28 / 04 / 2024

Muhittin Böcek kimdir

Muhittin Böcek kimdir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, Gazipaşa'dan Kaş'a kadar Antalya'nın planlı bir kent olacağını dile getirerek, "Kırsala imar gelecek, sosyal hayat gelişecek" dedi.

Muhittin Böcek: Planlı, kimlikli ve kontrollü bir kent yaratacağım!

Millet İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek yaptığı açıklamada, planlı, kimlikli, kontrollü bir kent yaratacağını söyledi.

Muhittin Böcek kimdir?

Muhittin Böcek'in, 2019 yerel seçimlerinde CHP'den Antaly Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Muhittin Böcek kimdir?

Antalya Saklıkent'e yatırım müjdesi!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak Saklıkent'e yatırım yapmak için kendilerine yer tahsis edilmesini istedi.

Muhittin Böcek'ten Saklıkent'e yatırım müjdesi!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Saklıkent’e incelemelerde bulundu. Başkan Muhittin Böcek, Belediye Başkan Yardımcıları ve ilgili birim müdürleriyle birlikte yapacakları yatırımlar hakkında kooperatif üyelerini bilgilendirdi.

Konyaaltı Uncalı Mahallesi’ne yeni park yapılacak!

Uncalı Mahallesi 1260 ile 1263 sokak kesişiminde bulunan 4bin 160 metrekare alan üzerine yapılacak olan parkla, bölge halkının yeni bir sosyal alana kavuşmuş olacağı belirtildi.

Muhittin Böcek çocuk kreşi projesinin temelini attı!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, düzenlenen törenle Çocuk Kreşi projesinin temelini attı.Uncalı Mahallesi'nde inşa edilecek olan Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi'nin temel atma törenine CHP İl Başkanı Devrim Kök katıldı.

Muhittin Böcek: Çocuk kreşinin startı verildi!

Eğitim ve öğretime verdiği önemle bilinen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, veni bir eğitim projesinin de startını verdi. Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi inşaatının 6 ay gibi kısa süre içinde tamamlanacağını bildirdi.

Muhittin Böcek: Konyaaltı sahilini sahipsiz bırakmayacağız!

Konyaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek belediye binasında düzenlediği basın toplantısında, " Türel'in, sahilin ücretsiz olacağı yönündeki açıklamalarını saygıyla karşılıyorum ama Konyaaltı sahilini sahipsiz bırakmayacağız" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Muhittin Bilget kimdir? Hangi ülkenin Türk Büyükelçiliği’nde çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Muhittin Bilget hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi ülkenin Türk büyükelçiliğinde, ne iş yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışmalar yürütüyor? İşte Muhittin Bilget ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Muhittin Behiç Harmanlı kimdir? Nereli? Daha önce hangi görevleri yaptı?

Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Behiç Harmanlı kimdir? Kaç yaşında? Muhittin Behiç Harmanlı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Muhittin Behiç Harmanlı'nın eğitim hayatı nasıldı?

Ferit Bülent Eczacıbaşı Kimdir?

Ferit Bülent Eczacıbaşı kimdir? Ferit Bülent Eczacıbaşı’nın mesleği nedir? Ferit Bülent Eczacıbaşı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüseyin Bürge kimdir? 

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.- Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi / Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş.-Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Bürge kimdir? Hüseyin Bürge hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hüseyin Bürge biyografisi..

Mustafa Büyükabacı kimdir?

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Büyükabacı kimdir? Mustafa Büyükabacı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Büyükabacı biyografisi...

Haberi duyan kulaklarına inanamıyor! Bir ilimizde su tarifesine indirim! 5 tona kadar…

İstanbul’da suya zam haberinin ardından Antalya'da su tarifelerine indirim yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, suya yapılan indirim ile ilgili, "5 tona kadar suyun tonunu 1 lira yapıyoruz" açıklamasında bulundu.

Antalya Muratpaşa'daki imar meselesi çözümüne ulaştı! Muhittin Böcek teşekkür etti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa ilçesindeki Kırcami bölgesinde uzun zamandır devam eden imar meselesinin çözülmesine yönelik teşekkür etti.

Kütahya Bölücek'te 495 konut inşa edilecek!

Kütahya Altıntaş'a bağlı Bölücek'te 495 konutun inşa edilmesine yönelik karar alındı. Konut inşasına yönelik ihale düzenlenecek.

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

TOKİ Kütahya'da 495 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri düşük konut bedelleriyle ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya Böcek Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Tolga Bıyıklıoğlu kimdir?

Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su olan Tolga Bıyıklıoğlu kimdir? Tolga Bıyıklıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tolga Bıyıklıoğlu'nun biyografisi...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi'nde çalışmalar son aşamaya geldi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek çalışmaları yerinde inceledi. 

Muhittin Böcek kimdir Haberi

Muhittin Böcek kimdir

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek, Manavgat Belediye Başkanı ve CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Şükrü Sözen'in proje tanıtım toplantısına katılım gösterdi.  

Kemer Gözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre toplantıya CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, CHP Antalya milletvekilleri Çetin Osman Budak, Aydın Özer, Cavit Arı, Rafet Zeybek, CHP Akseki Belediye Başkan adayı Erdoğan Erdoğan, CHP Konyaaltı Belediye Başkan adayı Semih Esen, İYİ Parti yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Manavgat'ta projelerini anlatan Böcek, "Gazipaşa'dan Kaş'a kadar Antalya'nın planlı bir kent olacak. Mahalleye dönüşen tüm köylerin yerleşim alanlarını tespitini yaparak imar planlarını tamamlayacağız. Muhtarlıkların gözetiminde sosyal donatı alanları planlayacağız. Düğün salonu, kapalı pazar yeri, okuma salonu, spor salonu gibi donatılarla kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel ihtiyaçları...