21 / 05 / 2024

Muhammet Kul

Muhammet Kul

Ak Kul İnşaat Limited Şirketi, Muhammet Kul tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta Bakırköy, Zeytinlik Mahallesi, Yakut Sokak, Tamer İş Hanı'nda kuruldu.

Körfez Belediyesi, Kürek Kulübü için yeni tesis inşa ediyor!

Spora yatırımlarını sürdüren Körfez Belediyesi, sporda marka kent oluşturma hedefiyle sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Kürek Kulübü için yeni bir tesis inşa ediyor.

Samandağ'daki prefabrik kulübeler 16 Kasım'da ihale edilecek!

Hatay Samandağ Belediyesi'nin deniz sahiline yaptırdığı prefabrik kulübelerin kullanıma hazır hale getirildiği bildirildi. Belediye yetkilileri, kulübelerin ihale yöntemiyle kiralanacağını, ihalenin 16 Kasım'da yapılacağını duyurdu.

Hatay'daki prefabrik kulübeler ihale edilecek!

Hatay Samandağ Belediyesi tarafından yaptırılan Prefabrik kulübelerin ihalesi 16 Kasım Pazartesi günü saat 10:00 da Belediye Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirileceği kaydedildi.

Muhammet Uğurcan Barman: 2016 gayrimenkul yılı olacak!

Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, CNR Emlak Fuarı’nda sektör değerlendirmesi yaptı ve yeni proje planlarını aktardı.

Ali Erten: Karşıyaka Stadı kulübün ekonomik geleceği!

Karşıyaka Kulübü Başkanı Ali Erten, İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yapılması planlanan stada ilişkin, "Bu, Karşıyaka Kulübü'nün 100 yılı aşkın tarihindeki en büyük yatırımı, aynı zamanda bu kulübün ekonomik geleceği demek" dedi.

Lütfi Kılıç: 103 yıllık kulübümüzü işbirliği ile yaşatabiliriz!

Karşıyaka Belediyesi'nin KSK'nin projelerine engel olduğunu dile getiren Asbaşkan Lütfi Kılıç, "103 yıllık çınarımız olan kulübümüzü işbirliği ile yaşatabiliriz" dedi.

Kul Unlu Mamüller Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Erkek Öğrenci Yurdu Şubesi açıldı!

Kul Unlu Mamüller Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Erkek Öğrenci Yurdu Şubesi, Muhammed Said Kul Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 2 Ekim'de Esenyurt, Turgut Özal Mahallesi'nde açıldı.

Bursa eski Yelken Kulübü binası yıkıldı!

Bursa’nın Gemlik ilçesinde eski Yelken Kulübü binası yıkıldı. Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Bazen bina yaparak, bazen de atıl durumda bulunan, çürük raporu verilen metruk binaları yıkarak ilçemizi güzelleştiriyoruz. " dedi.

Erbaaspor Kulübü'nün sosyal tesisi ne zaman bitecek?

Erbaaspor Kulübü Başkanı Bülent Uzun, Erbaaspor Tesisleri’nin proje taslaklarını paylaşarak inşa sürecinin devam ettiğini söyledi. Erbaa Belediyesi tarafından yapımına başlanan Erbaaspor Sosyal Tesisleri’nin önümüzdeki aylarda tamamlanması bekleniyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü, Fenerbahçe Evleri için arsa aldı!

Fenerbahçe hedeflediği "Fenerbahçe Evleri" projesi için ilk adımı attı. Düzce ilinin Şıralık Mahallesi'nde bulunan 20 dönümlük arazi, İl Özel İdare'nin yaptığı ihale sonucu Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği tarafından satın alındı.

Ege Kulüp Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kulüp Turizm Anonim Şirketi, Metin Necmettin Mansur Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Danyal Navaro Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 8 milyon 800 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Kağıthane'de kuruldu.

Tekirdağ Kumbağ Spor Kulübü binası yıkıldı!

Tekirdağ Kumbağ Spor Kulübü Başkanı Uğur Işık, Süleymanpaşa Belediyesi ekiplerinin Kumbağspor Kulübü binasını yıkmasına tepki gösterdi.

İzmir kulüplerine statları yok diye lisans verilmedi!

TFF Kulüp Lisans Kurulu, 'maç oynayacak statları olmadı' gerekçesiyle, İzmir kulüpleri Karşıyaka, Göztepe, Altınordu ve Altay'a 'Ulusal Kulüp Lisansı' vermedi ve para cezası kesti.

Muhammet Kul Haberi

Muhammet Kul

Ak Kul İnşaat Limited Şirketi, Muhammet Kul tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta kuruldu. 

Ak Kul İnşaat Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...