04 / 05 / 2024

Muhammed ibrahim El-Hamadi kimdir

Muhammed ibrahim El-Hamadi kimdir

BİRLEŞİK Arap Emirlikleri'nin (BAE) 2020 yılına kadar, 4 nükleer santral inşa etmeyi hedeflediği bildirildi. BAE Nükleer Enerji Kurumu Başkanı Muhammed ibrahim El-Hamadi, başkent Abu Dabi'de düzenlenen "10. Arap Enerji Konferansı"nda konuştu...

İcradan gelen ihale araçları ikinci el piyasasını etkileyecek mi? Kaç adet otomobil satılacak? Hemen bakın!

Son günlerde tartışılan icralık ikinci el araçların ihalesiyle ilgili olarak Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Depolarda 700 bin araç var ancak bu satıştan trafiğe çıkacak nitelikte 25 bin adede zor ulaşılır. Bu da piyasayı fazla etkilemez” dedi.

İkinci el otomobile talep çok ama kredi yok!

Her 10 otomobilden 7’sinin kredi ile satın alındığını belirten Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Bu yılın ikinci yarısı itibarıyla bu durum değişti. İkinci el otomobile talep çok yüksek, ancak şu anda her 10 kişiden ancak 2’si krediye erişebiliyor” dedi.

Kep Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kep Yapı Denetim Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Elçi tarafından kuruldu.

Muhammed el Fayed'in çocukları arasında miras kavgası!

İngiltere'nin önemli iş insanlarından Milyarder Muhammed el Fayed’in iki çocuğu, miras kavgasına girdi. Ömer el Fayed mahkemelik olduğu ablası Camilla'nın kendisine saldırdığını iddia etti. 

Libya El-Hadim Hava Üssü'nde yabancı askerler için konut inşa edildi!

Yarbay Muhammed Kununu, Libya'nın doğusunda El-Merc kentinin güneyinde bulunan El-Hadim Hava Üssü'nde BAE işgali olduğunu ve burada yabancı askerler için konut inşa edildiğini dile getirdi... 

TİKa, Bosna Hersek'teki Elçi İbrahim Paşa Medresesi'ni restore ediyor!

Bosna Hersek Travnik'te yer alan Elçi İbrahim Paşa Medresesi'nin orijinalindeki minareler, TİKA tarafından yürütülen restorasyon projesi ile 101 yıl sonra yeniden hayata geçirilecek...

Muhammed el-Halbusi: Irak'ta gecekonduların yıkım süreci durdurulacak!

Irak Meclis Başkanı Muhammed el-Halbusi, yaptığı açıklamada, devlet, gelecekteki nüfus yoğunluğuna göre inşa edilecek en az 100 bin konut projesine gerekli fonu sağlayıncaya kadar gecekonduların yıkılması sürecinin durdurulacağını söyledi.

Türk şirketleri Katar'da 11,6 milyar dolarlık proje yürütüyor!

Katar Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Mehdi el-Ahbabi, Türk şirketlerinin Katar'da 11,6 milyar doları aşan projeler yürüttüğünü söyledi.

Siirt Şeyh Muhammed El Münkedir Camisi açıldı!

Siirt'te yer alan 12 yıllık Şeyh Muhammed El Münkedir Camisi gerçekleştirilen restorasyonun ardından ibadete açıldı

Siirt Şeyh Muhammed El Münkedir Camisi ibadete açılacak!

Siirt'te yer alan 112 yıllık Şeyh Muhammed El Münkedir Camisi'nin restorasyonu tamamlandı. Cami yeniden ibadete açılacak.

Bodrum Jumeirah Bodrum Palace el değiştirdi!

Muğla Bodrum'da Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum tarafından 2 yıl önce işletmeye başlayan Jumeirah Bodrum Palace el değiştirdi. Paramount Pictures, işletmeyi devraldı.

İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'deki yatırımlara destek!

İslam Kalkınma Bankası (IDB) Başkanı Ahmed Muhammed Ali el-Medeni, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından, Türkiye'de sağlıklı yatırım ortamını devam ettirmeye yönelik her türlü konuda desteğe hazır olduklarını belirtti.

İsrail güçleri El Halil'de bir evi yıktı!

İsrail güçleri, Batı Şeria'da El Halil kentinin Dura ilçesinde Filistinli Amayira ailesine ait bir evi yıktı. Yıkıma gerekçe olarak Amayira ailesinin oğullarından Muhammed Abdulmecid Amayira'nın geçen ay İsraillilere yönelik bir silahlı saldırıda bulunduğu iddiası gösterildi.

Muhammed ibrahim El-Hamadi kimdir Haberi

Muhammed ibrahim El-Hamadi kimdir

BİRLEŞİK Arap Emirlikleri'nin (BAE) 2020 yılına kadar, 4 nükleer santral inşa etmeyi hedeflediği bildirildi. 

BAE Nükleer Enerji Kurumu Başkanı Muhammed ibrahim El-Hamadi, başkent Abu Dabi'de düzenlenen "10. Arap Enerji Konferansı"nda yaptığı konuşmada, BAE'nin nükleer programı kapsamında, 2020 yılında elektrik üretecek 4 nükleer santralin inşasını tamamlayacağını söyledi. 

ilk santralin inşasının yüzde 57'lik kısmının tamamlandığını ve 2 yıl içinde üretime geçeceğini belirten Hamadi, 2. santralde de inşaat çalışmalarının başladığını kaydetti. 

BAE'nin elektrik üretiminin yüzde 25'inin nükleer enerjiden karşılanacağını belirten Hamadi, 20 milyar dolarlık maliyetli projeyle karbon emisyonunun yılda 12 milyon ton azalacağını ifade etti. BAE 2008'de, bir şirketle, ülkenin elektrik ihtiyacını karşılayacak bin 400 megavatlık 4 santralin inşası için sözleşme...