05 / 05 / 2024

Muhtat Yağır

Muhtat Yağır

Batı Büro Makina Yatırımları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhtat Yağır, Burhan Aslan, Oğuz Özdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan'da kuruldu.

Vestel'den seçili beyaz eşyalar yanında yine seçili ürünlerinde yüzde 50 indirim kampanyası!

Vestel, seçili beyaz eşya ürünlerinde yüzde 50 indirim kampanyası başlattı. Çeşitli Vestel ürünlerinde indirim fırsatı sunan markada Vestel KM 106201 10 Kg Kurutma Makinesi'nde bu aya özel kampanya başlatıldı. İşte ürünün kampanya detayları...

Wi-Fi özelliği bulunan Vestel CMI 108222 10 kg çamaşır makinesi indirime girdi!

Ürün ömürlü ve son teknolojiyle donatılmış beyaz eşya ürünleriyle bilinen Vestel, yine aynı özelliklere sahip ve büyük ses getirecek bir çamaşır makinesiyle tüketicilerin karşısına çıktı. Wi-Fi özellikli CMI 108222 10 kg çamaşır makinesini üreten Vestel, bu ürünü indirimli olarak satışa çıkardı.

Electrolux EW6F3146BEB çamaşır makinesi Türkiye pazarına giriş yaptı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Evlerin başlıca beyaz eşya ürünlerinden çamaşır makinesi, yeni evlenecek çiftlerin ilk önce aldığı beyaz eşya ürünlerinden biri olduğu gibi evini sıfırdan düzenler için de öncelikli ürünlerden biri oluyor. Türkiye piyasasına giriş yapan Electrolux’ün yeni çamaşır makinesi de bu konuda öne çıkıyor.

Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evde pratik bir şekilde leziz yemekler pişirmenin en kısa yolu olan fırınlar artık her evin olmazsa olmaz beyaz eşya ürünleri arasında yer aldı. Simfer’de bu alanda yeni bir fırın üreterek kendi sınıfında resmen fark yarattı. İşte Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri ve fiyatı...

Samsung RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Dünya teknoloji devi Samsung, telefon, tablet ve bilgisayarlarının da yanı sıra, beyaz eşya ürünleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabını üreten Samsung, ürüne ilişkin tüm bilgileri paylaşırken bu ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

Kırışık azaltma opsiyonlu Profilo KM961RCTR kurutma makinesinin özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Profilo, son yılların en gözde beyaz eşya ürünü haline gelen ve sınıfının en iyileri arasına girecek bir kurutma makinesi üretti. Son teknolojik özelliklerle ürettiği, kırışık azaltma opsiyonunun ve ısı pompasının bulunduğu KM961RCTR kurutma makinesine ilişkin tüm detayları sizin için derledik.

Mobilya sektörü ihracatta rekora koşuyor! Hedef 10 milyar dolar!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, ”Yılın ilk 7 ayında 4,5 milyar dolarlık ihracat yaptık. Dünya sıralamasında 36’dan 11’inci sıraya çıktık. İthalat yapmadan dışarıya ürün satan sektörüz” dedi.

Az önce açıklandı! Bu fiyata başka bir yerde yok! Şok'ta 7 kg çamaşır makinesi 7.599 TL'ye düştü

Şok market beyaz eşya ürünlerinde dev bir indirim yaptı. Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, klima, kurutma makinesi, buzdolabı gibi birçok ürün akıl almaz fiyatlara satılıyor. İşte detaylar...

Şok markete uygun fiyatlı beyaz eşya geliyor: Buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi alacaklar hemen baksın!

Şok markete indirimli beyaz eşya ürünleri geliyor. İşte 26 Temmuz Çarşamba gününden itibaren Şok marketlerde uygun fiyattan satılacak olan beyaz eşya ürünleri...

A101'de indirimli beyaz eşya satışı başlıyor; 6 Temmuz'da tüm A101 marketlerinde olacak

A101'in 6 Temmuz Perşembe tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu ortaya çıktı. Televizyondan çamaşır makinesine, buzdolabından bulaşık makinesine, elektrikli süpürgeden küçük ev aletlerine kadar pek çok beyaz eşya ürünü indirimli olarak marketlerde satılmaya başlanacak. İşte detaylar... 

MediaMarkt’ta Grundig GPDH 9644 A++ Enerji Sınıfı 9kg Kurutma Makinesi 9 taksit imkânıyla satışa sunuldu!

Evlerin yeni olmazsa olmaz beyaz eşya ürünü haline gelen kurutma makinesi, artık özellik her ev kadınlarının hayallerini süslüyor. MediaMarkt, piyasaya iddialı bir giriş yapan Grundig GPDH 9644 A++ Enerji Sınıfı 9kg Kurutma Makinesi’ni 9 taksit imkânıyla satışa sundu.

Vestel’den son dakika indirim müjdesi! 3 ürün alana tam 3 bin TL indirim!

Beyaz eşya denildiği zaman akla ilk gelen markalardan biri olan Vestel, büyük bir indirim kampanya başlattı. Vestel, 3 beyaz eşya ürünü alımına toplam 3 bin TL indirim uygulayacağını duyurdu.

Bakan bir daha bakıyor! Beko BFE 400 EB Ocaklı Fırın’da görülmemiş fiyat!

Her evin olmazsa olmaz beyaz eşya ürünleri arasında yer alan ocaklı fırın, hem yeni evleneceklerin hem de evine yeni ocaklı fırın almak isteyenlerin adeta evini süslüyor. Beko’nun piyasaya sunduğu BFE 400 EB Ocaklı Fırın da bu konuda iddialı bir konumda yer alıyor.

Muhtat Yağır Haberi

Muhtat Yağır

Batı Büro Makina Yatırımları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhtat Yağır, Burhan Aslan, Oğuz Özdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan'da kuruldu.


Batı Büro Makina Yatırımları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. 1-İNŞAAT a)    Her nevi taahhüt işlerini yapmak,inşaat tamirat, tesisat montaj işleri ve müteahhitlik işleri        üstlenmek, taşeronluk yapmak,kamu, tüzel ve gerçek kişilere yaptırmak,istenen her türlü inşaatların yapımını üstlenmek,tadilat, tamirat,dekorasyon işleri ile toplu ve münferit kooperatif konut işleri, iş hanları, sosyal tesisler ,kat karşılığı inşaat yapmak, banyo ve mutfak dekorasyonu dizaynını yapmak,aksesuarlarının alım satımını tapmak.  b)   Her türlü inşaat grubuna ait inşaat tesisat yapımı,çelik çatı yapımı,malzeme alım ve satımı,montajının yapılması,...