06 / 05 / 2024

Muhammet Balta inşaats ektörü

Muhammet Balta inşaats ektörü

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta nşaat sektörü ile buluştu. Balta, "Kentsel dönüşümün halka iyi anlatılması ve halkın razı olacağı pilot bölge seçilip uygulama yapılması gerekiyor" dedi.

EYT için net tarih az önce duyuruldu! İşte maaşların hesaplara yatacağı o tarih!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili bu kez net tarih verildi AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, düzenlemenin yasalaşmasını bekleyen EYT mensupları için hem düzenlemenin TBMM’ye geleceği tarihi hem de yaklaşık 2.5 milyon kişinin ilk maaşlarını alacakları tarihi duyurdu.

EYT için hayati uyarı! Son üç gün

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2 Milyon 250 bin vatandaşımız emekli olma hakkına kavuşacak. Emeklilik hakkının kullanılması hususunda herhangi bir yaş sınırı uygulanmayacak" diye konuştu. Hizmet borçlanması yapmak isteyenler için Ekonomist Muhammet Bayram kritik uyarılar yaptı. İşte tüm detaylar...

Kıbrıs Alayköy Sanayisi'nde tuğla örerken yere düşen inşaat işçisi yaralandı!

Alayköy Sanayisi 2’nci etap inşaat alanında çalışan 45 yaşındaki Ahmet Balta, 5 metre yükseklikten beton zemine düşerek yaralandı...

Alper Balta İnşaat Mühendislik Taahhüt Hırdavat Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alper Balta İnşaat Mühendislik Taahhüt Hırdavat Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Balta tarafından kuruldu.

Elya Emlak İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elya Emlak İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Kalkan, Muhammet Can Evsen, Yakup Naçar ve Yücel balta ortaklığında kuruldu. 

Aydın Çine'de cemevi inşaatı meclis gündeminde!

Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Demir'in meclise verdiği önerge ile Yeniköy Mahallesi'nde bulunan Cemevi inşaatı gündeme geldi. Demir, "Cemevi inşaatı bugüne kadar bitirilmeliydi" diye konuştu.

Baltaş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baltaş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Balcı ve Cemil Taştan tarafından kuruldu. 

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı başlıyor!

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı yakında başlayacak. Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, hükümet konağını yapacak yüklenici firma ile belediye binasında bir araya geldi. 

Manisa Gördes Kapalı Yüzme Havuzu'nun inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol Gördes için önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Baltaş İnşaat, konut projeleriyle iş hacmini artırıyor!

Gaziantep MB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Balat; "Bugün itibarıyla iş hacmi devasa boyuta ulaşan şirketimiz 700 günde 913 konut, 900 günde 900 işyeri teslim eder hale geldi." dedi.

Trabzon Vakfıkebir'e otel projesi geliyor!

Trabzon Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, beraberinde AK Parti Trabzon Milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu, Muhammet Balta ve AK Parti İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu olduğu halde projelerini basına tanıttı.

Muhammet Eyvaz: Çorum Alaca'yı yeniden inşa ettik!

Hizmete geldikleri 2009 seçimlerinde birçok proje için söz verdiklerini belirten Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, 7 yıl içerisinde söz verilen projeleri tamamladıklarını, amaçlarının ise gelişen bir Alaca oluşturmak olduğunu söyledi.

Muhammet Balta: Dönüşümde şeffaf olacağız!

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta: "Kentsel dönüşümle ilgili planları ve maketleri ortaya koyacağız. Vatandaşımız nasıl bir Vakfıkebir oluşacak? Neye sahip olacaklar? Neden vazgeçecekler? Bunları görecek ve bilecekler." dedi.

Muhammet Balta inşaats ektörü Haberi

Muhammet Balta inşaats ektörü

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, kentsel dönüşümün, şehirleri modern ve yaşanabilir hale getirmek için temel şart olduğunu belirterek "Kentsel dönüşümün halka iyi anlatılması ve halkın razı olacağı pilot bölge seçilip uygulama yapılması gerekiyor" dedi. 

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Balta. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'ııda (MTSO) yapılan "İnşaat Sektörü İstişare Toplantısı'na katılarak sektörün sorunlarını dinledi. 

Toplantıya, AK. Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfık Uzun ile İl Başkanı İsmail Taşpınar, M İ SO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuh Yükselgüngör, MTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Sağlam. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yılmaz Şahin ile inşaat sektörünün temsilcileri katıldı. 

Toplantıda, sektör temsilcilerinin anlattıkları sorun ve sıkıntıları not alan Bakan Yardımcısı Balta, yaptığı konuşmada, Bakanlık olarak hem kentleşme hem de çevre konularında çok yol kat...