11 / 05 / 2024

Murat Aksu nereli biyografi

Murat Aksu nereli biyografi

Mimar Murat Aksu kimdir? Mimar Murat Aksu, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Murat Aksu, hangi mimarlık şirketinde hizmet veriyor? İşte Murat Aksu'nun biyografisi...

Mustafa Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli?

Mustafa Murat Şeker, Türk savunma sanayii sektöründe önemli bir isim olarak öne çıkıyor. Elektronik Harp ve Radar, MEBS, Siber Güvenlik ve Bilişim, AR-GE alanlarında uzmanlaşmış olan  Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar...

Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi, kimdir? Murat Ülker'in serveti ne kadar?

Forbes dergisine göre; Türkiye’nin en zenginleri arasında yer alan Murat Ülker kimdir? Ülker'in ve Yıldız Holding'in yönetim kurulunda yer alan Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi? Murat Ülker'in serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Murat Bahadır Teker kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nereli? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Başkan - Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bahadır Teker kimdir? Kaç yaşında? Murat Bahadır Teker daha önce hangi vazifelerde bulunmuştur? Murat Bahadır Teker'in eğitim hayatı nasıldı?

Murat Tarman nereli, kaç kaşında?

Atakule GYO yönetim kurulu başkan vekili Murat Tarman nereli, kaç kaşında? Murat Tarman hangi görevlerde bulundu? İşte Murat Tarman biyografisi.

Aksu İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksu İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Arnavutköy’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çolak tarafından kuruldu.

Optimuum Tasarım Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Optimuum Tasarım Yapı Yatırım Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Murat Aksu ve Umut İyigün imzasıyla kuruldu.

Good Music in Town konserleri 2017'de de Omia İnşaat sponsorluğunda sürecek!

Omia İnşaat, güçlü sermaye yapısı ile Özcan Aktaç'ın yönetim kurulu başkanlığı ve Murat Aksu'nun yönetim kurulu üyeliği ile kuruldu.Omia İnşaat sponsorluğunda düzenlenen Good Music in Town konserleri 2017 yılında da efsanelerle devam edecek.

Omia İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Omia İnşaat Anonim Şirketi, Özcan Aktaç Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Murat Aksu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde Beşiktaş, Levazım Mahallesi'nde kuruldu.

TOKİ Giresun Aksu Konutları ilk etabının kaba inşaatı tamamlandı!

Vali Hasan Karahan, Aksu mevkiinde yükselen TOKİ inşaatında incelemelerde bulundu. Yüklenici firma yetkilisi Murat Özer; Toplamda 19 Blok olan inşaatın kaba inşaatının bittiğini, ince işçiliğinin devam ettiğini söyledi.

Oyak Buca Konutları'nda insan odaklı yerleşim ön planda!

Oyak Buca Konutları, sunduğu mekansal zenginlikler ve planlanan sosyal alanlar sayesinde, mimarları Murat Aksu ve Umut İyigün’ün “insan odaklı mimarlık” yaklaşımının iyi örneklerinden biri olarak ayrışıyor.

D Cafe modern ve yalın tasarımıyla dikkat çekiyor!

Y. Mimar Murat Aksu ve Y. Mimar Umut İyigün ortaklığındaki MuuM’un, Doğuş Otomotiv’in Şekerpınar Kampüsü içerisinde tasarladığı D Cafe, modern ve yalın mimari tasarımıyla etkili bir duruş sergiliyor.

MuuM tasarımı D Cafe mimari tasarımıyla dikkat çekiyor!

Y. Mimar Murat Aksu ve Y. Mimar Umut İyigün ortaklığındaki MuuM’un, Doğuş Otomotiv’in Şekerpınar Kampüsü içerisinde tasarladığı D Cafe, modern ve yalın mimari tasarımıyla etkili bir duruş sergiliyor.

MuuM 2 projeyle WAF finallerinde!

Murat Aksu ve Umut İyigün ortaklığındaki MuuM, iki farklı projesiyle Dünya Mimarlık Festivali Ödülleri’nde (WAF 2015 Awards) finale kaldı.Finaller 4-6 Kasım 2015 tarihleri arasında Singapur’da gerçekleşecek.

Murat Aksu nereli biyografi Haberi

Murat Aksu nereli biyografi

Murat Aksu kimdir?

Murat Aksu, 1972 yılında İstanbul doğdu. 1985 - 1990 yılları arasında TED Ankara Koleji’nde okudu. İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden 1995 yılında mezun oldu. 


Mezuniyet sonrasında ENKA ile yurtdışı projelerde çalıştı. 1997’de Türkiye’ye dönerek serbest tasarım çalışmaları yaptı ve yarışma projelerine katıldı. 1998 yılında Umut İyigün ile birlikte MuuM Mimarlık Limited Şirketini kurdu. 


2000 ‘de İstanbul Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde lisansüstü çalışmasını tamamladı. Ulusal ve uluslararası mimarlık yarışmalarında çeşitli kategorilerde ödül aldı. 


1997’den beri MuuM Mimarlık Limited Şirketi’nde mesleki çalışmalarına devam etmektedir. 


Mimar Murat Aksu projeleri..

Şişli Lisesi Ulusal Mimari Yarışma Projesi (2011)

Antalya Kepez Belediyesi Kongre ve Sergi Merkezi Ulusal Mimari Yarışma Projesi - 3. Ödül (2011)

T.C. Hatay İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi Hizmet Binası Ulusal Mimari Yarışma Projesi...