04 / 05 / 2024

mülkiye kültür merkezi projesi

mülkiye kültür merkezi projesi

Çankaya'da yer alan Mülkiye Kültür Merkezi, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katkılarıyla aslına sadık kalınarak yeniden inşa edildi.

Yargı, Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi yapımına ilişkin 2. planı da iptal etti!

Yargı, Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin açmış olduğu dava sonucunda Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi’nin 2. planını da iptal etti. İşte konu ile ilgili detaylar...

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Çanakkale'de 30 milyon liralık kültür merkezi projesi yarım kaldı!

5 yıl önce temeli atılan ve 2018'de tamamlanacağı sözü verilen Çanakkale Kültür Merkezi binasının inşaatı yarım kaldı. İnşa edilecek bina için 30 milyon lira para harcanmıştı.

Burdur Kültür Merkezi nihayet tamamlanıyor!

Yıllardır yapımı tamamlanamayan kültür merkezi inşaatında çalışmalar hızlandı. Merkezin yapımın 20 Haziran 2020’de teslim edilmesi planlanıyor.

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Oran Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi’ni vatandaşların hizmetine açtı.

Çatalca’ya 6 bin 500 metrekarelik kültür merkezi müjdesi!

Kültür merkezi projesini müjdeleyen Ak Parti Çatalca Belediye Başkan Adayı Mesut Üner, esnaf buluşmalarında esnafın sorunlarını dinleyip notlar aldı.

İbrahim Ulusoy'dan Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy, Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi verdi.

Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin yapımı için 42.5 milyon TL'lik ihale!

Ataşehir Belediye Başkanlığı, Kemal Sunal Kültür Merkezi'ni arsa satışı karşılığı yaptırcak. Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin yapımı için ihaleye çıkıldı. 

Yenimahalle Macun'a kültür merkezi müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Macun Mahallesi’nde bulunan Macun Toki Blokları sakinlerine cami ve kültür merkezi müjdesi verdi.

Atatürk Kültür Merkezi yıkım sonrası havadan görüntülendi!

Atatürk Kültür Merkezi’nin yıkımı geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı. Atatürk Kültür Merkezi yıkım sonrası havadan görüntülendi.

Bakırköy Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi ihalesi 15 Kasım'da!

Bakırköy Belediyesi tarafından Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi için yapılacak intifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletilmesi ihalesi 15 Kasım'da...

İzmir Sarnıç Kültür Merkezi Kasım'da açılacak!

İzmir Gaziemir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sarnıç Kültür Merkezi'nin yapımında sona gelindi. Toplam 2 milyon 297 bin liraya mal olan merkezin Kasım'da açılması planlanıyor.

Çankaya Mülkiye Kültür Merkezi'nde sona gelindi!

Kültür merkezine dönüştürülen Çankaya'daki Mülkiyeliler Birliği binasında sona gelindi. Birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak merkez açılış için gün sayıyor.

mülkiye kültür merkezi projesi Haberi

mülkiye kültür merkezi projesi

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, mezunu olduğu Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin topluluğu Mülkiyeliler Birliği ile imzaladığı protokolle başkent Ankara’ya yeni bir kültür merkezi kazandırdı. Çankaya Belediyesi'nde yer alan habere göre, Mülkiyeliler Birliği’nin Kızılay’ın en işlek caddesi Yüksel’de yer alan tarihi misafirhanesi, Çankaya Belediyesi tarafından yapılan düzenleme ile kültür merkezi haline getirildi.

Kültürel hazine niteliğindeki binanın korunmasını ve geleceğe aktarılmasını amaçlayan protokol ile bina aslına uygun şekilde yeniden inşa edildi. Dış görüntüsüne sadık kalınarak yapılan yenileme işleminde iç mekanlarda bazı genişletme çalışmaları oldu. Yapı tamamlanınca bilim, kültür ve sanat alanı olarak yeniden Mülkiyelilere ve Ankaralılara hizmet verecek ismi ise Mülkiye Kültür Merkezi olacak.

Proje kapsamında giriş katta sergi salonu ve kafe, birinci katta sanal kütüphane ve okuma salonu, ikinci kat tam...