12 / 05 / 2024

muhtar İBB

muhtar İBB

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla “ Muhtarlarımızı Dinliyoruz, Mahallelerimizi Konuşuyoruz ” toplantılarıyla muhtarların her türlü sorununa çözüm bulmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam edi

İzmir'de arazi tartışması bir can aldı! Eski muhtar göz altına alındı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde arazi anlaşmazlığından dolayı aralarında husumet bulunan kiki kişi arasındaki tartışma büyüdü ve eski muhtar, Bilen Dolma'yı tabancayla öldürüp, eşini de yaraladı.

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Savaş tarafından kuruldu.

Bebek+ ve buhar terapi programlarıyla Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi kaç TL? En uygun nerede satılıyor?

Beyaz eşya alanında adından devamlı söz ettiren markalardan Beko, büyük ses getiren ürünü Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyenlerin karşısına çıktı. Peki, Beko CM 10121 BB çamaşır makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Beko CM 10121 BB Çamaşır Makinesi 10.889 TL! Beko çamaşır makinesi özellikleri neler? 9 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya sektöründe adından sürekli söz ettiren markalardan Beko, çok ses getirecek ürünü Beko CM 10121 BB Çamaşır Makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyen bireylerin karşısına çıkıyor. İşte Beko CM 10121 BB Çamaşır Makinesi hakkında merak edilen her şey...

Beko CM 8101 BB Çamaşır Makinesi 9239 TL! Beko çamaşır makinesi özellikleri neler? 4 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya sektöründe adından sürekli söz ettiren markalardan Beko, çamaşır makinesi almak isteyenler için çok ses getirecek ürünü Beko CM 8101 BB Çamaşır Makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyen bireylerin karşısına çıkıyor. İşte Beko CM 8101 BB Çamaşır Makinesi hakkında merak edilen tüm detayla

Beko CM 9101 BB Çamaşır Makinesi 9900 TL! Beko çamaşır makinesi özellikleri neler? 3 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya sektöründe adından sürekli söz ettiren markalardan Beko, çok ses getirecek ürünü Beko CM 9101 BB Çamaşır Makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyen bireylerin karşısına çıkıyor. İşte Beko CM 9101 BB Çamaşır Makinesi hakkında merak edilen her şey...

Bb Int Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Int Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Batuhan Bahıtlı tarafından kuruldu.

Muhtar maaşları ne kadar oldu? İşte güncel en düşük ve en yüksek muhtarlık maaş fiyatları...

Temmuz ayında hem asgari ücrete  hem de memura yapılan zamlarla birlikte muhtar maaşlarında da ücret artışına gidildi.

Muhtar maaşı 2022 ne kadar oldu? Muhtar maaşlarına zam mı geldi?

Muhtar maaşları ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş muhtar maaşlarını asgari ücret düzeyine çıkaracak olan torba yasa teklifinin bugün Meclis'e sunulacağını ifade etti. İşte tüm detaylar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhtar maaşlarına zam müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Muhtar maaşlarının asgari ücretin altında kalmasına gönlümüz razı olmadı. Yaptığımız değerlendirme sonunda muhtar maaşlarını asgari ücret seviyesine yani 4 bin 250 liraya yükseltme kararı aldık." açıklamasında bulundu.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Bilal Toprak ve Bünyamin Toprak tarafından kuruldu.

Bb Home Emlak Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Home Emlak Mobilya Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Bedirhan Bayazıt tarafından kuruldu.

muhtar İBB Haberi

muhtar İBB

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla 2007 yılında Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde kurulan “Muhtarlar Hizmet Birimi”, muhtarların dilek, şikâyet ve önerilerini dinleyerek ilgili birimlere ulaştırıyor ve çözüm sürecinin takip ediyor. Bu kapsamda, Halkla İlişkiler Müdürlüğü, “Muhtarlarımız Dinliyoruz, Mahallelerimizi Konuşuyoruz” toplantısının 25. sini Bakırköy muhtarlarıyla İBB Florya Sosyal Tesisleri’nde, 26.sını da Sultangazi muhtarlarıyla İBB Zeytinburnu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirdi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kapaklıkaya’nın başkanlığında Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hülya Kaya’nın katılımıyla Halkla İlişkiler Müdürü Üzeyir Çakır’ın düzenlendiği ilk toplantıya, Bakırköy muhtarları ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi birimlerinden Şehir Planlama Müdürlüğü, Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü, Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Avrupa Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü, İSKİ ve İETT yetkilileri katıldı.


Başkan Kadir Topbaş...