15 / 05 / 2024

Muharrem Yılmaz tüsiad

Muharrem Yılmaz tüsiad

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği ( TÜSİAD ) Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, TÜSİAD Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Peki, Muharrem Yılmaz kimdir? İşte Muharrem Yılmaz..

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz konuştu: Yeni vergi artışları yapılacak mı?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, vergi konusunda yeni adımların beklenmediğini açıkladı. Yılmaz, yapılan açıklamada, maktu vergilerin yüksek seviyeye ulaştığını ve hedefin deprem sonrası destekler ve kritik yatırımlar olduğunu vurguladı. 

Metin Yılmaz kimdir? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi görevi yürütüyor?

Metin Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde ne iş yapıyor? İşte Metin Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Ekonomimiz tüm olumsuzluklara rağmen 2022'de yüzde 5,6 büyüdü!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulundu. Yılmaz, 2022 yılını etkisi altına alan savaşın tüm olumsuzluklarına rağmen ekonominin yüzde 5,6 oranında büyümeyi başardığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan asgari ücretlilere '500 Dolar' planı için kötü haber! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bir canlı yayında asgari ücret hakkında açıklamalarda bulundu. Yılmaz, asgari ücretin 500 dolar olacağı iddialarına karşın "Dolar yerinde durmuyor her gün farklılaşıyor. Biz TL konuşmak durumundayız. Ana ilkemiz çalışanlarımızı enflasyona ezdirmemek." dedi.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Mutfak tüpü fiyatları ne kadar oldu? Büyük tüpe zam mı yapıldı? Aygaz, İpragaz, Mogaz 4 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpüne ayın ilk günü inanılmaz bir zam uygulandı. Zammın ardından vatandaşlar mutfak tüpü fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, En ucuz büyük tüp ne kadar? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz'da mutfak tüpü fiyatları kaç TL? 4 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Merkez Bankası 500 liralık banknot iddiasını yalanladı ama o belge ortaya çıktı! Durmuş Yılmaz da dahil oldu

Türk lirasındaki alım gücünün düşmesi nedeniyle 500 liralık banknot basılacağı iddiası Türkiye'de gündem oldu. Merkez Bankası Başkanı iddiayı yalanladı. İddianın sahibi Şenol Babuşcu yeni bir belge ortaya koydu. Durmuş Yılmaz da tartışmaya dahil oldu

İnşaat mühendisi Yücel Yılmaz vefat etti!

İTÜ İnşaat Mühendisliği 1969 mezunu ve İller Bankası emekli mühendislerinden Yücel Yılmaz hayatını kaybetti.

Burak Yılmaz, Bodrum'dan 2 milyon euroya ev alacak!

Milli futbolcumuz Burak Yılmaz, kazandığıyla ev alıyor. Bodrum'un Demirbükü ilçesinde bulunan Gönülbükü Konakları’ndaki bir evi çok beğenen Yılmaz, ev sahibiyle anlaştı.

Yılmaz Büyükerşen'den Eskişehir İnönü'deki arazi için açıklama! 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı, Yılmaz Büyükerşen son günlerde sosyal medyada ortaya çıkan İnönü ilçesindeki Türk Hava Kurumu İnönü Eğitim Merkezi’nin arazisi ile ilgili açıklamalada bulundu. 

Vildan Yılmaz Doğan, Pera GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Pera GYO'nun Yatırımcı İlişkileri Yöneticiliği'ne şirketin Bütçe ve Raporlama Müdürü Vildan Yılmaz Doğan'ın atanmasına, şirketin Kurumsal Yönetim Komitesi'nin toplamda 3 kişiden oluşmasına, üye Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi Vildan Yılmaz Doğan'ın olarak komite üyeliklerine atanmasına karar verildi

Yılmaz Eren'den çarpık yapılaşma uyarısı!

Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Edirne İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Yılmaz Eren, Türkiye'nin deprem ülkesi olduğunu ve deprem gerçeği ile yaşamak zorunda olunduğunun akıllardan çıkarılmaması gerektiğini belirtti.

Volkan Yılmaz'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Kasım ayı meclis toplantısında kentsel dönüşüm çalışmalarına değinen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Deprem konusunda tüm siyasi partiler, siyasi mülahazalardan uzak bir şekilde Silivri Belediyesine destek olmalıdır” dedi.

Muharrem Yılmaz tüsiad Haberi

Muharrem Yılmaz tüsiad

Muharrem Yılmaz kimdir?

Muharrem Yılmaz, 2 Ağustos 1957’de Bursa’da doğdu. 


Orta öğrenimini Galatasaray Lisesi’nde tamamlayan Muharrem Yılmaz, Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. Babası Sadık Yılmaz’ın kurduğu Sütaş’ta üniversitede okurken çalışmaya başladı.


1989’da şirketin genel müdürü oldu. Muharrem Yılmaz, babasının 2005 yılında vefat etmesinin ardından şirketin yönetim kurulu başkanlığı görevini üstlendi.


Muharrem Yılmaz, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin 17 Ocak 2013'de gerçekleştirilen 43'üncü olağan genel kurulunda yönetim kurulu başkanlığı görevine seçildi.


Muharrem Yılmaz bu görevinden Haziran 2014'te istifa etti.


TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz istifa...