12 / 05 / 2024

Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi nerede

Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi nerede

Meram Belediyesi tarafından Aşkan Mahallesi’nde hayata geçirilen spor tesisine genç yaşta hayatını kaybeden Konyasporlu Muhammet Yürükuslu’nun adı verildi.

Çatısında 650 metre yürüyüş parkuru bulunan Göztepe'nin stadyumu açıldı!

Göztepe’nin beklenilen Gürsel Aksel Spor ve Sağlık Yaşam Merkezi, açılış maçıyla taraftarına ve İzmirlilere hizmet vermeye başladı. Merkezin çatısında bulunan 650 metrelik yürüyüş parkuru dikkat çekiyor.

Meram Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi tamamlandı!

Meram Belediyesi tarafından Aşkan Mahallesi’nde hayata geçirilen spor tesisine genç yaşta hayatını kaybeden Konyasporlu Muhammet Yürükuslu’nun adı verildi.

Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi'ndeki çalışmaları tamamladı.

Boğazköy Kültür ve Spor Tesisi'nin inşaatı yükseliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Boğazköy Kültür ve Spor Tesisi inşaatının yüzde 60’ı tamamlandı.

Boğazköy Kültür ve Spor Merkezi’nin inşaatı başladı!

İstanbul’un gelecek vaat eden ilçelerinden biri olan Arnavutköy'de hayata geçirilen Boğazköy Kültür ve Spor Merkezi’nin inşaatı başladı.

Yıldırım Spor Kompleksi'nde inşaat hızla devam ediyor!

Yıldırım Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılacak en önemli vizyon projelerinden biri olan Yıldırım Spor Kompleksi Projesi'nde inşaat tamamlanmak üzere.

Bursa Yıldırım Spor Kompleksi’nde geri sayım başladı!

Bursa Yıldırım'da inşa edilen Yıldırım Spor Kompleksi’nin inşaatı sürüyor. Kompleks, yurt içi ve yurt dışı organizasyonlara ev sahipliği yapacak.

Bakırköy Atatürk Spor Köyü'nün Beşiktaş'a kiralanması ertelendi!

Galatasaray Kulübü tarafından da mülk olarak istenen Bakırköy Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nün Beşiktaş'a kiralanması rafa kaldırıldı. Yıllık 87 bin TL gelir elde eden tesisin kiralanma tarihi ertelendi.

Hatay Kırıkhan Spor Salonu'nun yıkımı gerçekleşti!

Kırıkhan Kırıkhan'da atıl durumda bulunan Kırıkhan Spor Salonu yıkıldı. 1987 yılında hizmete giren ve birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Kırıkhan Spor Salonu, depreme dayanıklı olmaması sebebiyle kapılarını spor müsabakalarına kapatılmıştı.

Hatay Kırıkhan Spor Salonu yıkıldı!

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde atıl durumda bulunan Kırıkhan Spor Salonu yıkıldı.1987 yılında hizmete giren ve birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Kırıkhan Spor Salonu, depreme dayanıklı olmaması sebebiyle kapılarını spor müsabakalarına kapatılmıştı.

Kırıkhan Spor Salonu Yıkıldı!

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde atıl durumda bulunan Kırıkhan Spor Salonu yıkıldı. 1987 yılında hizmete giren Kırıkhan Spor Salonu, depreme dayanıklı olmaması sebebiyle kapılarını spor müsabakalarına kapatmıştı.

Yatağan Stratonikeia Antik Kenti'nde kazı çalışması yürütülüyor!

Yatağan'da "gladyatörler kenti" olarak da bilinen Stratonikeia Antik Kenti'nde birçok bölgede kazı çalışması yürütülüyor. Antik kentteki spor okulu (Gymnasion) ve Batı Caddesi'nde ortaya çıkarılan 2 bin yıllık sütunlar vinç yardımıyla ayağa kaldırıldı.

Özgecan Aslan Yürüyüş Parkuru'nun temeli atıldı!

Eyüp Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Göktürk Sağlıklı Yaşam ve Yürüyüş Parkuru’nun temel atma törenine ve Kemerburgaz’da inşa edilen spor kompleksi açılışına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da katıldı...

Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi nerede Haberi

Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi nerede

Meram Belediyesi bir vefa örneği daha gösterdi. Meram Belediyesi tarafından Aşkan Mahallesi’nde inşa edilen spor tesisine Konyaspor’un şampiyon olan kadrosunda yer alan ve geçtiğimiz yıl genç yaşta hayatını kaybeden Muhammet Yürükuslu’nun adı verildi. Meram Belediyesi'nde yer alan habere göre, Konyaspor altyapısından yetişen ve yeşil-beyazlı formayla şampiyonluk yaşayan 27 yaşındaki genç futbolcu Muhammet Yürükuslu geçirdiği beyin kanaması sonucu Şubat ayında yaşamını yitirmişti. Tüm spor camiasını duygulandıran karar ile ilgili olarak bir açıklama yapan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, sporu özendirmeyi kendilerine gaye edindiklerini söyleyerek, böyle bir vefa göstergesini de bu gayede atılmış adımlardan biri olarak gördüklerini belirtti. Meram’da doğup büyüyen Yürükuslu’nun genç yaşına rağmen örnek bir kişilik olarak hafızalarda yer edindiğini ve yeni nesile ilham kaynağı olacağını düşündüklerini söyleyen Başkan...