide iş kurdu!

İzole ortamda salgın sürecini daha rahat geçirmek isteyen Burak Alsan, 4,5 yıl önce eşiyle köye yerleşti. Burada atıl arazide organik tarıma başladı ve 20 kişiye istihdam imkanı sağladı.

Bodrum'da 19.7 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla Bodrum Göl Köyü'nde yer alan alan gayrimenkulü 19 milyon 712 bin TL bedelle satışa çıkardı.

muğlada icradans atılık arsa Haberi

muğlada icradans atılık arsa

Muğla Bodrum, Gündoğan Köyü'nde 40 bin 250 metrekare alana sahip arsa ve üzerinde bulunan 2 katlı iki adet bina Bodrum Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından açık arttırmayla satılacak.


Toplam değeri 16 milyon 100 bin TL olan gayrimenkulün satışı 4 Şubat 2013 tarihinde saat 13:00'da Bdorum Adliyesi Satış Memurluğunda gerçekleşecek. İkinci arttırma ise 14 Şubat 2013 tarihinde aynı yerde ve saatte yapılacak.


Detaylı bilgi için