07 / 05 / 2024

Muhiddin Gülal ateşehir modern projesi açıklamaları

Muhiddin Gülal ateşehir modern projesi açıklamaları

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Ataşehir'de hayata geçen Ataşehir Modern Projesi'nden 1,2-1,3 milyar TL hasılat beklendiğini dile getirdi. 

Şehir Plancısı Buğra Gökce'den yeni imar affı tepkisi: Kabul edilemez! 

Bugün aktarılan bilgilere göre, yeni bir imar affı Meclis gündemine geldi. Şehir Plancısı (Phd), Dr. Buğra Gökce, X sosyal medya hesabından bunun kabul edilemez olduğunu söyledi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Prof. Dr. Naci Görür, şehir şehir açıkladı: Tehlike buralarda arttı!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Doğu ve Güneydoğu'ya önemli uyarılar yaptı ve şehir şehir tehlikeli yerleri açıkladı. İşte Görür'ün o açıklamaları...

Güneri Ataşehir resmen başlıyor! Güneri Şehircilik'ten Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje!

Güneri Şehircilik İnşaat'ın Ataşehir'de inşa edeceği yeni projesi resmen başlıyor. Maliyeti 886 milyon 87 bin 682 TL olarak açıklanan Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlara yer verilecek.

Güneri Ataşehir için düğmeye basıldı! Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje geliyor!

Güneri Şehircilik İnşaat, Ataşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 886 milyon 87 bin 682 TL'ye mal olacak Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlar yer alacak

Güney Ataşehir Toplu Konut Yerleşim Alanı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 2425 parsel Güney Ataşehir Toplu Konut Yerleşim Alanı İlave Nazım İmar Planı'na (H:Serbest) ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir tek tek belli oldu! Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan son dakika açıklaması!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Yıkıcı deprem bakımından Türkiye'nin en güvenli önde gelen illeri" diyerek, güvenilir şehirleri tek tek sıraladı. İşte yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir...

İstanbullular gözünü Bodrum'a dikti! Satılık da kiralık da kalmadı!

İstanbul’da deprem söylentileri şehirden göçü artırdı. Şehir değiştirirken Edirne ve Kırklareli’nden sonra Bodrum’u ilk sıraya koyan İstanbullular, bölgedeki yazlıklarını da 1. evleri yaptı.

Altın önümüzdeki hafta net bu kadar olacak! Bu rakamı görenlerin ateşi 42 derece olacak! Görenler yerinde duramayacak

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Ons altın bugün 1930 dolar seviyesinden işlem görüyor. Vatandaşlar '' altın fiyatları ne kadar olacak?'' sorusunu araştırıyor. Altın önümüzdeki hafta net bu kadar olacak! Bu rakamı görenlerin ateşi 42 derece olacak!

Şehir hastanesine personel aranıyor! İşte Şehir hastanesi personel alım şartları!

Şehir hastanesinde çalışmak isteyenlerin beklediği gün geldi. Şehir hastanesi yeni bir ilan açtı. İşte o detaylar!

Gölal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Nurettin Gölal tarafından kuruldu.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi 3 işçi alıyor! Başvuru koşulları nelerdir?

Türkiye İş Kurumu'nadan (İŞKUR) yayımlanan ilana göre, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'ne, sanat galerisi ve müze işçisi 3 personel alacağı bildirildi. İlana göre son başvuru tarihi ise 25 Nisan 2022.

Göztepe - Ataşehir - Ümraniye Metro Hattı'nda yeni gelişme!

Yapımı, eski yönetimce 2017 yılında durdurulan, yeniden inşası 20 Eylül 2019 tarihinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından başlatılan Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda yeni bir adım atıldı. 

5 şehir hastanesini Danimarkalı ISS işletecek!

Yönetmelikleri, ihaleleri, sözleşmelerinden sunulan garantilere kadar birçok açıdan yapıldıkları günden beri gündem olan şehir hastanelerine ilişkin dikkat çekici bir gelişme meydana geldi. Rönesans İşletme Hizmetleri şirketinin devri gerçekleştirildi.

Muhiddin Gülal ateşehir modern projesi açıklamaları Haberi

Muhiddin Gülal ateşehir modern projesi açıklamaları

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, 2020 yılı ekonomi faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; TMSF'nin yıllık değerlendirme toplantısında açıklamalarda bulunan Gülal,Ataşehir'de hayata geçirecekleri inşaat projesine değindi.

Gülal, 1.023  bağımsız bölümden oluşan bu projeden bekledikleri 1,2-1,3 milyar liralık hasılatı Hazine'ye aktaracaklarını bildirdi.

Geçtiğimiz ay projenin inşaatı hakkında bilgi paylaşan Gülal ,"Lansman yaparak satışa çıkacağız. 1113 konutluk, 3 bloklu bir proje. 70 ticari alan var, 1 artı 1'den, 5 artı 1'e kadar farklı büyüklükte daireler var. Oradan 1 milyar lira kamu alacağı tahsili yapabiliriz diye öngörümüz var. Onunla da meşhur Balkaner Dosyası'nı kapatmış olacağız."  açıklamasında bulunmuştu.

Ataşehir Modern inşaatında son durum...