03 / 05 / 2024

Muhammet Şamil Okutan

Muhammet Şamil Okutan

Risestanbul İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Şamil Okutan, Ömer Faruk Apaydın tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Kasım'da kuruldu.

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Mutlu ve Şamil Enes Mutlu ortaklığında kuruldu.

Şamil Turan Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şamil Turan Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Şamil Turan tarafından kuruldu.

Muhammet Kaynar'dan İstanbul'daki sosyal konut tahsisi iddiasına ilişkin açıklama!

AKP'li Meclis Üyesi Muhammet Kaynar, "Tarık bey Çarşamba günü sosyal konutların İstanbul dışında oturanlara tahsis edildiğini söyledi. Bu iddiayı ispata davet ediyorum" dedi. 

Muhammet Lütfü Çelebi kimdir?

Vakıf Finansal Kiralama Yönetim Kurulu üyesi Muhammet Lütfü Çelebi kimdir? Muhammet Lütfü Çelebi, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muhammet Lütfü Çelebi'nin biyografisi...

Muhammet Lütfü Çelebi, Vakıf Finansal Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Vakıf Finansal Kiralama Genel Kurulun tasvibine sunulmak ve kalan süresini tamamlamak üzere 1 Haziran 2020 tarihinden geçerli olmak üzere Sn.Muhammet Lütfü Çelebi'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verdi.

Yalçınkaya Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçınkaya Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Şamil Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Kale Grubu'nun acı günü! Muhammet Çağrı Erdoğan vefat etti!

Kale Grubu şirketlerinden Kale Pratt&Whitney çalışan CNC Torna Operatörü Muhammet Çağrı Erdoğan vefat etti. 

Murat Şamil Çapar kimdir?

MCS Mühendis Yönetim A.Ş. kurucusu Murat Şamil Çapar kimdir?  Murat Şamil Çapar bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? 

Körfez GYO Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi Muhammet Uslu oldu!

Muhammet Uslu, Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atandı...

Meram Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi tamamlandı!

Meram Belediyesi tarafından Aşkan Mahallesi’nde hayata geçirilen spor tesisine genç yaşta hayatını kaybeden Konyasporlu Muhammet Yürükuslu’nun adı verildi.

Aston İhracat İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Aston İhracat İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Cemil Amil ve Güçlü Şatıroğlu ortaklığında Üsküdar’da kuruldu. 

Gaziantep Şeyh Şamil Camisi açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şeyh Şamil Camisi’nin açılışı Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in de katılımıyla gerçekleşti.

Label İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Label İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Muhammet Şamil Okutan ve Göksel Bahadır ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Muhammet Şamil Okutan Haberi

Muhammet Şamil Okutan

Risestanbul İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Şamil Okutan, Ömer Faruk Apaydın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım'da kuruldu. 


Risestanbul İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa, tatil köyleri, devre mülk apart otel, motel, kamping, gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, bahçe, tarla, ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek, gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şüfa hakları, vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek, 2-Her türlü gayrimenkul alım-satımı ve konusu ile ilgili komisyonculuk...