02 / 05 / 2024

Muhammet Baş

Muhammet Baş

Alit Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Baş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta kuruldu

Sfr Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sfr Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Muhammet Bağrıyanık tarafından kuruldu.

Başak Değerleme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Değerleme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Enes Zengin tarafından kuruldu.

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı başlıyor!

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı yakında başlayacak. Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, hükümet konağını yapacak yüklenici firma ile belediye binasında bir araya geldi. 

Bosphorus Group Otomotiv Turizm Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Group Otomotiv Turizm Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Başar Savaş tarafından kuruldu.

İstanbul'da 20 bin 906 konutun satılması başarıdır!

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, konut satışlarını değerlendirdi. Barman, Bursa ve Yalova'nın değerinin daha da yükseleceğini söyledi. 

Çorum Alaca'da içmesuyu hattı çalışması başladı!

Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, seçim döneminde vaat ettiği bir projesini daha hayata geçirmek için harekete geçti.

Muhammet Uğurcan Barman: Yatırımcının güveni sürecek!

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve DEİK Bahreyn İş Konseyi Başkanı Muhammet Uğurcan Barman 15 Temmuz Cuma 2016 gecesi gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimini değerlendirdi...

Muhammet Eyvaz: Çorum Alaca'yı yeniden inşa ettik!

Hizmete geldikleri 2009 seçimlerinde birçok proje için söz verdiklerini belirten Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, 7 yıl içerisinde söz verilen projeleri tamamladıklarını, amaçlarının ise gelişen bir Alaca oluşturmak olduğunu söyledi.

Muhammet Balta: Dönüşümde şeffaf olacağız!

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta: "Kentsel dönüşümle ilgili planları ve maketleri ortaya koyacağız. Vatandaşımız nasıl bir Vakfıkebir oluşacak? Neye sahip olacaklar? Neden vazgeçecekler? Bunları görecek ve bilecekler." dedi.

Muhammet Balta: Vakfıkebir'in çehresi değişecek!

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, DSİ Bölge Müdürü Berber'i makamında ziyaret etti. Balta; " Folderesi'nin ıslah edilmesi için 40 milyon TL'lik bir proje hazırladık.Bu projenin hayata geçirilmesiyle birlikte Vakfıkebir'in çehresi değişecek" dedi

Muhammet Uğurcan Barman: 2016 gayrimenkul yılı olacak!

Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, CNR Emlak Fuarı’nda sektör değerlendirmesi yaptı ve yeni proje planlarını aktardı.

TOKİ Vakfıkebir'de çalışmalara başladı!

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu ilçede TOKİ tarafından ikinci etap 184 konutun daha yapımına başlanılacağı arazideki çalışmalar hakkında yapımcı firma mühendisinden bilgi aldılar.

Yalova Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor!

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Muhammet Sarıoğlu, 14-16 Ağustos tarihlerinde Yalova Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'nin yapılacağını bildirdi.

Muhammet Baş Haberi

Muhammet Baş

Alit Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Baş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta kuruldu. Şirketin iş konusu; Şirket sanayi tesisleri yol köprü su kanalizasyon baraj konut çarşı işyeri okul fabrika ve turistik tesis liman inşaatı ve taahhüdünü ifa etmek ve bu işlerle ilgili her türlü ihalalere katılmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Alit Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Site Mahallesi, Kayacan Sokak,...