05 / 05 / 2024

Müjdat Kuşku özgeçmiş

Müjdat Kuşku özgeçmiş

İnşaat Mühendisi; İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü’nü bitiren Müjdat Kuşku kimdir? İşte serbest müteahhit olarak çalışmalarına devam eden Müjdat Kuşku 'nun biyografisi...

Konut fiyatları geçen yıl yüzde 75,5 arttı: Yüzde 50 faiz mi karlı, konuttan kira geliri almak mı?

Merkez Bankası konut fiyat endeksinin, Aralık ayında yıllık bazda yüzde 75,5 arttığını açıkladı. Peki konut yatırımı mı daha mantıklı, faiz mi? 

Şubat 2024 zamlı evde bakım maaşı hesaplara yattı mı? 15 Şubat evde bakım parası yatan iller belli mi? Son dakika!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen evde bakım maaşı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki Şubat 2024 zamlı evde bakım maaşı hesaplara yattı mı? 15 Şubat evde bakım parası yatan iller belli mi? İşte detaylar...

Çalışan emeklinin hesabına 5000 TL Aralık ayında yatar mı, Meclis'ten geçti mi?

Milyonlarca emekli 5 bin TL için beklemede. Peki, Çalışan emeklinin hesabına 5000 TL Aralık ayında yatar mı, meclisten geçti mi? İşte konuya ilişkin son gelişmeler...

Rezerv alan nedir? 'Kentsel Dönüşüm Kanunu' rezerv yapı alanı tanımını değiştirdi mi?

Yeni Kentsel Dönüşüm Yasası'na ilişkin tartışmalar devam ediyor. Özellikle Hatay Defne'nin rezerv alanı ilan edilmesinin ardından "Rezerv alan nedir?" sorusu soruluyor. Rezerv alan nedir? 'Kentsel Dönüşüm Kanunu' rezerv yapı alanı tanımını değiştirdi mi?

Kiracılar aman dikkat! Konut sahibi kendim oturacağım diye kiracıyı çıkarabilir mi?

Kiracı ile ev sahibi ilişkisinde sık sık 'Konut sahibi kendim oturacağım diye kiracıyı çıkarabilir mi?' sorusu gündeme geliyor. İşte kiracının ve ev sahiplerinin hakları...

Engelli raporu olanlar erken emekli olabilir mi? Yarım engelli maaşı tama çevrilebilir mi? Tek tek açıklandı!

Engelli aylığı ile ilgili detaylar merakla araştırılıyor. Peki Engelli raporu olanlar erken emekli olabilir mi? Yarım engelli maaşı tama çevrilebilir mi? İşte ayrıntılar...

Emeklilere 5 bin TL 29 Ekim ikramiyesi verilecek! Sosyal yardım alanlar da ikramiye alabilecek mi? İşte detaylar...

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’ncü kuruluş yılının kutlanacağı 29 Ekim 2023 tarihine özel emeklilere 5 bin TL ikramiye müjdesi geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere 5 bin TL 29 Ekim ikramiyesi verileceğini açıkladı. Peki, sosyal ardım alanlar da ikramiye alabilecek mi? İşte konuya ilişkin detaylar..

18 Mayıs 2023 tatil mi? 18 Mayıs yarım gün mü? 18 Mayıs okullar tatil mi?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kısa bir süre sonra kutlanacak. Bundan dolayı da 18 Mayıs tatil mi, okullar yarım gün mü? 18 Mayıs tatil mi? soruları gündemde yer alıyor. İşte detaylar!

Aile Bakanlığı SED yardımına zam geldi mi? SED ödemesi alanlar hemen bakın! Tek tek açıklandı! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ailelerin çocuklarının masraflarını karşılayabilmesi için destek ödemesi yapılıyor. 'SED yardımına yeni zam geldi mi?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. 

Cemil Müjdat Altay Kimdir?

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Müjdat Altay kimdir? Cemil Müjdat Altay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? 

Üniversite öğrencilerine 1.000 TL bayram ikramiyesi mi verilecek? Öğrenciye bayram ikramiyesi var mı?

Üniversite öğrencilerine bayram ikramiyesinin verilip verilmeyeceği merak ediliyor. Bu kapsamda milyonlarca öğrenci bayram ikramiyeleri ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Peki Üniversite öğrencilerine bayram ikramiyesi var mı? Öğrencilere bayram ikramiyesi verilecek mi?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımına ek zam gelecek mi? Şimdi peş peşe açıklanan rakamlara bakın!

En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya yükseltileceğinin açıklanmasının ardından gözler sosyal destek ödemelerine çevrildi. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımına ek zam gelecek mi?

Çocuk yardımına Nisan zammı geldi mi? Başvuran PTT'den anında alabiliyor! Anne babalar hemen bakın!

Bakanlık tarafından dar gelirli haneler için çocuk başına sosyal yardım ödemesi yapılıyor. Peki çocuk yardımına Nisan zammı geldi mi? Çocuk destek bileşenine nasıl başvurulur? 

Müjdat Kuşku özgeçmiş Haberi

Müjdat Kuşku özgeçmiş

Müjdat Kuşku kimdir?

Müjdat Kuşku 20 Kasım 1958′de Çanakkale Çan’da doğdu. Babasının adı Mehmet, annesinin adı Cemile’dir.


İnşaat Mühendisi; İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü’nü bitirdi. İller Bankası’nda kontrol mühendisliği yaptı. 


Serbest müteahhit olan Müjdat Kuşku çalışmalarına Çanakkale'de devam ediyor.


İngilizce bilen Müjdat Kuşku, evli ve 2 çocuk...