30 / 04 / 2024

Muhammed Boun Abdullah Dionne

Muhammed Boun Abdullah Dionne

Senegal Başbakanı Dionne: "Türk halkı, kardeş halkımızdır. Senegal'in kapıları Türk iş dünyasının yatırımcılarına sonuna kadar açık" dedi.

Abdullah Sevimçok'tan Konuksever AVM kararına teşekkür!

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Konuksever mahallesine planlanan AVM’ye red oyu veren Büyükşehir Meclis üyelerine teşekkür etti.

Abdullah Bekki: Balıkesir'e yeni yatırımlar yolda!

BASİAD Başkanı Abdullah Bekki, yılın ilk 4 ayında 26 şirketin kente 279 milyon 693 bin 895 liralık yeni yatırım yapmak için izin belgesi aldığını açıkladı.

Barel Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barel Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Hadi Barman ve Abdullah Barman ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Haziran'da Ümraniye'de kuruldu.

Esenyurt Muhammed Mustafa Kuran Kursu'nun temeli atıldı!

Muhammed Mustafa İlim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Esenyurt ’ta faaliyete girecek binasının temel atma töreni gerçekleştirildi. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yaptığı konuşmada geçmişte yaşanan sıkıntılara değindi.

Abdullah Ayaz, Üsküdar'daki projelerin inşaatlarını inceledi!

Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ayaz ve birim müdürleri, basın mensuplarıyla birlikte Üsküdar’da açılışa hazır hale gelen Dev Projeleri gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Abdullah Gül Kavacık'a taşındı!

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, görevinin bitmesine rağmen yaklaşık 8 aydır kaldığı Cumhurbaşkanlığı'na ait Tarabya Köşkü'nden taşındı.

Abdullah Gül boğaz manzaralı villaya taşındı!

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül 8 aydır kaldığı Tarabya Köşkü'nden taşındı. Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, tadilat çalışmalarının tamamlanmasının ardından geçtiğimiz hafta Kavacık'taki boğaz manzaralı villaya yerleşti...

Abdullah Bostancı Enez çalışmalarını anlattı!

Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı, düzenlediği basın toplantısıyla son 1 yıl içinde yapılan çalışmaları değerlendirdi. Bostancı, “30 Mart'a kadar borç yükü 63 milyon, yıllık geliri 5 milyon olan belediyenin borç yükü 13 katına çıkartılmıştır. " dedi

Abdullah Atalay kimdir?

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ) Genel Müdürü Abdullah Atalay, AKP'den Ağrı Milletvekili aday oldu. Peki, Abdullah Atalay kimdir? Abdullah Atalay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Abdullah Atalay...

Kral Abdullah Ekonomik Şehri'nin maliyeti 100 milyar dolar!

Suudi Arabistan, çölün ortasına Washington DC’den büyük bir kent kuracak. 20 yıl içerisinde tamamlanması hedeflenen ‘Kral Abdullah Ekonomik Şehri’ 100 milyar dolara mal olacak.

Kral Abdullah Ekonomik Şehri 2018'de tamamlanacak!

Kısa bir süre önce hayatını kaybeden Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın Cidde'nin kuzeyine inşaa ettiği 'Amerika' tamamlanmak üzere... Bu özel kentte, New York, Boston ve Washington DC'nin aynısı çok özel bir bölgenin olacağı ortaya çıktı.

Abdullah Kiğılı: Özdilek çok başarılı!

Metrocity, Kanyon, Zorlu gibi AVM'lerin olduğu bölgede AVM açan Hüseyin Özdilek'e en ilginç yorum Abdullah Kiğılı'dan geldi: Yapma dedim. Buraya AVM açma dedim ama Özdilek çok başarılı.

Abdullah Yenigün kimdir?

Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah Yenigün kimdir? Abdullah Yenigün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Yenigün, ne zamandan beri Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Muhammed Boun Abdullah Dionne Haberi

Muhammed Boun Abdullah Dionne

Senegal Başbakanı Muhammed Boun Abdullah Dionne, Türkiye ile ilişkilere önem verdiklerini ve ülkesinin kapılarının Türk iş adamlarına açık olduğunu söyledi. 

Dionne, Senegal'in daveti üzerine Dakar'a resmi ziyarette bulunan Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy'u Başbakanlık binasında kabul etti.


Senegal Başbakanı Dionne, Atasoy ile görüşmesinden sonra yaptığı açıklamada, "Senegal Cumhuriyeti olarak Türkiye ile ilişkilerimize çok önem veriyoruz. Türk halkı, kardeş halkımızdır. Senegal'in kapıları Türk iş dünyasının yatırımcılarına sonuna kadar açıktır." ifadesini kullandı. 


Başbakan Dionne, Atasoy'a iki ülke arasında ekonomik ve ticari ilişkilere katkı sağlamak amacıyla yapmış olduğu ziyaretten ötürü teşekkür etti.


SANKON Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy da Türk ve Senegal halklarının kardeşliğine vurgu yaparak, Senegal ile Türkiye'nin dost ve müttefik devletler olduğunun altını çizdi.


Atasoy, bir...